en veckas tid

jag skulle kunna glo på dej hela dagen om jag fick.

Jag får inte va me henne på nån vecka, har typ inte varit me henne på en vecka å jag har abstinens :( :/ jag ska få träffa henne igen efter hon har varit i sthlm å hon är där i en jävla vecka, kul kul. =/ aja.

fan att de blev såhär, jag borde inte vara deppig ellelr lessen eller?

=(

yes, depressed again, fast denna gång så är jag även svintrött. Hon bryr sej intekänns de som. Jag ska säga som anton sa en gång på hans bilddabok fast på skoj "jag önskar och önskar men inget händer ju"

Jag vandrar runt likt en zombie i tristessen, hela tiden möter jag nya ansikten, vilket stör mig- Lifelover

degen (inte nån av personerna)

lyssnar på En sång om Dig med Lifelover, och är så jävla tröttt,..................................ja kan inte skriva om det. jag tänker på dej.

du emelie vi hade kul tycker jag vi gör om de där, förutom att de e på kvällen/natt/morgonen okej?

jag borde nog gå

Jag borde nog gå och cykla till kallax hamn, men jag har som ingen lust. De känns som att jag inte lust med ett jävla piss. Skitsamma igentligen man måste fan bara fortsätta leva men fan. De gör ont, eller nåt pissigt skit som fan jävla fitt skitet.

becksvart melankoli!!! jag vill svära så jävla högt det går. Men det ids jag inte heller, jag blir arg jag blir frustrerad och jag blir lessen framförallT!!


On the otherside

I know what's waiting for me on the otherside- On the Otherside- Strokes



Jag ser på henne i webcam och jag blir båda melankolisk och lycklig. Hon skrattar åt vissa saker och hon pratar även med killen från sthlm. Kärlek- becksvart melankoli

så sant så sant.

:(


fan helvete fan helvete....

jag blir mera deppig och glad för varje jävla fitt minut som fan går. skit skit. Hon är så fin. :( :) :(

Min dag igår

Min dag igår var jättebra.
Kortfattat: var med molly, jocke, elin. molly åkte hem sen. elin å vi väntade på bussen. Vi åkte även på bussen och råka lämna Toffelpojken (elins nalle döpt efter jocke) på busshållplatsen. Sen gick jag å jocke till spelningen och träffa folk och hörde dom ljuvligt och underbara tonerna av Vincent Q, Nyvåld, Coleoptero, och Monolog X. Skitbra spelning!

du får det

Du får det att låta att du gillar mej när du säger att ditt hjärta tar en paus när jag tog din hand o pussa den när vi cyklade. Du får det att låta som att du gillar mej när du säger att du blev glad när jag pussade dej. Men ändå ska du till sthlm =/ aja, du säger även att du inte gillar mej på det sättet men man kan inte riktigt tro dom orden. Vi smsade mycket inatt tills jag somnade (det brukar oftast va så för att hon kan inte sova så lätt)

Jag är kär i henne och jag har tänkt att vänta på henne. Om hon inte gillar han i sthlm blir jag vel glad men ändå är de dåligt för han, men om du o han gillar varandra hur ska ni då göra med träffandes å kontakten frågade jag henne, och hon sa "ja då får vi göra som vi har gjort dom här 3 månaderna" i andra ord internet. Hur nu internet förhållande e som dom är e ju ett jävla mysterium. Jag vill så gärna att du gillar mej, inte att de ska bli påtvingat eller nåt men jag tror att kanske nån dag kommer du de, och då kommer jag nog fortfarande gilla dej.


Det glädde mej igår att jag gav dej din första seriösa puss, kände me lite hedrad faktiskt. Men nog om detta så ska jag berätta vad som händer idag.


Just nu är Jocke på väg till mej och Elin sa att hon skulle va me Molly o att vi kunde va me henne också, så de blir ju kul.De e spelning idag och jag ska bjuda Jocke för att jag e skyldig han 20 kr :):)

Monolog X, Vincent Q, Ny Våld och Coleoptero spelar :) 20 kr inträde ska bli svinbra att se Ny Våld och Vincent Q :D och dom andra of course

hon höll på skrika det

Jag är mycket gladare nu, jag pratar med Henne om pussen och hon hade tydligen inte tänkt eller de enda hon hade tänkt var "han pussade mej HAN PUSSADE MEJ!" och de gjorde mej glad när jag fråga om de var en dålig eller bra känsla :D och hon sa både och men ändå :D

What's that guy have that you don't? A knife





man kan undra vad killen i sthlm har som jag inte har. eller vad de e mé han :/  de e nog för att han bor i sthlm, hon vill ha nån i sthlm inte nån i lule för att då sparar man pengar. =/ jag förstår inte men, aja, de e vel bara att vänta. Är det fel för mej att vilja/hoppas att de går dåligt för dem i sthlm att hoppas att dom inte gillar varandra eller inte är rätt för varandra? Är det fel att tycka så?

