vargen

Ork vill jag bara säga.
Idag startade bra, skrattade gott och så. Men ungefär under eller snarare efter jag hade kör så kände jag inte någon lycka riktigt. Asså, jag vet inte vad det är riktigt snarare men jag känner mig varken ledsen eller glad, inte ens nått mittemellan. Fast det kanske bara var då...När vi gick från skolan och sen när vi var vid SEB så snappade jag kinda. Vilket inte var meningen. AAAAAAH!!!!!!
Det går bara inte. Det känns skumt, men idag ville jag bara när vi gick skolan klart ville jag bara dra´hem. Det beslutades att vi skulle gå till röda korset men så kom vicky, emma, nelis, jakob osv och då blev det inget då, och jag tänkte "ah, lika bra att jag går hem då" så sen när vi går där så skulle vi tydligen dit. Jag sa att jag inte ville och dom sa att dom kunde lika gärna gå hem då. Jag blev sur och bara snappade om att dom kan gå utan mig. Sen gick jag bara.
Jag kände mig fett dryg i efterhand, och det var inte menat så. Men liksom den här dagen, jag vet inte, efter kören (som sagt) så mådde jag inte bra.

Jag vill inte att dom ska vara sura på mig.


Oh man.

Jag behöver virkning på mina dreads, något som jag inte för tillfället har fått än. Angelica kan inte för att hon har ganska fullt upp så jag måste typ söka en salong eller privatpersoner som kan göra det för några slantar. Så jag hoppas att det kommer work out liksom.
För det andra så har jag lyssnat lite på de screamo jag har på DATA:C för att jag har ju än inte min externa hårddisk här.
Lyssnade igenom bandet Heads And Heads som har en självbetitlad skiva med samma namn, väldigt bra. Och sen lyssnade jag på The Spirit of Versailles, ett väldigt bra experimentella screamo som har ljusa skrik. Och nu ska jag lyssna på det jag har på datorn, sätta in det på mp3:n och förhoppningsvis ha det bra. Som sagt Underground Screamo/ Riktig Screamo gör min dag.
Lyssnar just nu på Fear Before The March Of Flames lite bra, men smått whiniga.
Jag tror jag ska sitta lite här och recensera.

The Next I Knew It Was Suddenly Saturday, Gazooks!

Det är ju så att jag vill sova, men dock gör jag ingenting åt detta. Sitter vid datorn istället, ihopsjunken i datorstolen och låter fläsket vara. Bredvid mig har jag en skål med 2 stycken skivor med korv med ketchup på som jag än inte har orkat käka upp.

Idag hade jag prov, och jag hade en några lektioner före det men det har jag inte någon lust om att skriva om för att det är då inte intressant.
Jag tror det gick någorlunda, grejen är som bara att jag kom till fråga 6 och sen efteråt kom jag inte ihåg...Så i andra ord om jag fixar dessa 6 frågor av 12 då kanske det är ändå värdigt ett G?
Det hade varit fint.
Efteråt, jag hade varit där så senare så gick jag mot stan för att jag hade ringt Annepanne för att se när vi skulle repa med Kontoutdrag, vilket var halv 4. Så jag gick mot stan för att sen gå till Huset. Bemötes av lite f0lk + Nelis <3 och stanna för en liten chat. Sen gick jag till Huset, över malmuddsbron lyssnandes till låtar som Bite the hand that feeds - Nine Inch Nails, Norrland - Totalt Jävla Mörker, Destinymanifesto - Logh. Det var fint, det är lite som morgon låtar..Ni vet såna när man går upp ur sängen och sen går till skolan och sätter på mp3n och den perfekta låten för att börja morgonen med går på.
Hursomhelst gick jag ju till Huset, med paraplyet i handen och så kommer jag dit. Ingen är där, det regnar och så sitter jag där på trappsteg med paraplyet över mig och en cigarette i handen, rökandes. Känns lite tomt va? Tittar på klockan och klockan är typ 4. Får sen samtal av Hello, att dom ska hämta upp mig och att vi ska vara på Porsögården istället (sweet)
Då åker vi dit, Annepanne kommer lite efteråt vi kommit dit. Vi fikar, gott fika dessutom som dom gjort. Jag var den ända där som inte hade bakat fikat. Fast ja, jag kan ju inte baka...Eller jag bakar åtminstone aldrig.
Annepanne hade gjort en av dom godast kladdkakorna jag någonsin har ätit, och den var helt vegetarisk också! Hello och Anton hade gjort sockerkaka och några andra kakor, också jättegoda. Det var fint och skönt. Jag och Annepanne börjar spela vändtia medans Hello och Anton börjar lira Rancid låtar på gitarrerna, medans man sjunger med i refrängen och tänker "skönt"

