Vad är detta för fasoner?

Det är många spekulationer och konstanterande om Halloween, om vad man ska klä sig till och så. Självfallet har jag inte en blekaste aning om jag ska vara. För det är tydligen en "dresscode" på Josse's partaj imorn, så då måste jag va nåt. Jag har som inte nån lust att bara komma dit och säga "ahaha titta jag är en punkare!", nä det vill jag inte. Det låter bara tråkigt. Så jag har tänkt att kanske ta iallafall nån slags kajal eller nåt sånt skit på mig, då blir jag ju nåt...Då blir jag en ful kille (Y) Yeah!
Eller så vet jag inte riktigt.
Ahopp.
Idag har jag sovit otroligt skönt, och började dagen med att spela SSX3, det var sweet. Sen stack jag in till stan och sen då till Gammelstan. Före bussen träffade jag Ellinor (Grens flickvän) och vi började snacka, och snacka på bussen vilket var väldigt trevligt! Sen när man var i Gammelstan, möts man av Angelica, Hello o Anton. Det var sweet, vi gick hem till Anton å Hellon och började se film. Vi såg lite av filmen Dick Tracy, sen blev vi lite lessa för den var lite seg så vi bytte över till Wrong Turn 3: Left For Dead. Jag har sett Wrong Turn (som var svinbra), missat 2an, å nu fick man se 3an. Jag kan bara säga att den var väldigt dålig...Inga bra skådisar, men filmen var bättre än Dead Meat. Fast iofs, alla filmer är bättre än den filmen haha.
Jao, sen stack vi till Porsögården, där vi klurade på låtar. Jag åt pizza idag, brände mig på tungan, men pizzan var väldigt god :)
Sen mycket senare stack jag till örnäset och fick vänta i kylan på Kim å...(shit, kommer inte ihåg vad hon heter, men hon är väldigt snäll o rolig) så gick vi till en fullpackad fest med en massa teens som kim sa. Sen en kvart senare fick vi skjuts av Kims morfar. Jag har varit hemma nu i några timmar, det har varit sweet att undgå kylan.

Btw, jag virkade ihop två av mina dreads idag. Så nu ska "den" bli fin, den jäveln kan man klämma med hela handen också!

Sopa skiten under mattan.

Exakt.

Long time no see.

Hej, det var längesen...Hur har ni mått? Allt bra?
Ja, det var ju bra att veta. Har inte mått så bra för att blogga, eller få ut allt.
Det senaste jag skrev var den 12:e och idag är det den 30:e
Mycket har hänt antar jag; Jag och Nelis har blivit 7 månader, jag har fått min nya bas + förstärkare, jag har fått en till säng i mitt rum, jag har börjat lära mig lite hur man virkar dreads (men jag kommer ändå behöva hjälp!), jag har börjat läsa av The Heroin Diaries av Nikki Sixx, börjat lyssna på en massa gammal rock'n'roll (igen) och glam typ såsom Mötley Crüe, Motörhead, Iggy & The Stooges, New York Dolls, mfl. och en massa har hänt antar jag.
Just nu sitter jag och lyssnar jag på Thåström, spelar Happy Aquarium, och ser på bilddagboken. Jag börjar få tankar av låten jag lyssnar på Fan Fan Fan med Thåström. Vacker låt, såsom många av hans låtar. Just nu känner jag mig lite slutkörd och less. Fast ändå inte, är inte positiv nu men jajja. Idag har varit ännu en dag av lovet som jag har velat vara med alla kompisar igen (har inte ens varit med Nelis, men mer om det senare) och jag har varit med Anton, Hello och Angelica. Kul häng! Ska va med dom imorrn, vid ett tiden? Då måste jag kliva upp tidigt :o

Är det dåligt av mig att jag inte har haft lust att vara med Nelis den här veckan? Att jag inte känt lusten? Eller jag kan inte säga att jag inte har känt att jag inte velat vara med henne, men asså...Den här veckan har jag mest velat ta det lugnt, vara med folk, och ja inte vet jag...Jag känner mig väldigt dålig ändå över det hela. Jag älskar henne det gör jag.


Nu fick jag inte någon lust att skriva mer. Hoppas ni har det bra.


