Naah Naah Naah NananaH

På Drift - Kent

Det ända som får mig på ändå lite humör just nu. För att den är otrolgit bra. Tackar för anton som visade mig låten i veckan. Jag har laddat ner en massa Kent och måste typ omvandla dom FLAC filerna (jag hatar FLAC) till mp3 format. Och när jag in på datorn hade den varit på hela natten typ. Vilket förvånade mig för att jag trodde jag hade stängt av den. Men jag fick hem typ massa grejs så jag var rätt nöjd.

Nu är tågbiljetterna till Eksjö beställda. Schysst av morsan att betala dom, och tillochmed komma med. Det ska bli kul, längtar som att träffa Ash. Jag är som mest bara lite rädd för att...ja att det inte ska gå eller att hon har redan ändrat sig eller nåt...Hon har inte svarat på mina senaste sms heller. Dock det är nog bara jag som är lite smått paranoid..

Jag brukar ofta tänka att jag inte har ett hjärta, så att tänka som Dexter i DEXTER (världens bästa serie för er som inte vet) Ibland känner jag mig känslokall och har stor lust att klaga på allt och alla. Jag är på det humöret nu antar jag på såsätt.

Det ända jag kan i denna låt är ju det självklara Nahnah naaah eller om det är Laa laaaa..Men hur som helst.

I veckan när jag haft musik har jag faktiskt Enjoyed att ha kör. Okej, vissa av låtarna är rent skräp som den där Ta mig till stjärnorna, den är jag inte mycket för..Men Lilla Fågel Blå med Staffan Hellstrand är rätt skön att sjunga :p
Jag bör söka på youtube och kolla, ta fram texten och sjunga med för jag enjoyar det liksom...
-----------

Ni vet såna där bdb listor, som vem man vill slänga en sten på? Jagskulle vilja slänga en stor sten på Mänskligheten och Verkligheten.....

Det är fredag, och jag har inte ett jävla skit att göra...
Om jag spelar Mario World kanske jag blir på bättre humör?

Good night fuck

Jag hatar denna fredagskväll...Alla ska vara så otroligt jävla störande. Så i andra ord, varenda jävla sak är som normalt. Morsan var nyss här inne och korrektade mej att jag ska skriva "förstod "  istället för "förstoG" Like a give a fuck. Detta är en JÄKLA FUL FITT FREDAG


Fast igår var så mycket bättre.


It was the end of the perfect creation

Enligt i början på bloggen, då man loggar in så ska Veronica Mars bli en film och ifall att den blire så har jag lätt tänkt att se den. Dock mitt fel i det hela är att jag inte kommer ihåg hur den senaste säsongen slutade. Får ta å ladda ner om jag orkar, jag laddar som ner massa Heroes (säsong 3) avsnitt, och en massa filmer och så från TankaFett.

Jag kom på idag varför jag inte brukar gå på idrotten...För att det går bara inte helt enkelt!. Jag gjorde det idag dock, var ombytt men försenad och letade omkring efter vars vi skulle vara i typ en kvart. När jag väl kom fram skulle vi klättra en vägg, och jag tänkte bara "nej, fan nej.." för att jag har som höjdskräck. Så jag frågade idrottsläraren om man måste klättra upp för den. Hon sa att man inte behövde men man ändå skulle jobba med det. Jag kände inte för det så jag gick därifrån in company of Berga som också inte orkade..Vi gick upp till skolan och var i slagverksalen, där han spelade lite Naaglfar (stavas det så?) hursomhelst försökte även han lära mig d-takt, nu förstår jag som hur det ska vara men jag kan ändå inte, jag har inte kordination (fast jag har inte äns provat ännu) aja, det går säkert..

Sen skulle vi tydligen ha elevrådsmöte i klass eller nåt :s fast läraren kom aldrig och enligt  Simme så var det bara onödigt att vara på det för att det ända deras klass fick höra var att nåt om laktos mjölk..Det var nog allt.
Jag väntade i det klassrummet vi skulle ha de i med resten av klassen men ack nej så kom inte någon.

Sen drog jag, orkade inte vänta. Gick ända hem fast hade inte någon större lust att göra det, fast vad ska man göra när man inte har en tia i fickan?

Himmel och Helvete

Jag vill för det första uppriktigt säga förlåt för dom senaste inläggen, för att för det första ska jag kanske inte lägga mig i i det som är Emils shefing, fast han är ju min kompis som ja.
Men det är nog mera att jag inte vill vara ovän med Malin.

Det känns som en Himmel och Helvete sort of grej just nu, eller snarare den här senaste timmen. Saker jag borde ha gjort och inte orkat göra. Jag ligger efter i matten, och denna dag hade jag faktiskt tänkt att plugga påre men ack nej. Jag..Hm..jadu..För det första längtar jag till sportlovet för det forsta. För det andra så borde jag vara mera social när jag möter folk, jag blev påmind av det när jag pratade med min engelska lärare idag, då hon sa att jag borde engagera mig mera i engelska diskussioner.

Påtal om det var det en fin fin dag idag. (antar jag)
Sovmorgon (dock vaknade jag som samma tid för att se Return of the King)
Sen gick jag till skolan när jag välskulle dit.
Kom några minuter försenad, hämtade böckerna och gick till engelska klassrummet och fick se att hela klassen såg Simpsons. Tydligen skulle vi bara snacka betyg. Vilket var rätt nice, bara att se Simpsons i en timme å tretti minuter.