men

Men de finns ändå nåt som alltid gör mej glad: mina kompisar eller dom jag känner, jag och mina kompisar eller dom jag pratar med, vi kan alltid prata om allt exakt allt vadsomhelst och det är riktigt bra att vara öppen och ärlig och så. Man kan få råd och man kan få hjälp och deras åsikter om en sak. Jag och Emil pratade igår när alla hade åkt hem, och han skulle igentligen också åka hem men de var bra att han stannade så att vi pratade, vi gick in i huset och han ville att jag skulle ladda ner nåt kass screamo band alesana eller nåt, men ändå vi hade det trevligt (as usual)


to the dogs

"Jag vet inte vad jag känner .. å jag tkr inte att vi borde vara me varann på ett tag bara"

De smset fick jag av henne igår när jag, jocke å anton åt vår goda lyxglass på seventh heaven för 50 kr. Jag kunde inte bli lessen där så jag blev lessen i huvet istället.

Vad e de hon känner då? Hat? ilska? Hon säger att hon inte kan förklara =( jag vill veta. Jag har fortfarande hennes grejer eller de dära näthandsken är i garaget tror jag. Men har fortfarande kvar patronhalsbandet mest för att jag tycker den e kool haha.

Hon vill inte va me mej på nån vecka eller nåt =/

En sån hatad känsla: att vi bli överlycklig och olycklig när man sist såg dej.
JaG ids inte skriva mera på denna blogg just nu så jag säger bara. hejdå.


08

jag kan inte sluta tänka på henne :(:( tur att jag har chips!
fan hur ska jag nu göra? jag tänker mycket på henne om hur hon skrattar och sitter på ett viss sätt på cykeln å allt. Jag sa igår till hennepå sms att jag vill pussa henne igen men jag kommer nog inte göra det. fan alltså jag måste säkert hålla vid det. eller nåt. fan.helvet.e!!

fan

Fan jag har tänkt på igår hur jag mådde. Mådde dåligt faktiskt när jag var på kallaxön, jag såg en film som hette Last Kiss och Zach Braueff (han i scrubs) var med så jag tänkte "fan de e ju han den är nog bra :D" men nog var den bra men den gjorde mej deprimerad me tanke på att hela tiden var han med den han älskade och dom pussades och skit och då påmindes jag hur jag pussade Henne igår =/. Nog för att ni vet redan att de var inte en bra puss xD

När vi möttes och jag var med henne så var de typ att jag var skitglad och skitledsen samtidigt, jag gillade denna känsla och jag hatade denna känsla.

nu när jag är här så var anton här och repade, jag tyckte faktiskt INTE att de var så kul vilket är konstigt för att anton får mej alltid på bättre humör och så för att han e ju en glädjespridare. Men jag var inte så glad, ville bara gå ut o göra nåt annat men han fick mej på lite bättre humör (fast inte mycket mer bättre dock)

aja skitsamma.

we can't all be heroes

En sak med igår som också var dåligt var att jag har hennes grejer, jag kom på det när jag cyklade att jag hade fortfarande på dom =/
De blev ju mycket bättre att när jag cyklade såg jag henrik köpman å fegga på moppe o att dom skrek att jag var en jävla bög. kul kul kul.

Jag kom hem och slog på datorn för att se Elefen Lied och Endless Waltz o var fortfarande chockad över de som hade hänt. Jag märkte att jag hade på mej näthandsken och jag luktade på den. Hennes lukt, tänkte bara "fan, nu har jag den fina bra lukten me mej, yippi (sarkasm)" morsan ringde o hämtade mej vi åkte hem till kallax.

Jag hade skitdålig sömn för att mickes alarm som låter så jävla mycket väckte mej + när jag somna om så gick den på igen -.-

Jag drömde däremot nåt roligt :D Jag, Kallerosa, drömde att jag hade en mustach :D + lite skägg, jag såg skitbra i mustach må jag säga..Idag ska jag nog kanske vara med anton eller elin, vi får se men nu ska jag se Elefen Lied o Endless Waltz och kolla på cassandra's blogg


tystnad, enorm tystnad

Jag var med Henne idag. :( jag kom faktiskt från där Hon bor och när jag cyklade vägen hem kunde jag inte sluta säga "stupid, stupid så jävla stupid", de blev inte bättre av att fegga å henke åkte på moppe förbi mej å skrek "jävla bög, jävla bög hahahhahahahahahh" typ...This cykel will be my death.

anledningen till varför jag är tyst eller.nåt. är för att utanför hennes hem, ute i skogen så luta jag mej mot henne och försökte pussa/kyssa henne. det blev helt fel, jag blev nervös och chockad och det var ingen puss. det gick över fort (som tur var) och då direkt cyklade jag hem som en jävla galning.

