Sweeeet

 Vet ni vad? Idag var jag lite rastlös så jag gick in på http://www.provabingo.se/se/  och körde lite bingo på nätet, det var faktiskt rätt roligt och ett bra tidsfördriv för på att sommarsverige ska bli SOMMARsverige och inte bara regniga vanliga Sverige :P Jag har suttit och spelat ett ganska bra tag nu och jag blir inte less! :)

Sen sen sen.

Jag hade tänkt att skriva värsta fina coola inlägget om hur det har varit dom här senaste veckorna, men jag kom fram till efter vad som hände igår så är inte allting fint här i världen.

Det var igår jag gick ut Ettan på gymnasiet, känslan var fin det var det...Jag kan berätta i detaljer hela skiten, med tanke på att jag gör ju ändå ingenting vettigt just nu at the moment liksom.

Igår trodde jag att vi skulle börja Kl. 9 på morgonen, så när jag vaknade typ halv då fick jag bråttom och hoppade in i duschen i ungefär två minuter eller så och sen gick jag till skolan, med min obligatoriska morgoncigg (Mums), när jag kom fram så såg jag att ingen jag kände var där, inte ens treorna, jag frågade rektorn när ettorna skulle börja och hon sade att vi skulle börja halv elva. Jag blev helt till mig och jävligt förbannad att ingen hade sagt det!

Jag bad Patrik ringa mig genom gratissms via gratissms.se så det gjorde han, vi snackade i 30 min ungefär och jag hade också då gått till busstation för att hinna med björx bussen som skulle ta mej hem. Jag kom på att det inte var någon idé att åka eftersom jag skulle bara isåfall vara hemma i typ tio minuter och sen skulle jag behöva åka till skolan igen. Så det var onödigt.

Jag väntade på stan då, gick lite runt. Fick möta en gubbe som stog vid där vid Smedjan där arbetarna arbetade, han tyckte att jobba var roligt, och att se på någon som jobbar var också roligt. It struck me as an odd man.

Jag började gå mot gulan och Gren hoppade in i mig som tur var, det var fint för då hade jag någon att hänga med som tur var!

Vi gick till skolan igen och mötte Agnes och nån lång brud från nån klass. Sen gick vi upp till skolfiket och jag skulle lära han att bemästra spelet Vändtia (Det bästa kortspelet ever) Det gick inte så bra, men Patrik, Kroffe, Simme kom i rättans tid för att hjälpa. Eller Patrik iallafall, Simme hade ingen lust med Vändtia och Gren är sur på Kroffe.

Sen senare ca. 10 minuter senare gick vi in till Aulan för att höra och se om det var Lärarrocken. Det var mest bara i början rektorn som snackade om en massa olika saker, och delade ut stipendier till duktiga elever. Lite boring men det funkade. Sen var det Lärrarrocken, det var fanimej skitroligt att se :D verkligen!

Efter det hela fortsatte jag med Malin & Jimmy, Kim, Josse, Amanda och dom runt lite utanför lärkan. Jag fick se en människa igen! ISSE var där, helt roligt att bara se en gammal kompis som bor egentligen i Sthlm vara i Lule med finkavajen på sej hahaha! Men han hade bråttom till Kungsfågeln för att se sin Bror ta studenten!

Få se nu. Måste inte gå in på alla detaljer, jag och resten gick till Kafelino där Kim blev sugen på en öl, och bjöd Malin på en. Vi satt där å stekte i solen (Precis som det ska va) och då kom Skägget och Ida och nån Sofia. Det var trevligt också att när vi satt där så såg vi en massa studenter på bilflak skrika and shit. Vi försökte få dom att skrika " Bira bira bira, bärs bärs bärs" men det gick inte med alla.

Senare var det jag, Skägget, Ida å Kim kvar och vi hängde.

Gud vad mycket jag har skrivit.

Blir faktiskt lite less sådär..Aja, får vel fortsätta då!

Vi hängde på Floras, Angelica köpte ut åt mig. Jag fick en fylla finnnnt.

Senare var det en massa om att vi skulle till Gültza för jag ville ju träffa alla söta ES1-are.

Men det blev inte av.
Fick iaf cigg igen och fint.

Jag vet inte om jag orkar skriva allt.

Jag tror det är nog bättre om jag berättar i verkligheten, så är det nog en aning bättre och lättare + man blir inte lika trött!




Aja jag har nu iallafall en spelkonsol. Och Ofog-Tommy har en ny mobil. Och Nazistens polare har inget SIM kort.

Och jag vill bara säga att dom som höll på igår. Fy fan vilka jävla svin. Jävla svin.


RSS 2.0