Vi repar dock aldrig riktigt med Kontoutdrag. Jag och Anton och Annepanne börjar lira lite och så, vilket var rätt bra! Medans Hello arbetar där inne förstås (på Porsögården om ni inte förstod)

Hursomhelst i det hela har det varit en skön och jättetrevlig kväll. Vi har spelat Cluedo, fått höra några jobbiga snubbar som hängde där också prata (FAN DOM HÖLL JU ALDRIG KÄFTEN FAN!) och sen fick man skjuts hem.. Och nu sitter jag här, 2 timmar efteråt. Och funderar på vad jag ska göra, om jag skall forsätta se A Clockwork Orange, eller slå på The Hangover eller Year One, eller helt enkelt bara gå och sova för att jag är beat som fan.


Men jag längtar till imorrn, det är kommer vara lördag, och vid 13-14 tiden vid Wayne's Coffee kommer Ludvig Svartholm spela vilket jag vill se. Har inte sett den pojken uppträda på väldigt länge. Och så ska Nelis komma imorrn, och jag längtar redan nu för att sova bredvid henne och känna hennes kyssar och värme. Jag längtar. <3
På söndag denna 20 september firar hon och jag 6 månader (!) Det är väldigt stort tycker jag ändå, jag menar det är inte ofta det händer. Och varken jag eller Nelis har varit tillsammans med någon så länge. Så det är något positivt iallafall. Jag vill göra nånting fint men min ekonomi räcker verkligen inte till. Jag har bara ungefär 60 kr vilket jag ska spendera på en "BOK" (inte en bok men jag vill inte avslöja, min älskade kanske ser detta)


Så...Jag får säga godnatt på er. Ska nog inte lägga mig än, men ni vet hur jag menar :)



Btw så fick jag mitt patronbälte i onsdags =)


Rorschach

Hej, såg nyss The Watchmen, fett cool och så, fast jag såg den på dator...Men ändå, synd som fan med Rorschach. Han var så jävla våld-kick-fucking-ass. Så jävla coolt egentligen.
Browsade nyss på Sanna's bilddagbok, hittade en fin bild på Nelis, de va fejnt c:

Hm...Jadu... Jag måste ta någon dag då jag faktiskt klurar ut tradera med min mor så jag kan köpa patronbältet av sara för typ 230 eller nåt. Tänk er, ett patronbälte som oftast brukar kosta runt 600-800 till priset av typ lite över 200, fin fint!

Jag oroar mig lite ifall Plupp (Angelica) någonsin kommer virka dreadsen, jag vill som inte vara tjatig eller nånting...Men hursomhelst så måste jag snart tvätta håret, och det är något jag inte gör ofta...Är kanske lite oroad över det, men vissa saker måste man ta itu...Det låter skumt att känna av att man är oroad att tvätta ens hår...Som tur behöver jag bara typ tvätta mitt hår 1-2 ggr i månaden, när jag väl känner av att det blir smutsigt. Men det kommer nog gå bra, fast denna gång efter (nån dag) får jag ta o ringa angelica och be henne göra det :p

Hm, ja..Mor min är här och håller på så jag tror jag avslutar...

Nu skrev jag iallafall någonting.

Tjennaling!

Tjennaling!

Här har vi mig, mannen och legenden på en å samma gång, back in action så att säga.
Har tillbaka datorn på åsgatan (fint väldigt fint=) och just nu ser jag filmen Vägen till El Dorado och laddar ner följande:

Poison the Well [Discography]

Transformers 2

Watchmen

The Road To El Dorado

Next Day Air

och nu kan jag också säga det som har kommit är följande:

A Clockwork Orange 1971

Dexter SO401 (Första avsnittet från säsong 4!!)

The Dillinger Escape Plan [Discography]

Family Guy [The Whole 7th season]

Half Baked 1998

Män Som Hatar Kvinnor 2009

The Hangover 2009

Jah, där har vi det. Det är allt via torrents iallafall.

Ja jag mår bra, har halsont dock vilket har pågått i några dagar och för att göra det sämre har jag fått munblåsor, så det är inte något att leka med!

Vi har haft skolan i några veckor nu, rätt skönt o bra iallafall.

Har dock inte sett ettorna så mycket, inte för att det direkt gör nåt men ändå liksom.

 

Åh, gud...Kom på att jag är inte bra på o blogga.

 

Så avslutar jag detta inlägget.

 

 

 

 

btw, fick nyss veta på internet att Converge 's nya album Axe To Fall kommer world wide den 20:e oktober, det kanske är länge kvar men det är nåt att längta till!


RSS 2.0