Men jag tyckte det var kul me henne idag, fastän när jag plocka upp henne me cykeln så var hon så tyst (hon brukar aldrig vara de hon brukar oftast prata mycekt) och allt kändes obehagligt. vi var på dollarstore sen hem till mej. hos mej var de princess mononoke och jag tror inte hon gillade filmen särskilt mycket (aja)och sen var hon tvungen att åka hem. och resten vet ni. jag borde nog inte ha gjort det, jag ville göra det men jag blev så jävla nervös, jag borde ha gjort det tidigare när jag igentligen ville men aja. så back to square one "skit".



skit är ett bra ord för idag. SKIT


I love the sound of you walking away, mascara bleeds into my eye

Jag mår betydligt bättre efter igår :):) som tur är det :D

igår före jag mötte anton tänkte jag inte så mycket men när han kom då som den anton han är så gjorde han mej glad, inte för att han gjorde nå speciellt men man blir bara helt glad av anton, han är ju även min bästa vän så de e ju inte förvånande precis. Vi begedde oss mot dollarstore och jag hade cykeln me mej och jag skjutsade han och vi gick o pratade som vi alltid gör (de gamla vanliga i andra ord) och det var kul, men när vi kom till dollarstore var vi 2 min före dom skulle stänga å dom ville inte att vi skulle vara där (those fucking bastards -.-) så vi gick faktiskt från dollarstore till willys (inte storheden [!] ) vi kom fram dit och jag köpte el dorado cookies, jordgubbscola (rekommenderar inte), och chips :)
Anton köpte, sour cream & onion chips och en två liters cola för 8 spänn (varför tog jag inte en sån istället för jordgubbscola)

När vi satt vid kassan där för att vi ville sitta säger anton mitt i allt "du handlar väl enligt mat-pyramiden" man blev chockad för att höra dom orden komma ur ANTONS mun  xD för att ingen av oss handlar engligt den. Men de var roligt och vi stack hem till mej och kollade på Green Mile :):) och sen gick vi in på datorn för att skriva till Crossing Chaos om texten till Drinking My Sense Away och vi skrev även till To What End? om texten till The Pressure Is Gone. :)
Sen repade vi lite (vi hann inte för att micke kom å hämta mej)


Idag däremot ska jag vara med Henne. Jag är lite nervös för att jag fattar inte varför hon ville träffa mej så snart som möjligt och vi ska äta mjukglass å se på film :) :)
jag vill kyssa henne =/ =/
Fan aja, men de blir nog säkert kul idag också. Just nu ser jag på filmen Princess Mononke (denna gång med engelska tal yay) och sen efter den blire Endless Waltz (en film om gundam typ) och sen Elefen Lied typ. Tacka gud för att jocke skickade mej dessa :):)


Rubriken är från Franz Ferdinand 's låt Walk Away

Och alltid när han sjunger i den tänker jag direkt på henne och även cassandra från sthlm för att hon fick mej att lyssna på dessa.

Och du, jag tycker det är synd att den där killen var en sån jävla idiot för att du e verkligen en fin människa. Hoppas de går bra. Och fortsätt kalla mej Anton haha för att du är den enda som gör det och det är kul tycker jag :)


yes I'm fighting to not cry, and that's just why I hate you the way I do

Rubriken kommer från en textrad från låten "You're The Reason I'm Leaving" med Franz Ferdinand
Jag älskar dom, dom är jättebra, skitbra sångare verkligen. :)

Jag börjar tänka nu va fan vi lever för skitvärld. Varje jävla dag hör man eller läser i tidningen att en tjej/kvinna har blivit misshandlad eller våldtagen, vad fan är de för fel på oss? Varför kan dom inte låta bli? Det är kanske en av dom sakerna som gör mej ledsen just nu, en annan grej var me tjejen jag är kär i; jag kan inte sluta tänka på henne, jag vet att även före jag sa till henne i sms att jag är kär i henne att jag visste att jag skulle få nobben för att hon har ett internetförhållande som hon tar seriöst fastän hon inte har träffat pojken ännu. Dom ska träffas i juli. Typ nåra dagar före antons födelsedag, och en del av mej hoppas verkligen att det inte säger "klick" eller nåt sånt där skit mellan dom. Men så ska jag inte tänka igentligen, om de skulle gå bra för dom skulle de ju vara bra. För dom så att säga.

Dom här senaste tre dagarna har jag inte helt gillat, eller jo när man har varit me Jocke har de varit kul och så :) men annars känns de inget bra.

Idag när jag vaknade så såg jag att jag hade missat två sms av henne. (fortfarande skriver jag inte hennes namn :/)
Och dom kollade jag på och skrev även ner min dröm i smsett.

Min dröm denna natt var att jag var med henne. Vi gick på en väg (vilken vet jag inte faktiskt tyvärr) det var soligt och varmt å skönt jättebra väder så att säga. Men då plötsligt så började vi bara kramas mitt på vägen (eller nära iallafall) och sen så fortsatte vi gå fast denna gång så höll vi hand (hur???) och det kändes bra men sen så stannade vi och då kysste HON mej inte tvärtom (!) och sen så kollade hon bara på mej och sprang ifrån mej, lämnade mej kvar där på den dära jävla vägen och jag fattade inte ett piss.

Sen så vaknade jag.

