Livet är den längsta vägen till Haparanda.

Dra till Haparanda
Dricka sprit på E4:an
Nu kommer snuten
Va fan ska vi göra?

Livet är den längsta...
Livet är den längsta vägen.

Snuten tät efter
Vafan ger de?
Livet är den längsta vägen till Haparanda...


Ej säker if it's correct to maximalaste men ändå.


Snuten tät efter, va fan ger det?

Jaha hEJ!! Det gick svin bra att spela in idag, svinbra, svinsskönt och vi var bägge två svinpeppa. Ja först så spelade vi in antons röst + trummor + gitarr. Vi hann spela in två låtar vi hann göra och repa 1 gång på dem var, dom heter Vilken jävla lirare! och Svea Rike, så bra det bara kan bli. På Svea Rike blev det början typ som heavy crust och sen mangel. Ni får höra. Sen spelade vi in basen och medans Nisse å Anton gjorde det så satt jag och läste Nisses fanzines och drack kaffe. Svintrevligt. Sen spelade vi in min sång, var jävligt ovant att bara stå och skrika, men till slut satt det som fan!!

Vi hade det trevligt, jag, anton å nisse. Vi har även bestämt att vi ska spela in fler grejs där i BUNKERN :)
Vi pratade om att vi skulle ha lite sampling till Livet är den längsta vägen till helvete, för den handlar ju om haparanda och supning haha.

Sen åkte jag och Anton till stan med bussen, på bussen klev även Klas på en annan hållplats så prata vi med han. Vi hoppade av i stan, drog till matstället och åt och snackade (jag å anton)

Sen stack vi hem till Anton och hittade en massa grejs på youtube att sampla. Ida (hans morsas killes dotter) kom in hela tiden och tjikade litegranna, roligt.

That's the whole long story a bit shorter. Or alot more shorter.
Passar på att skriva Dra åt Helvete texten här:

Dra åt helvete
Förtryck och poliser ni kan dra åt helvete
Dra åt helvete

Ni vet inte vad helvete är, ni kan dra åt helvete (Jag tror det är vad anton sjunger)

Dra åt helvete
Dra åt helvete
Förtrycket och poliserna dra åt helvete!

--------

Så.. haha

Suck it.

Jag vill säga också att jag ville skriva här i onsdags men hann inte för jag hade köpt min älskade 640 gb-extern hårddisk. Jag är fantastiskt otroligt glad över den. Och hur det tog mig väldigt lite tid att få ihop pengarna ändå :)
Den är bra
, nu kan jag ladda ner mycket och ha plats :):)

Jag får lusten att dra ut och bara gå. Som jag såg på antons msn där det stog på personligt meddelande "är ute och går och funderar" typ..Det skulle vara bra för mig antar jag.. Fast för det behöver jag en full mp3 med fullt batteri.
Jag får även lust att dricka något. Öl skulle sitta fint.

Livet i sej är en sjukdom.

Jag är fan irriterad. Nu när man fick en ny lp-spelare av morfar så sa han att den skulle funka. Den funkade men stiftet var paj eller snett så det suger, tydligen måste jag nu få tag på ett stift, iofs det är bara att ta av den som morfar lämnade av som inte fungerade alls. Men nog om det eller så inte. Borde nog skriva lite annat här än bara min avsky. Nog för att det var ju som syftet med humanspecies.blogg.se att jag skulle skriva om min avsky mot allt eller vissa saker. Iofs det gör jag också.

Idag har jag inte mått så där jättebra. När jag somnade i natt fick jag för mig "fan imorrn kommer bli en dålig dag" och då när jag klev upp mådde jag dåligt och gick till toan nåragånger. Nej jag spydde inte. Jag sket. Och min magont verkade bli mer dåligare.

Jag kände av att när jag gick till garaget för att öva på basen att jag hade det underkontroll om hur jag skulle spela den, i vilken rytm å så.

