Subbfuckinliminal verses

Det är fullt omöjligt att beställa kläder med morsan, jag menar man MÅSTE se den jävla bilden till t-shirten om man är inne på en sida som armageddonshop, sen ändrar jag och säger "ja men okej då tar vi den här sidan då där man kan se vilka motiv det är" typ..Och det går helt enkelt inte. Hon ska fanimej göra allt komplicerat, mer än det redan är också. Fan jag måste typ beställa kläder via någon annan säkert för att få vad fan jag vill. Dessutom är hon 100 % jävla trög på internet. Och hon är alltid irriterad och hon gör mig irriterad och då blir jag irriterad vilket resulterar i att hon blir svinförbannad. Vafan, idag hade jag en jävla lektion om Medling som dessutom var Bra på SH, och då försökte jag tänka till på ett av exemplena "Vad är viktigt för mig" men det blev bara "Det är fel på dig" Hela fucking tiden. Jag är så jävla less. Inte nog med det så måste Tony skriva sms där det står att han inte orkar längre då jag fan är som argast idag. Det gör mig ännu mera pissed off, det och en mängd andra saker.

Idag sa också morsan imorse att jag var otrevlig och att ibland kunde jag vara i stort sett ett as (Hon använde itne det ordet men i stort sett kan man säga så) Och då skämdes jag rent av och börja tänka att jag måste vara snällare eller mindre brutalt ärlig i vissa fall...Och allt..Jag hatar fan allt. Eller inte allt då men ändå.
Efter skolan idag hänkade jag Sirkka, Amanda, och Salla och Kim och då var det trevligt, men saken är att runt vissa folk säger jag inte ett jävla smack, jag är blyg och medans när jag är med andra så är jag jättepratglad. Det är ett stort problem för mig att jag inte vågar ens säga hej till någon ibland eller att jag inte kommer på vad man ska prata om.....

Jag känner mig pissed som fan, och just nu så sparar jag bilder på det jag vill beställa så att morsan ska få det igenom hennes tröga skalle att ge mig det.
Times like these så önskar jag att jag kunde bara beställa kläder VIPS SåDär! Och inte ha någon Nagging-Mommy. Men jag vet inte hur systemet gällande klädbeställen/Patch beställning går till...Så jag försöker fan få mig hjälp av en okunnig otålmodig subba.

Eller hon är inte en subba egentligen. Bara då vi är oense och arga.
I andra ord..Vi är alltid arga.

I detta hus som jag bor i, detta lad-i-laaa hus så är vi arga konstant , och jag hatar verkHligen att bo här pga alla dessa tjat, skrik, och gråtande snorungar som inte ens kan hålla käften..Det och att Micke å Morsan kan fan aldrig lösa deras problem för att dom är båda för stuck up för det. Jag menar, om dom hade varit på den lektionen jag hade varit på idag hade dom kanske kunnat göra något, för att det var en bra lektion.

Inte nog med att jag borde skärpa mig...Jag måste skärpa mig med allt. Maten, kostnaden med allt. Det går fanimej inte. Jag är som lite tjock, orkar inte träna och vill kunna äta nyttigt. Vilket jag anser jag gör, gällande skolmaten: Jag tar mat, dricker mjölk, lassar på med sallad och tar knäckebröd GROVT.
Men ändå försvinner inte fläsket. Jag tror som att om jag har fläsk så blir jag status-"ifierade" som tjock eller något i livet. Vilket jag inte vill. Jag vill inte ha dubbelhaka. Jag vill inte ha såna här sår på kroppen där man ser att man blivit tjockare. Jag kan lätt beskylla min förra flickvän från förra året att det var så jag började bli tjock...4 Ben & Jerrys på 2 dagar är inte precis nyttigt.

-30

Inte bara nog med MARDUK så kommer även PROMOE :D KATATONIA :D :D:D:D Och fanimej DISFEAR! :)

Ska bli skitkul att se Promoe, skitnajs...Och Katatonia, fyfan så i helsike bra dom är, speciella som fan, sen har vi ju å hardcore crustiga kängnissarna Disfear. Jag är svinigt PEPP.