Jag och Jocke åt vår frukost och hörde på när Åke, Dagmar, Micke å mamma K pratade och så :) de var faktiskt rätt helt okej. Sen så bad vi morsan skjutsa in oss till stan och det gjorde hon och tog även med Aron haha :)
Vi stannade på Willys för att jag skulle ta ut pengar av morsan och då lyssna jag å Jocke på Enya (tror jag de var) typ film musik eller nåt, och de var ganska bra (faktiskt, trodde inte att jag skulle göra men de var antingen de eller "populärmusik från vittula"-cdberättelse)
Sen skjutsa hon oss till åsgatan tre (hem ljuva hem) och då gick han å jag in och vi fixade mej VLC-media player och han hjälpte mej även komma på nåra animé-filmer som jag har gillat sen 4 år tillbaka. Princess Mononoke laddade jag ner (ville igentligen få de på engelska tal men de blev original som ändå var bra) fantastisk film säger jag bara, fast när Mia kom då gillade inte hon den haha.

Vi gick till kvantum för att jag ville köpa mjukglass som den älskaren av den maten jag är. Det gjorde vi och jag träffade Zacke (metall/slöjd lärare jag hade i 7:an som var rolig) och jag fick nåt gamecard grejs till hans hemsida som han har gjort ett spel till haha. Jag fick min mjuklglass (choklad sås och karamell-strössel :D:D:D:D)
och vi begedde oss till mcdonalds för att vi skulle äta lite, där åt vi och sen gick vi.

Mia's morsa hämta oss när vi gick och vi fick skjuts hem och då var jag å Jocke här och höll på med datorn och pratade :):)
Kul var det ja, sen var han tvungen att åka hem för att hans bonuspappa kom å hämtade han.

Sen nu har jag kollat på olika grejer å så, smsat hela dagen och dagen före o dagen före den dagen med Henne...Jag gör det fortfarande nu, och jag är ledsen.
Jag gråter aldrig, på ett sätt skulle jag vilja men jag kan inte, de bara inte går. Jag vet inte vad de beror på. Aja nångång lär de bli av.


Nu ska jag fortsätta med msn fastän jag är osocial där, smsa med Henne, och lyssna på Franz Ferdinand och The Strokes och vara lite ledsen.
Hade tänkt att åka å köpa godis å chips nån timme sen men de blev inte av tyvärr =(

Juste Cassandra, tack mycket för att vi pratar om olika saker och att du fick mej att lyssna på Franz Ferdinand
Hare bra för att jag ska inte ha de bra! HEJS!



Eller jag avslutar detta med

Oh dear, can't you see? It's them it's not me
We're not enemies; We just disagree
If I was like them all pissed in this bar
He changes his mind, says I went too far
We all disagree
I think we should disagree, yeah


av Strokes från låten "Is This It?"


berättandet

Jag har berättat eller snarare skrivit i sms att jag är kär i henne i förrgår, igår så gick chocken över att jag är kär i henne, hon frågar mycket om hur och vad jag gillar med henne och allt. I andra ord, hon nobbade mej och jag e skitlessen för det fan. Skit bara fan, hon vill fortfarande vara kompisar och tydligen hade hon t.om hade en dröm om mej där jag höll om henne...Aja, så går det, de finns mycket mera jag vill skriva om detta men jag har helt klart inte ork + jag ska sy fast mitt Dark Funeral-patch på den klorinerade tröjan :):) ha de bra era skitstövlar

oj helvete

OJ helvete vad nära :O :O de var så jävla nära. (jag ska prata me dej om detta cassandra oke?)
HELVETE UNREALESED TRACKS säger jag alltid istället för helvete nuförtiden :O

Min dag har bestått av Franz Ferdinand och Bleed The Sky (laddade hem deras sista album(Y)
Just nuu är min spelningslista enbart av låtar med BleedThe Sky, Rage Against The Machine, Liptones, och 1st Liberation. Kul va?

:):):)
ha en bra dag
de brukar jag inte säga


Jag väntar på att micke ska hämta mej och klockan är 00.39 :0 dom skulle igentligen ha hämtat mej ganska längesen men dom har kanske glömt (om jag har tur) :):)

Låten för idag: Street Fighting Man- Rage Against The Machine ( för att den är så jävla bra)

hur?

Hur patetisk kan man känna sej? Hur ? Inte för att de känns som jag är de eller är jag det? Jag har spenderat dagen med att vakna upp och då skulle jag igentligen ha stuckit till kallax men de gjorde jag inte för att jag trodde att morsan sa att hon skulle komma vid tolv å hämta my sorry ass from kallax och skjutsa in mej till stan.
Tydligen hade hon inte sagt det, det var bara det att jag var för trött och så. Hon hade sagt att jag skulle vara hemma till tolv de var det.

Hmm jag har spenderat min dag innomhus, inte gått ut en jävla gång eller jo när jag skulle hänga upp tvätten åt morsan. Har bara degat, suttit i soffåtöljen och sett på tevetusen kanaler och skit, jävla meningslöst också. Har även varit här vid datorn ibland idag. Och tankat hem två Franz Ferdinand skivor (mucho bueno), en Grinderman skiva, och 3 skivor med The Strokes (indierock tastes so good)

Lyssnat på dom coolaste blandningarna i en spelningslista; Disfear och Bleed The Sky (vilken jävla blandning)
På msn har jag pratat med några som Dede, Degen å Toffelmannen.

