Happ...

Ibland sköljs jag av vågor, ja ni läste rätt, vågor. Vågor utav en blandning av lycka, mysighet, alkohol och samt musik, den sköljde på mig i lördags tilll och från. Annars idag efter Kim drog så var det ingen våg, det var som ett byggande storvåg - Tsunami, som gjorde mig mera panikslagen, ångestbäng, och oroad...I andra ord...Ja ångestbäng som vi kan formulera det som. Gradvis börjar allting bli bättre, jag hanterar de flesta dagarna med positiva blickar och dom dagarna jag inte mår bra så SUPER JAG! - Nä skämt åsido, jag dricker när jag har roligt också. Som sagt, gradvis, börjar allt bli bättre, fast det finns dom dagarna man önskar sig i stort sett att man faktiskt blir överkörd av någon stackars jävel som kommer må dåligt pga kört över mig.
Happ.

Japp.

Idag har jag varit på skolan. Bör ha pratat mera med ettorna, dom verkar helt okey, men ack.
Dagens fynd är.....:En väska av märket Converse. Två skivor: Borg 64 (Dock så funkar den inte ens, OVÄRT) och skivan Heroine med From First To Last (7/10)

Har sytt på en backpatch på skjortan; Project Hopeless.
Har ätit; Ångkokt sparris med potatissallad
Har tänkt: Saker

Hittade någon skum tyg grej idag i datasalen, ska måla cult of lunas logo http://thraxil.org/images/mfr/2005/06/15/0-1-18.jpg
på.

När jag cyklade såg jag

HARAR

Under beloppet av 30 min också, jag tänker inte berätta om var jag cyklade, eller varför men...Det kändes tryggt, det kändes säkert när jag såg dom. Som en symbol för något, trygghet och närhet kanske? Ett fint minne blir det.

Du är

Du är tårarna som rinner nerför mina kinder
Du är året som jag använde mig av
Du är det Röda i regnbågen
Du är allt men inte längre
Du är mina steg jag tar uppför backen
Men du är inte mjölksyran jag känner i benen
Det är du som skapar det
Jag är den meningslösa blicken du har
Jag är instrumentet du aldrig lärde dig
Vi var vingar som fladdrade i skyn
Som nya fågelungar som lärt sig flyga för första gången
Skakis och olärd

- Bobby Victor "The Crow" Franz

Vi bryter våra ben

http://www.youtube.com/watch?v=p8OgWPcNA6o

Jag har väl kommit till en punkt nu när jag såg vad Nelis skrev på sin blogg, hon har rätt det är ett nytt kapitel.. Dock i detta kapitel vill jag än inte förlora henne, iallafall inte ur mitt liv, det skulle vara för mycket ändå. Dagarna har gått sjukt sega, har som inte riktigt velat göra allt jag velat, men om man vill något måste man ta tag i skiten, vilket också verkar svårt även att styra upp. Men jag har haft roligt ändå, fast inte på samma sätt, mycket kommer vara annorlunda, eller snarare är annorlunda. Förändring alltså..

RSS 2.0