Glömde att säga att

Annars har jag lust med dumpster diving. För vad jag minns så har jag en perfekt skarvsladd med 5 uttag som jag tog när högstadiet skulle slänga bort den. Och inte har jag haft några problem med den. NÅGONSIN. Folk slänger önödigt mycket.

Rodriguea

Det är något nytt med stjärntecken. Från att vara en stadig sexig och briljant korkad oxe i 18 år och 8 månader, degraderas jag till Väduren. Detta irriterar mig. Jag gillar att vara oxe, för att det förklarar min kraftiga kropp som en oxe. Eller något. Jag tänker fortsätta läsa mitt horoskop som oxe. Ibland kanske jag kollar väduren. Eller inte alls.

In other news så finner jag viss psoriasis bilder konstnärligt. Dock inte de äckliga, dom är gross, som dom på penisar, naglar, osv. Men vissa som den här, finner jag fint.









Inte fint i det att folk har det dock.

Förlust?

Ibland. Eller inte ibland, rätt ofta blir jag deprimerad av saker som har varit, gamla saker. Då jag säger gamla saker tänker jag på, ja, har ingen lust att berätta över internet då folk ändå förstår vad jag annars menar. Det blir för mycket ibland, vart jag är påväg, vad som händer, statusen i livet, och sen kommer tankar på gamla och forna ting som bara får mig att vilja riva ut hjärnan.
Det blir en klump i magen, det blir tyngre, huvudet känns inte som ett huvud. Det känns som att jag vill gråta ibland över det. Sen kommer tankar om morfar, och det tar tankarna mer neråt och jag vill bara skrika ut skithelvetet. Om han försvann, jag vill inte tänka på det samtidigt som det är där.
Just nu när jag försöker skriva det här blir jag tårögd, och det känns som att inget annat än han spelar någon roll. Jag behöver vara nöjd, det här går inte.



Jävla tårar, jävla sivdande i ögonen.


Jag hatar att jag vill få tillbaka gamla ting, men jag gillar var jag är just nu.

...:)

Jag tittade nyss på dom senaste blogginläggen. Jag är glad nu igen, fast jag saknar ändå Emil.
Jag kom på häromdagen, om jag har blivit kall eller dum, något som jag inte vill vara, iallafall inte mot dom jag bryr mig om. Jag behöver att folk ser mig som en bra kille, jag behöver folks tycken. I've become soft. Damn.

Nu tänker jag skriva en dikt, helt dålig eller helt bra, vilket som iaf Fresh.

Har du tänkt på natten, har du sett natten
Jag kan ej se natten, med dragna persienner för
Timmar har flugit förbi
Den senaste gången jag såg natten, från fönstret från mitt lilla rum
Så var det fint, det var varken kall, hård eller dum mot mig
Den bara var
Den var allt den kunde vara och allt den inte behövde vara
Haren som sover i månen, upoffringen du gjorde
Du tittar över oss, bevakar oss och älskar oss
Vännen vi glömde men alltid visade oss för




Tyck vad ni vill.


argh

Jag kom på en sak, och nu är jag nästan lite störd över det och arg! Jag saknar EMIL. Jag saknar dig EMIL JÄVLA LIND.


Förresten har jag varit uppe sen jag vaknade igår vid tolv.

RSS 2.0