Gud...
*suck*


Nä, nu orkar jag fan inte. Jag måste vara kvar på bloggen, för just nu känner jag mig arg. Arg över mycket, arg över lite. Det har varit så att dom senaste dagarna, har jag börjat tänka på min far Antonio, medans jag har läst om Nikki Sixx familje problem. Skiten börja komma fram igen, nä det ska det fan inte. Det ska inte nämnas och jag vill inte tänka på det! Det är som varje gång jag börjar prata om mina mail vid matbordet, och min mor undrar om jag fått nått svar från han. Inte har jag det såklart, han har inte hört av sig på några år. Fast jag har inte heller hört av mig. Morsan frågar alltid om jag vill åka dit och träffa han, men jag känner alltid samma sak. Att på ett sätt vill jag, för att innerst inne saknar jag han verkligen men när jag tänker på han helt seriöst så får jag bara lust att gråta. Jag börjar nästan det nu...Skit.
Jag blir samt helt rädd av att träffa han.
Men på ett annat sätt vill jag, för att kunna kanske krama honom, fadern jag aldrig hade (eller aldrig kommer ens ha?)
Nä, nu vill jag inte längre.
*suck*
Hejdå folket som läser min blogg. Hoppas ni mår bra, eller hoppas att ni brinner.
Hejdå...

Gud, så hårt.

Jag sitter här vid datorn, har just proppat min mp3 full av musik!
Lyssnar på bandet Suffocate For Fuck Sake, och jag kan bara säga en sak: HÅRT. ÅNGEST. MELANKOLI. ILSKA.
Jag är bara på 4:e låten t.om! Men hursomhelst, fy fan sjukt bra. På deras myspace står det att dom låter som: Sigur ros, Breach, Cult of luna, Mono, Mogwai (at the same time).
Det är ganska så heavy, wierd och samt coolt. Mycket sludge ire.

http://www.myspace.com/suffocateforfucksake


Amazing.



Vikken fredag alltså.

 

Alltså, är det bara jag eller?
Jag känner en konstant känsla av rastlöshet, och nu sitter jag här, med ingen musik på eller film (konstigt för att vara mig) och skriver ett blogginlägg som jag borde ha gjort för någon vecka sen. Jag är sjukt dålig på uppdatera skiten, när jag väl vill det så orkar jag inte använda datorn.
Hursomhelst, hej, hur står det till kalle? Jadu, det har varit bättre, det är inte någon som vill umgås eller?

Denna dag dock, har varit förvånansvärt skön liksom. Jag hade ingen litterärgestaltning på morgonen så jag skulle börja 12 istället. Jag vaknade någon gång vid 9-tiden och började spela KH 2 vilket var lite frustrerande för att jag är i slutet och jag har fått göra om det lite för att jag haven't gotten it right liksom. Men efter nån timmes försök av att klara ut denna sak i KH2 så tänkte jag "äsch, spelar sen. Det kommer gå bra." Så jag gick ner och åt två såna här micropizzor (inte grandiosa eller billy's) medans jag såg på The Mentalist. Sen bar det iväg mot badrummet för borstning av tänderna och sen till skolan. Jag lyssnade på Se Lést med Sigur Rós

Min första lektion var engelska, och vi skulle se fortsättningen på This Is England, en sjukt bra film som jag sett tidigare. Sen disskuterade vi om filmen. Nån av frågorna var om hur skinheads ser ut and such, och allt jag bara hörde från klasskamrater var att "ja det är ju bara rasister och nazister" men så är det ju inte bara . Inte alla skinheads är rasister eller nazis, jag menar the movement börja ju med working class männskorna som hade hängslen, rutiga skjortor, dom obligatoriska samt irriterande spindelvävs tatueringarna (varför?), och musiken dom lyssnade på var INTE Ultima Thule. Det var Oi! och Ska, och det vet jag med tanke på att jag har lyssnat på Oi! och Ska, och det gör jag även idag ibland. Men det finns ju boneheads (skinheads som ÄR rasister eller nazis)

Aja, blev lite sidetracked. Hursomhelst, sen hade jag KuHi (Kulturhistoria) och det var rätt najs, vi började med fördjupningen, och jag valde Sparta som min fördjupning. Det känns lustigt att faktiskt börja med läxan sådär, ovant liksom, men det är bra iallafall att jag börjar med det. Vi var på biblo, Emil och jag. Och skaffade mig ett lånekort också! Nu har jag ännu en sak att ha i min plånbok; Hemmakväll Bonus Kort (väldigt sweet, halverar liksom allt jag köper för att jag är under 20), Skoterkort, Handelsbanken kort (jag har bara 470 kr kvar :c ), mitt leg osv osv.

Huuuh.

Nu har jag skrivit iallafall lite, funderar på att faktiskt slå på en film nu liksom, jag menar alla hänger ju ändå hemma så jag måste ju också det.

Men ifall ni vill hitta på nåt så kan ni liksom höra av er, fast det vet ni ju redan.

 

PS: jag vill ge er en länk till en god vän till mig som driver en blogg ----> teenhunter.blogg.se


RSS 2.0