När jag gick till skolan var det snöigt och som tur var så kom inte några snöflakes i min nacke. Jag hann till och med till skolan i tid. (ungefär, nån sekund efter) Fast jag kände mig stressad så när jag gick upp till PA's rum glömde jag knacka när jag skulle sätta in min bas där...Då kändes det dåligt att jag hade glömt. Fast jag borde nog inte haka upp mig på sådant..Jag gick till skåpet och hämtade min mattebok och antecknings block till matten..Kom in till matterummet och såg att Emil inte var där. Det var då jag tänkte att jag skulle inte kunna äta..Eller jag vill iallafall inte äta ensammen. Jag störde mig hela lektionen på en uppgift som jag trodde att jag hade löst, jag satt och gjorde om den flera gånger å sen så sket jag bara i det och fortsatte lyssna på mp3:n. När vi slutade såg jag att tydligen var Emil där. Så då gick vi till lunchen, jag åt två portioner av gulasch soppa som dom kunde ha gjort godare men den var ändå god. Jag åt 4 mackor till med lite smör och ost på 2 av dem. Doppade dom även i soppan och sköljde ner allt med ett glas mjölk. (jag älskar mjölk, det är nog den drycken jag har druckit mest i mitt liv av.)
Sen så gick vi in till skolan igen och Emil fick upp nån bredvid mitt skåps skåp. Det var jävligt coolt haha. Det var som en av höjdpunkterna antar jag. (Jag menar förresten Emil i min klass, borde kanske skriva Emil D)

Sen var det svenska, alla i klassen stack direkt till biblioteket för att jobba där medans jag, emil d, frida, zweifel å svenska läraren var kvar. Vi lyssnade på Fridas redovisning om vampyrer, det var vel sisådär intressant, mycket man hört förut. Förutom att vampyrer inte tål silverkulor. Sen var det jag, Jag pratade om Lifelover. Ett sånt älskat band, men redovisningen blev kort och trist som FAN. Så ja, det var trist. Emil D och Zweifel hade inte några redovisningar så svenska läraren sade åt att jag å Frida skulle gå till biblotekt att jobba medans hon pratade med pojkarna.

När vi kom ut ur rummet frågade jag direkt Frida varför silverkulorna å vampyrer inte gick ihop. Vi pratade lite om hennes redovisning och så. Helt lugnt. Vid skåpen så kom Pojo och Einar in. Pojo gav mig en kram, det var mysigt och så gick dom. Frida började då tala om att hon hade fått 3 kramar idag, då tänkte "men det måste jag ju övertoppa" så jag såg mig omkring och såg att Felix och Murry gick. Jag gick fram till Felix och frågade om jag kunde få krama han. Det verkade som att han blev glad och förvånad. Jag fick krama han, det var också mysigt ^^

Sen begav vi oss till bibloteket där vi mötte, Elli, Maria, Elin, Pernilla, Linn, Anna å Patrik typ. Jag satt med Viktoria, Maria, Elin, Elli å Pernilla. Så pratade vi och blah blah blah blah...Sen oviktiga saker som inte är värda att nämnass. Sen så stack Frida. Jag stannade kvar med dessa och såg även Johannas nybörjade novell. Och GUD, hon är bra på att skriva. Jag satt ner och kollade noggrant genom, det märks att hon är dyslektiker (bara med nått stavfel, nog för att alla gör ju det) Men det var bra gjort. Jag gillar Johanna (inte som något) hon verkar snäll. Och verkligen en bild-estet.

Sen hade vi slutat. Vi gick in till skolan, gick till skåpena. Såg sen Algot och gick fram till han och Kroffe å Simme. Algot stack typ direkt jag kom, det kändes dissande men han sa att han hade bråttom så det kan jag förstå. Eller jag tror iallafall att han hade bråttom. Aja.
Jag gick upp till PA och hade min baslektion. Jag kände mig misslyckade för att jag hade inte haft rätt rytm på steady rollin man och att min bas var ostämd på E-strängen så att han fick göra nåt och skruva en massa. Jag skämdes totalt. Frågade han även om hur jag skulle spela på Stand My Ground med Within Temptation . Nu kommer jag inte ihåg vad han sa förutom att jag skulle nöta även om det tog mig 8 timmar och att Tabs och sånt är bara helt skit. Haha.
Sen efter det, begav jag mig återigen till skåpet och tog på mig min jacka (inte vinterjacka, windstopper ;) och väska och även Basen på min rygg. Fick ont i ryggen. När jag gick och gick så ringde telefonen och Emil (Fjumpen) var det. Jag var vid Hemmakväll när han ringde och det lät som att han var irriterad. Han tyckte jag borde komma till smedjan så jag begav mig dit. Medans jag som hela dagen hade lyssnat på. Acursed. Jävulsk bra, Jag kände ångesten till när jag lyssnade och gick. Väl framme i GAME i smedjan så var vi där och hans kompis (kommer inte ihåg vad hon heter men hon kallas för Pingu) och snackade. Eller dom snackade om nåt om nån som var full och strulade med alla och blah blah blah.

Sen gick hon.
Vi gick till smedjan och pratade. Han skulle tydligen möta nåra på Shopping. Jag hängde på fastän det kändes som att han inte vile ha med mig. När vi kom fra mtill dom så såg jag att det var hon från KH och hennes kompis. Dom verkade som jävligt trista människa/jobbiga. Så jag sa till Fjumpen högt så att även dom kunde höra "Du, jag drar hem, dom här verkar vara jävligt trista"
I might also add att jag hittade en 10-krona i min jack ficka. Så jag tog bussen (2an) till sotargatan (jag kliver alltid av där) och gick hem...