Har sett på teve och dator, vilket liv..Tänkt mycket, har inte kommit på så mycket däremot tyvärr (fan också) SYND FÖR MEJ.

När morsan å familjen kom hem för nu kanske 2 h 30 min så tänkte jag "hmm nu borde jag åka in till stan å va me nån :D" men nej det tänker jag inte och jag kom på varför, jag tittade igenom telefonlistan och tänkte så här:

Annie Bronx: "hmm nej tror inte idag, hon har annat för sej som att dega och ska nog ändå vara med henne imorrn"
Ante Power: "jag har aldrig riktigt varit me han, han är bara den man pratar med och så inte är med"
Antagonisten: "Han är nog hemma men han kanske är med stina och han har inte ringt eller nåt så jag tror inte idag tyvärr fastän jag vet inte"
Björn G: "öhh hahah nej han bor i sthlm och har inte pratat me han på nåra år + han e som mera min plastfarsas kompis, fast saknar han lite =/
Boss Liselotte: "haha nej, hon är med sina ungar, hon är vuxen som vuxen som man ser upp till och hon jobbar på gården å sånt"
Cassandra08: "oturligt nog bor hon i sthlm tyvärr, hon skulle jag vilja vara med, för att se vad som händer, vem vet? De kanske troligen skulle bli av någon gång då skulle man säkerligen kunna ha en bra konversation eller nåt"
David Skarpsvärd: "vet inte vad han har för sej, ringer han när vi ska repa med hc-bandet (som jag å anton kallar Man's Creation efter en av Mass Grave låtarna)
Dolly: "jag borde hälsa på henne och tacka för pengarna som jag borde ha gjort för 2 veckor sen, jag borde men lite onödigt för bara det?"
Hanna Banan: "hon är busy busy, hon har inte tid för mej"
Hellonation: "nog skulle de vara bra eller kul men tror inte de inte idag iaf, roligare säkerligen att vara me henne om de fanns mera folk eller om de var spelning"
Hevi: "nej, hon har blivit tråkig, och de är inte lika kul att vara med henne längre tyvärr =("
Inferno: "juste jag skulle va me henne nån dag :O, men inte nu, konstigt kanske? :S "
Jesus: "det skulle verkligen cheer me up att gå och se han och prata som vi gjorde förra året, men då vill man helst ha med sej anton eller nån så de blir mera konversationer..Vi måste prata me han i sommar"
JosstheSweetcherry: "sthlm, sthlm =( de skulle vara nåt va?"
Julia Ruta: "gotland, svärjes fulaste ö"
J0cke Foul: "de skulle också va nåt, då skulle man kunna prata om slagfält demon och andra härligheter"
Kandidaten Elin: " de ser ut som morsan inte kommer =( tyvärr inte idag :(:("
Klaswar: "Han har nu flyttat till uppsala den härliga mannen =("
Ljusbringaren: "Han är nog mest troligen med Nea eller på örnäset eller kryllas av finska flickor ;);)"
Lotta Ultra: "du är min kusin som bor i skåne, jag ids inte åka ner dit på en dag + jag har inga pengar"
Marianne Painkiller: "hon skulle vara inne eller nåt idag, får vel säkert prata me henne på msn :/ "
Mathias/GUD: "Mathias!  Vad har du för dej wonderful being?"
Mia: "ids jag verkligen? Jo nån annan dag , fast de skulle ju vara bra att va me henne då blir jag ju åtminstone glad"
Nippe2436: "han spelar wow så han har inte tid"
Piku: "kul det skulle vara, har inte sett dej på ett stort tag"
Pisspotta: "du bor i dalarna med trollkarln (hennes far)"
Playboy Rat: "jag har inte varit me dej på 6 månader och jag ids inte vara me dej heller for that matter"
Sara Pastill: "antingen spelar hon wow å e inne på msn, eller så är hon me nickel-as hemma hos han och jag kommer då inte få vara me dom"
Simme: "jag vet inte + du har vel moppen"
Stina SISW: "du är så trevlig, så snäll, men du bor ju i sunderbyn och anton sa nåt om att du var sjuk så krya på dej"
Tammie: " du bor nånstans där nere i svärje och du är säkerligen för kräsen att vara me mej"
Tim E: "du är för lat helt enkelt xD"
Toffelmannen: "du bor också i sunderbyn, + de tar tid för dej att komma å möta dej nog för att dej vill jag vara med, kul att ha nån att prata med"
Ulf Henry Nyström: "jag vet att jag kan ringa dej om det är nåt, jag skulle vilja men jag kan inte idag"
William Christraper: "hmm"
XxGlassxX: "du bor i skitstad boden"
1stDegen: "du bor på hertsön


