Detta fält måste fyllas i.

jag och nelis hade picknick idag, det var varmt,soligt och riktigt skönt :)
Vi har sett filmen "Dante 01" som var riktigt bra, + överraskningen med den var att den var fransk, tror jag ska börja se mera av filmerna som den regissören gjort
Vi har också sett Boy A, den var underbar men hemsk och sorglig samtidigt, man ville hela tiden att allt skulle bra men så blev det inte riktigt :c

Vi ska se lite mumin sen kanske jag ska gå hem och skriva lite tror jag. Jag måste göra det

Inte orkar jag se hockey.

http://www.youtube.com/watch?v=8H1tJiNo8V4
Idag växlade jag in mina pengar på forex till swedish crowns. Och så var jag med Kim, vi gick till Willy:s och köpte bullar (Det fantastiska priset 3 för 10:-) och så åt vi dom medans vi satte på hans balkong med en kaffe och smek i käften. Det var sweet. Otherwise så är jag ganska bored, tom och allt det där. Inte mycket är så significant så att säga kanske. Undrar om Riina kommer förlåta mig or hur det nu blir.
Annars kan jag säga att vi hade Matte B nationella idag. Gick inte så bra fastän jag stannade kvar länge på det. Gick inte på mitt studiegrejsimojs med Ulla, kände inte för det när jag redan skrivit så mycket.

Jag är ganska less nu.
Hej då era feta [Insert random insult]

På Gott och Ont

Var helgen. Jag är besviken på migsjälv, har jag verkligen blivit en hycklare? Eller det kanske jag blev för längesen...






































































































Nåja. Jag cyklade idag.

Peber jeg gör

Got to say att Oberoendeframkallande albumet med Timbuktu är riktigt bra, håller på peppa lite med han eftersom jag fick veta idag när jag var med Tomas på skolan att Timbuktu lirar på Cleo (Även kallad Klamydia-grottan i folkmun) den 25:e eller 28:e maj. Vilket skulle vara så otroligt fett med tanke på att då kan jag ju faktiskt gå på krogen! Och då får jag mig av med min "Cleo-oskuld", det skulle vara fett, enda saken är dock att jag vill ju gå dit med folk, så före jag förköper någon biljett så vill jag helst att det är satt vem som ska med :)
Om nån av er vill så skulle det vara ytterst fejnt!
Det är en timme kvar förövrigt, jag hoppas av de flesta av er att ni minns istället för att jag måste påminna er. Hoppas bara att ni gör det.

Idag har varit en riktigt riktigt skön dag! Har varit på skolan och allting har gått bra idag! Efter skolan så var jag med Looney o Mr Awesome, vi fikade på utefiket fiket Roasters, satt och chillade med en kaffe och en go' cigg! Sen kom Gren o Flelix förbi och Jakob, fin pratstund om än lite snuskig! Sen stack Looney när Sebbe kom, och alla stack.

Jag o Mr Awesome fick veta att det fanns Longboards på Rusta för 300:- där så vi stack dit till Storheden så att han kunde fynda (Jag kan ju trots allt inte ens stå på någonting som slutar med ordet -board) Innan vi stack så stod vi och kramades i Centrum för att Mr Awesome har lurat en i sin klass att han är homosexuell, så för att uppbacka detta och göra att det ska spridas vidare, var vi helt "kärleksfullar" HAHA, men det var coolt om än något skumt o lite pinsamt, men GUY LUV (YOU know it) och Stina kom fram och grattade mig i förskott, det var jätteroligt att se henne c:

När vi kom fram till Storheden gick vi först till ÖoB, köpte lite karra där och tjikade runt, sen till Biltema för att se om Longboardsen var där (Vilket dom inte var) sen till Toys R Us, och där så var det fylld med nostalgi över vilken ungdom/barndom som man så mycket saknar :o :c Hursomhelst var det roligt. Utan att ha hittat en Longboard så skulle vi när nästa buss gick men vi missade den just och kvittot skulle inte fungera för nästa så vi gick till Rusta, men hittade inte Longboarden där heller för den delen :(

Men jag träffade Thompa där som hade nyss införskaffat sig en Kaffebryggare för 100 pix! Han verkade då nöjd iaf. Sen rörde vi oss för Ica Maxi för att hitta bankomat, (det fanns ingen:c) Sen kom vi ut igen, träffade Hällon o Anton o Thompa. Hällon chockade mig när hon sa att från gbg får jag ta mig upp på valfritt sätt, det gjorde mig nojjig som FAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Vilket är en starkt OGILLA grej, så jag hoppas det fixar sig! Det gör mig lite uneasy liksom!
Aja sen var vi tvungen att gå ifrån dem och till Coop Forum för att ta ut pengar och sen gå till bussen.
Vi snackade om hur Mr Awesome skulle skita när han kom hem och att jag skulle laga mat.

När jag väl kom hem så gjorde magen uppror och jag var tvungen att springa dom sista 10 meterna i full fart hem för att jag var så bajsnödig, det var INTE nådigt! Sen orkade jag inte laga mat för att klockan var vid 8 och då skulle jag nog leva om tillräckligt mycket för att väcka småttingarna, så jag värmde två sojaburgare och lite spaghetti, sen såsade jag med ketchup :) Sweet var det. Satte mig ner och övade litegranna på basen så att jag iallafall minns det hela, och satt mig vid teven och tittade på ett gammalt CSI avsnitt vi spelat in. Sen så gick jag in på datorn, har skrivit in det jag gjorde idag på litterärgestaltningen på min kärlexnovell, har dock inte pluggat värst för mitt omprov imorrn, men det ska gå bra ändå :)

Det roliga med det hela är att jag är mera pepp för mina engelska lektion imorrn så vi kan se resten av One Flew Over The Cuckos Nest, sen så har vi matte och kör, det blir fint! Imorrn kommer vara ovant men fint :)

Kärlek till er alla, jag är då nöjd med allt!
<3


.

Ursäkta mig för den konstiga dikten, jag behöver dryck.

Hej och hå

Under broarna vi gå
Ständigt och jämt vi aldrig lär försvinna ändå
Och jag har sett i dina ögon, smaragder av blå
Skiner som solen, den omfamnar mig
Rik var pojken med pengen i hand
Född var sonen av dess slag utan olycka
Vi står bredvid hästarna, vi aldrig fortsätta gå
Undrat har jag länge, vart är det vi står?
Kan vi förmå oss att vilja, att våga?
Eller kan vi jämt vandra i tanken och aldrig såra?
Inom dig jag aldrig sett så små men fina blå ögon
Smaragder som skiner som solen
Omfamnar mig då
Vart försvann lyckan?
Vart försvann dess blå?

RSS 2.0