A few hours later så sitter jag här och lyssnar på nåt coolt band från spanien som heter Desidia. Typ screamo, fast även med lite crust i de. Fast inte Emo-crust eller som det kallas Neo-crust. http://www.myspace.com/desidiascreamo 

Ja..

TRIST YOUR







Jag får stor lust att se på South Park.




So cool Am I

Vissa verkligen värdelösa bilder som man skrattar åt i kanske 3 sekunder laddas upp här inte på bilddagboken (för att jag måste inskaffa nya bra bilder på verkligheten)


... .... .... ..... .... ... .... ... ... l ... l ...l.l.l.l...l...ll....llll.....llll.....l.l.o.o.lllllllllllllllll........ppl..llk..å.li.llpo.ljlp..lill.l.l.l.l.p.åå.åååå...å...å...å...å...åå.åå...å...åå..å..å..o.p.o.p.o.p.o.p.indI

FaStCOr(E) ... KäNG ... POwER viOLenCe ... cRuSt ... THrAsH CoRE ... pOp ... iNDie ... DrOnE/dArK aMbiENT ....GriND ....

Pepsi.

The Scientist, Livet, Börda, Blygsamhet, Ångest, Tristess, Nudlar, Kokande Vatten, Bakåt-knappen, Skrik, Små-bråk, Karl-Anton, Kroffe, EOS, Eos projekt med Agnes änd Kroffe :D, Dans -,-, KäNG, Familj, Saknad, Abstinens, Melankoli, Värk överallt, Ensamheten Bygger Denna Värld-Skitkids, Klassrum, Bleed The Sky, As I Lay Dying, Ryggont, John Lennon, Mangel, Covers, Mob 47 låtar, Rock `N´ Roll, MP3, Nöt, Nät, Fisknät, Strumpor, Stinker, Skunk, Skunk Anansie, Lesbisk, L-word, Gravid, Stor Mage, Inälvorna, Kossor, Mcdonalds, Snål, Nål, Tråd, Sy, Kanyl, Alkohol, Buss, Berga, Metalcore, Klockan Tickar och Tickar men inte ett Skit händer, Livet är den längsta vägen till Haparanda, Ripoff, Humor, Parodier, Snabbhet, Fastcore, , Disclose, T-shirt, Tröja, KILLT, Al Gore, Krok, Fast på Kroken, Öva på basen, Måste, Måste, Måste Måste, Gungande, I Takt, D-Takt, Rök, Vattenpipa, Sommar...Skönhet.

Happiness Happiness, Happines Happines....Angst Angst the fucking Anxiety.
Så Happy, Så Säd


Warning Sign

Jag har nog ändå nåt annat kul att berätta antar jag...Jag lyssnar på Coldplay, jäkla bra.
Men det är nog det mest positivaste for the time being. Skit. Liv.



Så här trött vill jag bli.
Juste för er som inte vet så föddes min lillebror Aron med en tjock läpp, ni vet ovanför hans tunga den där saken som är i läppen. Det föddes han med. Morsan och Micke sa till mig för nåt år sen att dom kommer nog ta bort den när han blir äldre för att dom inte vill att han ska bli mobbad. Jag tycker han ska ha kvar det. Det är bra och roligt att se på..Man blir lite glad nästan av den. En sån dramatisk effekt den har.

Segt och unbeliavably OpePP

Segt, allt är fan segt. Bored out of my fucking mind. Men några riktigt stora PLUS är att Vi (Slagfält) ska göra en split med Kranium, det fick jag veta i lördags och kännt mig jävligt pepp ändå sen dess för att vi ska spela in på lördag kl 11.00 på morgonen!! Det skall bli svinbra.
Idag ringde Algot mig när jag var på Kh med Elin och sa att Nisse hade undrat vad för ljud vi ville ha, jag föreslog typ Anger Burning för att dom har rätt bra ljud och Algot sade att han tyckte att vi borde ändå ha nåt kaos-aktigt och så imiterade han "SHSHHSHSHS Krossa Krossa Sys temet!" Då blev jag svinglad, med ljud som Ferocious X Det kommer bli FETT I tell you FETT.