Och tydligen fick jag veta mycket senare att jag har INGEn musik på Måndagar. Så jag börjar 9.45 å slutar 11.05 !!!!
!!!!


När jag å Emil D gick hemåt, så vare nåra högstadie ungar som gick förbi oss. Och precis då vi passerade dom så hörde vi att dom sade "emo" Det var fett wierd och rätt roligt.
Jag skriver imorgon, inget mera har varit intressant idag. Eller jo kanske men jag ska lägga mig. Och sova. Och dröma något sweet förhoppningsvist som kanske innehåller Thåström eller ashley, vilket som så blir jag glad

and with her came the birds

Visste ni också att jag är först på Emil's lista.FÖRST. Beat that you cunts!

Med det menar jag också att jag ÄR högst upp..HÖGST UPP..Fast det är ingen nyhet, jag menar jag är ju den superkoola killen som jag är (nja. hyffsad)


HÖGST UPP

Beat that Malin!

Jag är helt ansvarig för detta blogginlägg som vissa av er kan finna stötande/kränkande ("vissa av er" = Malin)

Jag måste då säga att jag älskar nerladdning, jag menar alla bra filmer kommer från sidor som Piratebay, Isohunt och the notorious TankaFett.

Donnie Darko, Slaget vid Okinawa (dokumentär), Barbarella, Lord of the Rings Trilogy, Dexter Säsong 3, Pojken med guldbyxorna. Fy fan, det är bra ... Det är BRAA.

Just nu så laddas det ned: Pokemon Seasons (fortfarande), That 70's Show (fortfarande), Stripperella, Pojken med guldbyxorna (avsnitt 2-6).

Nerladdning av Filmer..Aka bra. Bra.

Här sitter även Emil. Han pratade nyss en lång konflikterande samtal med Pia om hur han kräver respekt av Malin. Men det är mest för att Malin är sur på mig å Emil för att vi har sagt att hon är jobbig ibland. Hon kan vel Deal with it? Och liksom, ja, förbättra sej. Just nu säger även Emil " Du vet väl att när dom kommer se detta blogginlägg kommer hon döda dig?" Och ja, är svaret det vet jag, eftersom Malin kan inte riktigt tåla kritik. Dessa veckor mina kära vänner har hon tjata på den stackars mannen väldigt mycket. I pity the fool.

Eller nåt.


In other news så har jag snackat mycket med Ashley denna vecka. Jag ska se om jag kan få ihop penningar för sticka ner dit. Iofs morsan sa imorse att om jag frågar min morfar om han ska ner nå i sverige kan jag nog åka med honom Och hon kan nog betala min biljett. Fast jag  vill ändå se om jag kan få ihop lite pengar. Just nu med studiebidraget har jag typ 1400 :- och så ska jag se om jag kan få mera på något sätt vilket vi vet kommer säkert inte gå. Men hopp finns.


Btw, jag har kommit in i Green Day litegranna igen. Inte sådär jättesvinmycket som förr, men litegranna . Och jag har fått lusten att faktiskt se Bullet in a Bible.


Case Closed, over and out.
Den 17:e januari 2009 tidpunkt: 16.57

Once a year

Idag grät jag för första gången detta år. Det kändes olustigt. För det är en sak som aldrig I repeat ALDRIG brukar hända.
Tack å hej.


Btw. Ashley har loggat in (!) (:D)


Elfen Lied - En fantastisk animéserie som du verkligehn bör se.

Såg nyss klart det sista avsnittet av Elfen Lied. Jag fattade inte helt riktigt slutet, men vackert var avsnittet ändå. Synd att dom inte gjorde en säsong två eller nåt. Nu måste jag nog invänta mina filmer ska komma. Laddar ner That 70's Show (fortfarande -.-) Sagan om ringen triologin, Zack and Miri Make A Porno, Awake, Å alla Pokemon säsonger.
Det tar tid det men jag har tid ju!

Elves

Jag har börjat komma in i hip hop. Asså inte såndär som är hela tiden på mtv där dom sjunger om exakt samma saker och har en massa halvnakna tjejer dansandes. Jag menar typ Looptroop å Promoe. Möjligen Ken Ring.. Eller jag är inte saker men det är vel bra att utbredda sin musiksmak.

Ett band jag kan hjärtligt rekommendera är Circle Takes the Square. Vet inte vad jag ska klassa dom som. Det är inte helt screamo eller nåt och inte metal dock är det väldigt metalligt. Men dom är speciella. Och stor tyngd i det.

Idag på NK:en så satt jag bredvid Berggren och lyssnade på hans telefon. Så att säga musiken i hans telefon. Dom här Taake var faktistkt jävligt bra, när trummorna och basen kom in blev det som en blow-to-the-head experience typ. Och dessa Naglfar.

Vi diskuterade om vars namnet Gorgoroth har kommit ifrån och det är från sagan om ringen. När han pratade om sagan om ringen fick jag stor lust att ladda ner dom och se dem. Vilket jag gör nu (laddar ned)

Laddar ner rätt mycket nu.
Och må jag säga. Thåström <3

Jag har mer att skriva.

Nio tusen

Jag orkar helt enkelt inte skriva det som jag skrev som dagbok när jag var i usa. Det tar för lång tid och jag okrar inte. Vi får se. Kanske om nån månad ids jag. Men for the moment får jag ta tummen ur arsen å faktiskt skriva på denna blogg.

Jag var i skolan idag. Hade bara NK. Engelska läraren var inte där. Vi skulle inte ha Musik. Sådetså.

RSS 2.0