Så jag fortsatte med mitt teve tittande sen gjorde jag min lunch/middag bestående av (hör å häpna): 5 ägg (jag brukar oftast äta 2 eller 3) ett helt bacon paket (jag brukar oftast äta ett halvt) pasta ( det me de andra åh helvete vad mat) och ketchup. Jag blev verkligen mätt, de var jättegott å jättefettigt...
Nu sitter jaghär och avslutar denna nyhet och lyssnar på Black Sabbath (kräjt) och pratar med toffelmannen (fast de går segt pga att jag är här inne ju)
så vi får se vad jag gör resten av kvällen. Snälla nån ring mej, för att jag har ju inte annat för mej

inget alls

jag mår bra det gör jag nu, de lär nog bli många bloggar som pratar om hur mycket jag hatar kallaxön men ändå nåt iallafall för er att läsa..

Har skickat lite Skitsystem till Elin, hon var en av dom människorna som jag aldrig trodde skulle BE om att få deras låtar :O

har pratat på sms å msn med Marianne på engelska, de har varit intressant

När vår mörka sida lever så tänker vi på mord
Vi våldtar, och mördar och styckar och badar i allt blod
Är du galen? Sinnesjuk? Klara du av pressen?
För varje dag så är det någon som kliver över gränsen






För i vårt dunkla sinne
Finns en kuvan kraft Som får oss att vilja döda Den fiende vi alla haft Det permanenta vansinnet som frodas i vårt samhälle Får tjäna som den glöden som driver oss i döden Som en infekterad nerv som dödar all vår vilja Och som får oss att famla i mörkret där gränser är svåra att skilja

jävela

fan anton har rätt..han har det. Eller jo nu också, att jag kanske är lite datorberoende men va fan ska jag göra på jävla kallaxön då? Jo förresten jag är på kallaxön, vill inte och jag hatar att denna jävla dag har redan kommit men aja så e de, kommer få göra klart lekstugan så får jag lite pengar i fickan så de är ju ett plus men nåra minus är: jag kommer komma in till stan och troligen åka vid 18.00 just nu tills jag får den båten av micke så jag kan åka in själv.

Jag lyssnar på låten Shoreline fast inte med Broder Daniel, har den med Anna Ternheim och den är fantastisk bra, :) de e ett plus just nu.

You die when you're young.

tog av mej armbandet nu. Jag hatar detta (inte armbandet) Jag är inte arg eller ledsen just nu men jag trodde att det inte skulle vara så längre, att jag inte kan vara mej själv helt eller nåt. jag försökerint va kool.

jag är trött (suprise?) jo fast idag är jag det, somnade vid 3 och vaknade 6.34 typ, var trött och arg för att jag vaknade men de var nog bara bra det. Jag gick upp och såg attmicke snackade med conny och jag tog mej lite kaffe fast sen när jag klätt på mej såg jag att nån snottmitt kaffe och det gjorde mej sur. Men aja skitsamma

en konstig

sak är att jag just nu inte kan komma in på msn, jag har typ felsökt skíten nåra gånger nu, nog för att de är ändå trevligt utan msn :):)

jag gillar min mobil de gör jag, fick plats med 8 låtar nu idag (wow för det) och jag är jävligt ovan med tanke på att allt med mobilen fungerar :O:O

sätter även in den nu och ska överföra in bilder på den :):)

jag har gjort mycket idag, sett film med Painkiller å Kandidaten och sen stack Kandidaten för att hon skulle hem. De var då jag å Painkiller åkte runt på cykel och köpte glass, som jag bjöd på (vafan?) sen cykla vi och åt våran glass och sen fick jag ta å skjutsa hem henne. Jag åkte till kvantum för att Antagonisten skulle vara där och tydligen så cyklade jag rakt förbi han men jag hittade han sen och vi satt i gräset vid flaggstångarna och hade det mysigt :P:P sedan kom Ljusbringaren och då gick vi in till kvantum och köpte chips, bubbliz för 24 kr. Antagonisten köpte även bubbliz och när korkarna flög av så sa vi " det här är för kawakami, nasum, skitsystem, offren för tsunami vågen", och även lite andra människor som hade dött :(:(

Då kom Kandidaten och Death Dealer sa att hon var påväg, och dom kom båda....Sen gick vi runt/cykla runt å sen hem till mej och sen ner till vattnet och brände saker med emils tändare och tändvätska.

Nu sitter jag här och väntar för att micke ska komma och ge mej min jävla skjuts till kallaxön

helt

säker är jag nu.
helt säker på vad jag tycker tror jag.
I sinom tid säger jag bara, i sinom tid


jag ids inte skriva mycket förlåt men jag ids bara inte jag ärinte trött,...

hej jag heter kalle

jag ids inte skriva om idag ärlig talat, jag är för trött för det, tyvärr


jag känner mej bara olycklig, de kan bero på att jag nyss var med jocke å emil å vi var hos annie och vicktoria och jag var osocial, jag är osocial när de är mycket folk kanske jag vet inte...
Det kan också bero på att jag kanske har gått å blivit kär...Fast jag vet att jag inte är det, det vet jag helt säkert..Eller vet man igentligen? Nåja skitsamma jag vet inte, jag vill inte tänka på det dåliga, det dåliga runtom det ämnet.