Efteråt så när vi avslutade samtalet så gick vi till willys där jag köpte nudlar, ville också köpa flingor men hade bara en tjuga.
Sen gick vi hem till mig och kollade på när jag gjorde nudlar och åt dem. Elin blev förvånad över hur jävla noisy det var hemma hos mig vilket förvånade mig att hon har aldrig sett det så..Aja.
Sen stack hon hem.
Sen påminde morsan mig om att jag skulle barnvakta med morfar (vilket jag fan inte visste) Men barnsittningen gick dugligt förutom små bråk om teven mellan Aron och Stina.

Nu känner jag mig opepp. För att 1) Jag har SH prov imorrn (som jag trodde jag kunde plugga till men inte ens pluggat alls (dock så ångrar jagi nte att jag inte har pluggat) plus denna barnvaktning fick mig hit till datorn.
2) Jag är jävligt trött, vill sova faständå inte...
3)Jag har ett långt hål imorrn i skolan och om Emil inte är där kommer jag inte ha ett skit att göra. Får vel leta upp Algot för lunchen eller Fjumpen..Vänta fjumpen är sjuk -.-
4) Vi har INGEN MJÄLK HEMMA!




Tunneln i ljusets slut

Sitter här och lyssnar på skivan Tunneln i Ljusets Slut med Acursed. Jag vill tala om att jag är inte så jätte impad, eller skivan den är jävligt bra men skeivan Livet Är Den Längsta Vägen Till Helvete är så jävla bra..Men det kan vara för att jag inte "får" ha så högt ljud för Micke som sitter bakom sig -.- När han går ska jag höja.

Jag vill påpeka att jag har haft en ganska bra dag idag. Jag hade först, vad vare nu igen? Hmm....Engelska!! Engelska hade jag först, det var trist (som vanligt) fick göra läxförhör som jag inte hade pluggat till. Sen hade jag...Matte! På matten fick jag veta av matteläraren att på matteprovet var jag 1 poäng ifrång VG och det var jävligt bra, för mig! För att jag är inte bra på matte + jag hade inte repeterat ett skit. Jag är smått glad över det :) Sen när matten var slut så kom Anton och han och jag och Emil gick till lunchen å ÅT. PALT vare, gott som fan. Sen gick vi upp till fiket å mötte Erik å Jakob. Sen tyckte Erik att vi börde äta, så vi gick till matsalen igen, Emil gick nånstans, kanske till hans extra lektion/stöd.

Vi var vid matsalen och sen gick vi in.
Och Erik åt sen gick vi. Jag kom på att jag hade NK å gick dit.
Satt där och lyssnade på dom i min grupp för att vi ska ha redovisning imorrn å jag vet inte vad jag ska göra på den. Men det är lugnt.

Sen vare gympa. Hade inga kläder. Var med ändå. Det var inte så gympa-ig som tur var. Det var rätt lugnt.


Sen så gick jag till skolan och så, mötte Anton å så gick vi upp till ett av ensemble salen längst upp och repade med Slagfält. Jävligt skönt att mangla igen :D Så de var bra. Vi spelade även coverserna: En Död Soldat-Anti Cimex, Rustning Är Ett Brott-Mob47,Dom Ljuger- Mob 47 å mera.
Slipade till Dra åt helvete, Sköt digsjälv å Livet är den längsta vägen till haparanda.
Dock fanns det inte nåra trummpinnar, eller det fanns men dom var inlåsta i ett skåp. Så jag spelade med några metalliska saker som inte var så bra men det funkade....Jag vill repa mera.

Brist på att skriva.
Hej.!
Laddar ner Pink Floyd å Smashing Pumpkins. Lyssnar på Acursed som jag sade.
En annan sak som jag gjorde i veckan var att se Pokémon:The First Movie:Mewtwo Strikes Back :D
Den var jävligt bra, + hade inte sett den på ett stort tag
Vill få fram alla andra filmerna och ägna mina dagar åt det.

hO

Haha går igenom mina gamla inlägg här är ett:

"Tänk hur deprimerad vi kommer att vara på vintern, för att det är vinter. Dock inte Emil, han blir ju överlycklig. Men det är för att han tänker bara på sin skoter."

Det fick mig att le för att nu på vintern kommer jag också mest troligen hålla på med skotern. Med tanke på att jag ska fixa skoter förarbevis. Var på en sådan "lektion" i onsdags och ska dit igen på tisdag och sen i december för att "läraren" vi har ska på semester.

In god's name?

What in God's name?
Jag kollade på hur bloggen såg ut och såg endast det nya inlägget som jag nyss skrev. Har alla andra bara vanisched? :s Det är konstigt. Det är sad att jag bryr mig om det, men kul ju att kolla tillbaka om hur man kände sig för typ 3 månader sen eller nåt :o

Oj. Land of some other order

Såg nu att jag råkade klicka enter på rubriken så att det publicerades, så var det inte tänkt. Fast det gör ju knappast något, egentligen.

