Jag lider helst

Att titta på bilder hjälper aldrig
Det gör inte heller minnen
Eller saknaden av det som gjort intryck.
Glöm mig, skjut mig, stena mig, svampa mig, tryck in mig i ett hörn och spruta klaustrofobi på mig så kanske till slut kan dö - jag behöver inte dö lyckligt eller snabbt, jag lider helst.
Jag lider helst.
Precis som jag gör nu

E

Hade tänkt på att ringa dig idag, för jag kände mig sjukt pepp på skolan hur det började, och ville veta hur det kändes för dig. Sen kom jag på att jag inte kanske ska det. Och det gjorde ont. Så för att inte gråta, måste jag nog sätta mig i rörelse med aktiviteter och allt. Och även emellanåt så känner jag gatustenen i bröstet.
Saknar och älskar dig.

S-life


När jag gick runt efter jag hade varit hos Emilia.
Så tänkte jag att "Jag mår dåligt, jag önskar hon var här och kunde krama om mig" Sen kom jag på att chansen av att det ska hända igen, är så osäker.
Jag kan inte säga att livet blivit skit igen, för att jag har mått dåligt det här senaste halvåret. Och detta var en riktigt fin (sarkasm så att det sprutar) början på 2012.
Jag älskar dig Emilia. Jättemycket faktiskt.
Hela dig.
Kommer jag sakna.
Skitliv.

Stöd

Vet att vi inte hörts på ett tag. Nåja.
Ni som väl läser denna blogg (för någon anledning?) vill jag först upplysa er om två saker:
1. Ni som kan/vill bör stödja och be om att få komma med för att ge funding till http://www.facebook.com/groups/160732267366251/
http://ernstbollden.blogspot.com/
Detta är själv något jag har tänkt att bidra till så snart jag får mitt csn, denna man har fått urinblåsecancer, och när jag själv läser om det, tänker jag bara på morfar, och ingen vill förlora en familjmedlem fastän sådant händer. Här är eran och min chans att hjälpa någon. Gör det, och gör det bra!
Kärlek <3
Min andra upplysning är inte lika viktig; jag har reggat mig på poeter.se, så gå gärna dit om ni vill ge kritik eller något väsentligt (http://www.poeter.se/Aldrigplus)

RSS 2.0