Jag vill inte ha så mycket personliga saker i denna blogg bland annat för att om en person som jag inte ville skulle läsa den eller något...Vafan? Så jävla dåligt att jag skrev de där, de kanske hjälper om jag sätter på musik men min iTunes funkar inte för att jag har råkat radera den :/

gårdagen

Gårdagens dröm: jag och du satt i ett rum (vet inte vems) vi såg på nåt på teve, jag lutade mej mot dej, du lutade dej mot mej, och vi pussades på munnen..dream over,

Vaknade när vet jag inte riktigt tänkte inte på det då, gick upp, åt två hårdbrödmackor + oboy och sen så spelade jag guitar hero =) =)

senare kom jocke och jag var med han och vi pantade mina burkar på kvanutm sen stack vi till dollarstore och han köpte 3 1,5 liters drickor å 3 franks, jag köpte då 3 franks å en berrabus (om de nu heter så) klockan började närma sej 18.00 så vi stack till coop arena för att demonstrera.

Helvete vilken kö det var där för det första :O vi gick runt å satte en massa blad på bilarna å gickrunt till en del folk med dom, senare när alla var inne så sprang vi mot entrén skrikandes och sen en meter ifrån så gick vi..

sen då var jag å jocke med anton å stina resten av kvällen och vi träffade även på emil, och mia.. Emil stack för att han var tvungen att åka hem å äta, å sen gick vi till stan och där lämna vi av stina till hennes buss,

Vi träffade även på Ante å hans tjej å ante sa att dom hade sin myspace ganska klar
tror det var myspace.com/beneathmyfeetmusic

så de ska jag snart gå in på



vägen ur

Vi bor i en sån vacker och fin värld men ändå förstör vi den på många olika sätt, vi förgör naturen och oss själva, vi våldtar, vi mördar och varför i helvete gör vi det??

En del dödar och mördar för att dom kanske störde sej på den människan dom tillslut mördade, jag sitter å lyssnar på martyrdöd och deras musik gör mitt hat för cykeln ännu störrre, det är faktiskt igentligen ingen stor grej att cykelkedjan hoppade men ändå blir de så att jag gör den lilla saken till en stor sak,

BOLLOCKS

jag är trött fan, jag är fan irriterad, jag tittar på en bild av carro ( vilken söt pojke han e )

fuckwads

jag är jävligt trött typ och jag har druckit två franks, fast de är ingen ursäkt..jag är ledsen just nu, jag är konstig justnu


fuckwad


fuckwads

jag är jävligt trött typ och jag har druckit två franks, fast de är ingen ursäkt..jag är ledsen just nu, jag är konstig justnu


fuckwad


tråk på nytt

Jo va, jag har tråkigt coolt va?

när jag gick och la mej så kunde jag inte sova, nä jag kunde bara helt enkelt inte sova..Det var dåligt iförsej jag drack typ 3 stycken franks 2 timmar före jag gick å la mej. Jag gick å la mej vid 2 och sen klockan fem vaknade jag. Min tanke var då "va i helvete, klockan är fem, jag behöver sova" så jag satte gardinerna ännu mera nera fast de gick segt för mej att sova =/

Men jag vaknade sen då typ vid 8 skulle jag tro, jag gick upp, klädde på mej å gick på toa för att pissa å sen duscha..

Jag gick ner efter duschen och att jag klädde på mej, så tog jag lite av franksen och 2 hårdbröd mackor (mest för att jag inte ids äta vanligt bröd) och satte mej vid teven och såg på V For Vendetta, svinbra film, verkligen jättebra =) =)

sen satte jag på Green Mile, morsan kom in och bad mej vika tvätt, jag vek lite medans jag såg på filmen, medans jag gjorde det så märkte jag att hon grät (och det förvånade mej) och jag blev som ett frågetecken "varför gråter du? :S" "Jamen de är ju en sån sorglig film, förstår inte att han skulle dö för det där" eller nåt sånt sa hon, minns inte hela


Jo sorglig ja, bra också


Mina filmfavoriter: Garden State, American History X, V For Vendetta, Green Mile, Chapter 27: Mordet på John Lennon, Jackass 1,2,2.5 :) och de e nog allt


jag tänkte även på när slagfält demon ska vara klar så man kan gå runt å sälja den till folk för mindre än en tia.
jag ska även nu skriva en slagfält text här och nu.



Protest


Fuck those fuckin pigs!
Fuck those damn cops!
Fight for what you want!

Let every fucking bastard do what they want!

Fight for freedom!
Fight against war!


Inga Jävla Krig

Inga jävla krig, Inga jävla krig
Inga jävla krig, Inga jävla krig

Krig krig det är allt jag hör
Varje dag så dödas miljontals
Jävla bråk och jävla skit
Jävla satans krig

Men ingen fred ska det bli
Varför, varför inte?
Rustning, vapen och soldater
Krigar allt i ett meningslöst skit!