Jag sitter här i mina shorts (som jag nu har sytt fast Pink Floyd märket på, har även sytt fast Warvictims märket) och i min Manson t-shirt. Det var ett tag sen jag lyssnade på dom, men jag gillar dom än...

Marianne sa igår över på msn att jag borde uppdatera min blogg så det gör jag nu. Fast just nu äre mera för att jag har inte mycket att göra i hemmet så jag skriver.

Denna helg...Jag har inte haft läxor eller jag har oavslutade men dom ids jag fortfarande inte ta upp med..Dåligt, jag vet men ändå..Jag har mest bara som sovit ut och så typ. Skönt må jag säga, SKönt! Jag har inte i hörlurarna eller ens på nå¨gon musik. Laddar ner typ mera Pink Floyd och Smashing Pumpkins å playboy stuff ;). Nja men jo.
Lyssnade mycket på Sunn O))) igår och jag har som blivit förkylld så jag hade även en enorm stor huvudvärk och ja som sagt lyssnade på skivan Black One med Sunn O))) och sen öppnade jag ett word-dokument och började skriva texter. Jag kan lätt säga att dom blev lite sjuka, på det negativa sättet. Jag skickade sedan dokumentet till Marianne och hon sa typ om jag nu kollar meddelandehistoriken, oj det var inte med men om jag försöker minnas vad det stog så var det att hon sa 'I set you on fire, laughing as the smoke fills the room' Var inte det lite extremt ?"

Och ja. Som sagt det blev lite sjuka. Blev typ en story om en man som mördar/styckar/äter folk eller nåt..Jag har gjort "Del Ett" i storien..

Jag tror jag sätter in en här...
______________________________________________________________
The Thought Of You

Grasping your body
No soul in you
Only nothing
Nothing contributes to who you were
You are nothing more now
I can think your thoughts just before it happened
Anger, guilt
But the satisfaction is mine, not yours
I don't think you ever wanted this
You should have thought of that before it came down to this
I set you on fire, laughing as the smoke fills the room

_________________________________________________________________

Så..Hmm..
Har inte mycket att göra idag...Vill va me nån men ändå inte...Agnes sa att hon inte gör något just nu så kanske kan man va mehenne.Eller så stannar jagbara hemma och sen när Emil kommer från Råne så möter jag han och tar äntligen flaskan till Nlv..
Hoppas det iallafall...Det borde ha gjorts för längesen..


Jag funderar på att slå på musik, fast ändå nu gör jag det inte..Det kanske blir annan skrift på bloggen om jag gör det..Men aja..Ska nog sätta på Earth, om jag nu ids som jag just skrev...

Idag såg jag slutet på V For Vendetta, bra film, jävligt bra...Och ja den vart bra :)
Jag har ätit mat från igår, typ köttbullar och mos med sås. Lyxigt gjort och gott.
Skrivit med en röd penna på min arm saker som: COP ON FIRE, SEVERED HEAD OF STATE, och annat kluderiludder.
Jag är snyvig (stavas det så?)
Snuvig kanske det stavas som..
Aja...Jag sov jävligt skönt i natt och det började med att jag nös när jag vaknade.Sjuk.

Morsan behöver hjälp vänta lite!

-----------------------

Så nu är jag tillbaka. Morsan behvöde hjälp med att sätta upp några lådor med kalle anka tiningar på vinden. Så, gjort och klart. Dock har jag ju också saker i min garderob som måste sättas in. Men det får jag ta och arbeta med senare.
Jag borde kanske göra min bas läxa, har inte gjort den på hela veckan (dåligt dåligt kalle!) Men det är mest för att jag fick två, och ena förstår jag helt men den andra är jag inte riktigt helt med på noterna genom att hitta samma ton på olika strängar och så..Det verkar komplicerat...Men jag tycker inte att det är bra när PA (Per Arne, min baslärare) säger typ " Nä kalle vi kan inte ha lektion nästa fredag för då är det ju MR-dagarna" eller nåt annat sådär, då får jag bara för mig att "Nä du har tid Kalle att göra läxan, du behöver inte göra den idag" och vips så går det en vecka.

------------------------

Nu bbehövde morsan hjälp med luckan till vinden..Tur för henne att jag är lång..
Förresten, har jag sagt att jag har skaffat en mössa? Nä det kan jag inte ha gjort men ändå nu får ni höra! Jag och Emil (inte fjumpen, han i min klass) gick till lunchen och åt på fredag och sen när vi gick därifrån kollade jag i upphittad lådan och tog mössan..Nu har jag tvättat den..
Nu har jag en mössa Voíla!
Dock kommer jag säkert inte använda den men ändå ;D
...

Blahblahblah..

Marianne är deprimerad för att hon har fult hår. What the hell is the big deal? No need to get depressed for that..Okeay jag har sagt att jag tyckte att det var fult men ändå, hon behöver ju inte ta åt sej..

Ibland tycker jag att folk faktiskt behöver vara i fred och vara deppiga..Men inte för småsaker. Som ens hår..Eller iofs. Men hur stor deal är det?

Jag kommer ihåg förut när jag och Isse var med varandra om hur vi snackade om typ trall/bajspunkare som var så stolta över deras tuppkammar och om någon skulle klippa av den skulle dom börja gråta.
Jag kommer också ihåg förra året när jag tog bort min kam. Jag var glad över det och så sa jag det till nån på helgon och den personen blev helt ";O va!? Fan va dåligt =/" Och jag sade tillbaka typ " Va? :s Nä, jag blev trött på den :) så nu åker den bort"

Förstår inte. Eller nåt. Nåt Nåt NÅÅÅT.
Jag kom på att jag borde nog ladda min kamera..Och skaffa riktiga bilder på min vardag om jag ids..Kanske några enstaka bilder, behöver inte vara varje dag.

 

No end in sight

Det måste ha varit längesen jag var inne. Eller jag vet inte om det har varit det eller inte men det känns som det.
Jag brukar aldrig skriva som vissa gör på såna här bloggar å grejs en "dagens klädsel"-lista för att det känns bara onödigt att veta men jag skriver en. För vad jag har på mig just nu.
Shorts
Kranium t-shirt
Och kallingar innanför shortsen.

Väldigt beskrivande?
Jodå.

Jag tror nästan att jag har laddat hem för mycket nu. Eller kan man det? Asså jag pratar om laglig nerladdning. Mest från typ 4shared, å här och där bongodongo (eller nåt), och divshare.
Det finns många mappar på mitt skrivbord.
Laddade hem mycket Disclose idag och nötte. Och har nu laddat ner mera. Detta är nog varför jag ska ha en extern hårddisk, så attjag kan sätta in lite musik där. Den jag vill köpa kostar typ 600 :- och den har 160 Gb. Det skulle ju räcka gott och väl, då kan jag ju sätta in typ det mesta från "min musik" på den. Ladda in all black metal där typ plus mera, mycket mera.

Jag har träningsvärk, igår så hade vi boxning på idrotten. Det var skoj men det var nog för att det var tungt. Jag jobbade med Zweifel (den lite underligga killen) och ja, han körde på med boxning och skrämde mig nästan. Igår hade jag även ett matteprov som jag inte visste om att jag skulle ha. Eller hon Sara (matteläraren) sa att hon har sagt det två gånger varje lektion, men jag har inte lyssnat. Fick skylla migsjälv, jag gjorde alla uppgifter förutom två och dom jag svarade på hade jag glömt bort hur man skulle utträckna dom. Men jag får säkert G, hoppas jag iallafall.
Jag hade också NK omprov igår, det gick rätt bra ändå, Hoppas på G.
Jag har inte så mycket emot omprov, jag menar det går ju som ändå snabbare att göra omproven än förra året då jag var jätteseg på att göra omprov.

Jag har träningsvärk. Idag var det MR-dagar och i början på dagen så började vi kl 9 genom att få veta vilka EOS grupper vi hade. Jag hamnade med Kråffe, å Agnes å typ 6 tjejer från C klassen. En i gruppen tror hon heter Erica började snacka om en massa teletubbies och man bara nickade "Hmm.." typ och lyssnade när Kroffe spelade gitarr.
Sen åt vi lasagne.
Sen gick vi till KH och gick runt där i tristessen och sen till stora salen. Vi satt längst upp ; jag, emil d, simme, kroffe, felix, amanda, tilda, gren, murry,patrik å säker t mer. Har inte koll på vissa av dom för att jagi nte känner dom. Men det var så roligt med föreläsningen att Marcus somnade :D
Och att jag började med min mp3. Och att Patrik började med sin mp3 och smsa. Och med simme med sin mp3 å spela bilspel på mobilen.


Jag är trött, alldeles för trött för att skriva. Funderar på att se Låt Den Rätte Komma In igen trots att den är dålig, bara för att få nåt att tänka på sisåm "fan va dålig film argh!" typ.

Lista. Myslista dessutom

MYS-TEST
Hur mysig är du?