Inga jävla krig, Inga jävla krig
Inga jävla krig, Inga jävla krig
Inga jävla krig, De ska vara fred
Inga jävla krig, De ska vara fred



Snart Död

Kolla på människorna som ligger i diket
Smala, snart ruttna
Har legat där länge
Men inte fan hade de gjort nåt

Snart Död
Snart Död
Snart Död

Kolla på människorna som behöver mat
Smala, snart döda
Men inte fan gör ni nåt
Ni bara skiter i det











Ja och jag ids inte skriva nåra mera på datorn nu, tyvärr

bättre humör

jag e på lite bättre humör nu varför vetjag inte helt, kan bero på att jag har druckit två franks och jag lyssnar på musik, lyssnade på nasum, sen skitsystem nu amebix <3 kan också bero på att jag snackar med trevliga jävlar på msn; majsan,toffelmannen, å hanna va.

imorrn äre demonstration på coop arena typ, ska nog bli kul...hmm...jag ska gå tillbaka till mitt musiklyssnande, msnande, och franksdrickande =)

BEL's hemsida

Nu e jag på lite gladare humör och det är ju bra det, väldigt bra för att jag var med anton å stina och då när jag stack så sa jag bara "men öh. herrå" så där opersonligt å de kanske inte var bra alls kom jag på nu.

Lyssnar för tillfället på Bleed The Sky, dom e jävligt bra faktiskt så de e ju bra

Har raderat lite mera musik pga vi har inte mycket kvar diskuttrymme (it wasn't me it wasn't me (A)

haha

men kolla nu detta vad jag stumbled across på Behind Enemy Lines hemsida på quotes:

"NOW is saying that in order to be a woman, you've got to be a lesbian." - Pat Robertson talking about NOW (National Organization of Women)


"The feminist agenda is not about equal rights for women. It is about a socialist, anti-family political movement that encourages women to leave their husbands, kill their children, practice witchcraft, destroy capitalism, and become lesbians." -- Pat Robertson


"I know this is painful for the ladies to hear, but if you get married, you have accepted the headship of a man, your husband. Christ is the head of the household and the husband is the head of the wife, and that's the way it is, period." --Pat Robertson


fan va fult.
fan nu stog de att de e lite om diskuttrymme så jag måste radera mera..



Godmorgon, Idiotjävel

När verkligheten knackar på din dörr
Ska du då stå där som en jävla idiot?
Är du beredd att stå för ditt liv
Ett skitliv som du helt har försummat?
Det kanske är dags för dig att börja tänka
På det du gör och det du har gjort
Dina vägval i livet, de ser jag som ett skämt
Jag känner ingen sympati - ditt liv är ditt

Du fumlar och snubblar och drabbas av panik
Att det är så här det är var något nytt
Men om du har trott att allt kretsar kring dig
Då är du tamejfan den dummaste jag mött
Det finns en värld här ute, en värld som är sjuk
Men du bryr dig bara om det som rör dig
God morgon, idiot - det är dags att vakna upp
Här kommer alla vi som sabbar din dröm

Det är dags
Att börja tänka
På det du gör
På det du gjort

Det är dags
Att vakna upp
Se sanningen
Är du beredd?





best





fan Nasum, så jäkla bra

jag är irriterad, och neutral precis som igår förutom då var jag inte irriterad, nu är de som låten "Godmorgon Idiotjävel" - Nasum

från igår

Detta inlägg är från igår som jag inte hann ladda upp på den förra, enjoy



Jag känner mej kall och hård men för bra anledningar,
de finns nog bara en chans just nu att jag uppdaterar denna skit
mest för att cassandra från sthlm tyckte att jag borde det, å kanske för att folk kanske tillochmed vill se vad jag skriver bakom skärmen
Hon sa nånting att jag har fått henne att se allt från ett nytt perspektiv, att jag var både hård och kall om det
detta glädje mej att jag fick höra detta för att just nu är jag som inget, jag har ingen speciell min
Jag gör inget speciellt, de samma, sitta på msn å prata med folk om olika saker
vissa saker roligt annat bara så jäkla jobbigt
lyssnar på johnny cash I should add
En jävel han är bra, riktigt bra
jag tankade ner nåra skivor me han idag och börja lyssna...det är skitbra fan.
fantastiskt
jag tankade även en bleed the sky skiva för att jag hade hört de på niklas mp3 å jag tyckte det lät bra, men vem vet har inte lyssnat igenom ännu
om jag nu kommer gilla dom så gillar jag ett "metalcore" band
fan vad det ordet irriterar skiten ur mej, samma med deathcore å sånt skit..
vafan lika bra att kalla allt hård screamo, emo/screamon håller på förstöra för metal å så för att
bfmv är så "jävla metal",
jag skulle gärna vilja shove that up their asses so hard they didn't know what hit em
nu borde jag nog vara lite social på msn så jag gör det nu..
ha det bra era kalla jävlar som tittar på min blogg + cassandra från sthlm


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0