(x) Du föredrar myskvällar framför festkvällar.
( ) Du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan.
(/) Du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) Du tycker om att kramas
( ) Du kramas minst en gång per dag (det finns ingen somvill kramas)
(/) Du har partner du ofta myser med (va?)
(/) Du har blivit masserad
(x) Du masserar andra
(x) Du tycker om att ta en fika någon dag ibland
(x) Du har sett någon utav filmerna: Titanic, Armageddon, Love Actually, A Walk To Remember.
( ) Du dansar hellre tryckare än vildare danser (Har aldrig dansat tryckare)
(/) Du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och att ligga och steka på stranden
(/) Du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig (nuförtiden jo)
(/) Du är en lugn person.
(/) Du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan
(x) Kompis-middag är aldrig fel
(x) Du tycker om att gå på promenader med kompisar
(/) Du går på bio någon gång då och då
( ) I din säng finns många kuddar
(/) Du tycker om små bebisar
(x) Du föredrar lugnare cafén än mer högljudda
(?) Du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
(/) Du höjer nästan aldrig rösten
(/) Att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet
(x) Du har somnat på en lektion
(/) Hoodtröjor och/eller joggingbyxor är din grej
(x) Du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
( ) Du har gått på stan i mjukisbyxor
( ) Du föredrar finare restauranger framför McDonald's/Max

toltalt: 17,3

0-5
Överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? Kom igen, ta det lugnt, annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12
Det är inte fel att gå utan smink till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19
Du är bara lite halvmysig. Du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?


20-25
Vilken mysig person du är. Du kanske festar och myser lite vartannat?

26-29
Du är nog bland dom mysigaste personerna som finns. Lördagskvällar så gäller film och myspys,
Fester är inget för dig. Du är som en liten teddybjörn


Nja, dras ändå till att festa? Har inte gjort det sen luläkalastet


Forever destroying your very way of life

Jag har haft en ganska schysst dag. Det började med att jag kom på NK:n och vi hade så att vi skulle testa olika saker, som till exemepl så hade vi en Solcell + kabell till en fläkt och då skulle min grupp (jag, johanna,lisa, madeleine och pernilla) göra så att den lyste å så. Efteråt hade vi svenska och då skulle vi ha boksamtal med killen Kristoffer vi då som hade Alkemisten (dock har jag inte läst ut hela): . Vi som läste Alkemisten var Maria, Johanna, Emil och Jag, och Anton var inte där i skolan så han var inte med. Boksamtalet gick ganska bra och sen började vi snacka om Låt Den Rätte Komma In och helt allmänt svenska filmer och så. Så det var rätt nice. Då efter hade vi bara 5 minuters rast så vi gick upp till fiket och jag köpte en kyckling macka (kom på att jag har ätit kyckling macka i 3 dagar nu)
Och då kom vi försent till SH:n men det var lugnt, vi snackade om FN och Obama. Det var lugnt.

Sen slutade vi, för att vi skulle inte ha nån svenska idag för (varför vet jag inte)
Och då gick vi till lunchen och åt. God mat, leverbiff + potatis +sylt å sås + två glas mjölk. Det fanns också blodpudding som Emil tog men jag ville inte ha något för att jag hatar blodpudding. Sen bad jag om Emils msn som jag borde ha gjort längesen. Sen gick vi till skolan och jag hämtade min jacka och så stack han. Då ringde jag Fjumpen och sa att jag skulle komma för att jag hade bestämt med han att vi skulle äta lunch tillsammans, och då gick jag dit. Då mötte jag Polaken, Paulina, Fjumpen och Kibba. Dock ville dom inte äta i deras matsal så vi gick till min (som jag redan ätit i) Och då lassade jag på med mat och grönsaker och två glass mjölk igen ^^

Sen gick vi till biblioteket och då blev dom kvar där för att deras klass skulle vara där.
Så då gick jag och när jag var vid quality hotel så mötte jag Agnes och Kim. Och bestämde för att hänga med dom. Vi stack till Willys och köpte nån kaka (goood) och julmust och splitade på det! Då gick vi till Röda korset för att äta där, och där satt vi i två/tre timmar och snackade, var jävligt trevligt :D
Sen gick vi och då vid rockstore sa Kim att han skulle hem så då stack han hem. Jag och Agnes fortsatte och hon skulle möta hennes kompis Emma vid åhlens. Jag gick med, fick möta Emma och sen gick vi och sen sa vi hejdå. Jag gick hem. Sen öhh..hmm....Kom jag hem...Lekte med Maja, satt vid teven och degade framför That 70's Show. Sen åt vi och jag berättade för Aron och Maja om Nattvandrarna (haha)
Efter min mat som bestod av nåra glass mjölk, en hamburgare med ost (utan bröd, hemgjort) ketchup. Så gick jag till garaget och övade på basen min. Sen lira jag lite trummor och gick tillbaka hit och gjorde disken och nu skriver jag denna blogg.

Lyssnar på Under the Iron Fist Of God skivan med Behind Enemy Lines, skivan är sisådär, skivan The Global Cannibal med dom är svinbra. Ska lyssna igenom det jag laddade ner från 4shared idag :)
Skall lyssna på Know Your Enemy med Behind Enemy Lines, The Ones Who Bear The Scars med Against Empire, Fragments of Sirens med Icos, och all Ekkaia jag laddat ner och nåra Warvictims plattor.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva men jag ska fortsätta.
Jag kan göra en lista som brukar göras på bilddagboken.
Vill och så reklama lite genom att säga att Park Hotell har releaseparty på Huset (föreningsgatan 7) och även Malins Trio ska spela, kostar 40 spänn och lätt värt!!




Back to class.

Ja nu vart det skola igen. Jag gick och la mig igår klockan 11 för att jag ville komma in i rutinen igen men ack nej så gick det inte, somnade vid ett för att jag vande mig. Så när jag drömde, drömde jag att jag gick till skolan och att det blev helt fel. Jag vaknade med tanken "Fan, jag var inte uppe." Så jag gick upp och tog frukost. Var jävligt trött så kom upp halv åtta. Och åt en dålig macka. Eller iallafall skinkan, typ nån slags konstig salami. Det var inge gott men jag gick ändå till skolan för att jag hade inge pengar för att kunna åka buss. Men men. När jag kom ut på gatan slog jag igång mp3n och gick. Och va mycket snö som har kommit :o
Räknas det som vinter nu eller är det fortfarande höst?
Jag hade naturkunskap prov idag, pluggade in det endast 2 gånger. Men ändå när vi hade det så svarade jag på frågorna och jag tyckte det gick ändå bättre än första NK-provet vi hade. Så vi får hoppas att jag får G. Efteråt så gick jag till mitt skåp och kollade igenom innehållet och knölade ihop några papper som jag inte tyckte skulle behövas. Efter så gick jag till stan för att se om jag fick nå pengar ur banken. Och nej, "uttage medges ej" Fan, förstår inte, skulle ju som ha fått pengarna för att morsan har överfört. Aja.
Sen gick jag tillbaka till skolan och väntade och tog fram engelska böckerna. Mötte upp med Simme och Croffe och had a chat. Sen kom engelska läraren och sa att vi skulle ha ett annat klassrum för att vi skulle se film.
Så jag gick in i klassrummet och där ser jag Emil och sätter mig bredvid. Vi såg inte hela filmen men den verkade rätt bra. "The Island" hette den och den handlar om två människor Lincoln Six Echo och Jordan Two Delta som lever i en "drömvärld" någonstans och sen får dom veta att dom är egentligen kloner och rymmer därifrån. Man hann inte se sådär jättemycket av filmen men det var lugnt.
Maten var god, eller såsen gör alltid fisken god.
Sen gick vi upp till fiket där vi hittade Simme. Så vi satt där och fick veta av Maude att vi skulle vara i nk-klassrummet för att veta om EOS-projektet. Jag satt med Simme, Croffe, Patrik, Emil, Agnes och Christoffer. Jag och Agnes bytte huvudplagg och jag hade på mig hennes mössa så såg jag tydligen ut som en pundare enligt Simme.
Tydligen ska temat till EOS projektet vara nåt om civilmod/vardagsmod eller nåt sånt, verkar klurigt detdär. Men det går säkert bra för att vi ska inte börja med det förrän nästa vecka. Tror jag...Eller veckan efter. Aja nåt sånt!.
Typ hela dagen har jag nynnat på Daft Punk låtar och Emil har joinat in. Även på Eosen så joinade croffe in. Det var ju nåt det ;o

En sak jag kom på tänka på var att Jag kommer ihåg att igår sa Aron till mig "Du, Carl-Anton du har inget kniv i ditt hjärta längre" Och jag var förvånad och sa "Nej det tror jag inte" och då sa han "Jo, men jag tror ändå att jag har ett kniv i mitt hjärta" Det var lustigt. Om ni undrar hur eller varifrån han fick "kniv i hjärtat" är det för att nån månad sen så gick jag runt i köket och nynnade på Oskulden med Populärverksamheten och sjöng "En kniv i mitt hjärta skulle hjälpa mig att andas" och då är det nog därifrån han fick det ifrån. Haha.

Around the world around the world. Gud det var ju svår text det :D
I'll write more later.

RSS 2.0