:)


Jo förresten, jag har inte varit inne denna vecka tror jag , så jag kan ju prata om lite vad som hänt. Jag har skaffat 6 stycken syntet dreads, som jag fick av Marianne och dom är svart & blåa. Jag har för Ca.3 timmar sen spelat i aulan med min klass.

Jag ska skaffa mera syntetdreads till helgen, typ göra hela håret, ska bli nice. Trodde att jag kunde få några av Sara men hon sa att hon var inte säker om hon ville ge bort några, aw well ifall inte så får jag resten av Marianne..Tror jag :o Hoppas jag iallafall.

Jag har bestämt mej om att jag måste som beställa biljetter till Minus Trettio Festivalen och Anna Ternheim typ nu/snart. Ska nog göra det imorrn har jag tänkt mig. Och Dagmar å Åke har kommit hit och jag har fått 200 :- i julklapp och sockar :)
Sockar är underskattade som present, jag blir bara glad av att få sockar.
Och 200 :- ska lätt gå till Minus Trettio Festivalen

asdfg

News: Har tre stycken syntet dreads som jag fick hjälp av marianne.

Bör ha uppdaterat denna, tycker marianne
Har redovisning i musik på torsdagn ifall nån vill komma å checka så äre kl 19.00 och alla av oss spela kassa låtar typ..

Känner mig sunkig och trött som bara fan. Har varit inne på intenet ungefär sen 19.00 typ eller nåt sådant och dom två senaste timmarna har jag skrivit ner vad för saker jag vill ha från vilka sidor. Och på armageddon shop vill jag bara ha t-shirts, å på crustpunks vill jag ha olika å på halvfabrikat vill jag bara ha LPs, EPS osv.

Time travels

Och När emelie kom igår var jag skitglad! Och angelica var också där :):):):):):) och helen och JP! Och en massa folk, blev förvånad att det lyckades komma ändå rätt många :)

/)/

Jag vill bara säga att igår kväll/natt var en skön och värd kväll/natt. Träffade lite folk och sådär, var lite orolig när jag fick veta att Reine skulle komma dit..För att Emelie skulle också det..Men det gick som bra, Emelie tyckte det var som smått roligt eller nåt, och Helen blev skitsur när hon fick veta att han var där..Jag råkade missa Welcome The Sacrifice, då kallad Dangerous Mind, och det är jag ledsen för....huu....Men det måste bli av igen...
Sen då när CN spelade gick det jäkla bra, pitepunkarna var där och gjorde en liten putte-mosh :p
Men det gick bra och allt gick bra...Och jag skriver inte detaljerna för igår....det får ni nog höra av någon annan eller från mig in person :)
Idag är det alla hjärtans dag, vet inte direkt vad jag ska göra..Morsan sa imorse attdet här nog ändå dagen man har på sej att säga att man tycker om någon eller nåt.....Sött så sött som sot. Söttsot, Sotsött. Jag tycker om folk. Btw fick jag en puss av Mathias igår. Min första puss på flera månader så glad jag blev. Jag tycker om viss folk eller alla folk. Jag orkar inte skriva, men jag tycker om söta människor. Och det är som alla jag känner..

Dork.

Felet är...ja vad är egentligen felet? Det finns inget fel..Det är bara söta människor..Jag ringde inte ashley idag, har inte smsat me henne heller. Måste man alltid göra det? Eller jag vill men saker att komma på...Och ja jag såg nyss My Neighbor Totoro, och den var underbar.

Söt söt sött

Förresten har jag laddat ner My Neighbor Totoro, och det är bilden ----->
:)

Det 1sta Snabbinlägget

En sak jag kom på idag på matten var att det finns tre band på sistone som verkligen fick mej under samma reaktion för första gången när jag hörde dom, och det var typ Cult of Luna, Khoma och nu Callisto..
Första gången jag hörde Cult of Luna var ju på trästock och det var som en full-on-blow-to-the-head experience
Första gången jag hörde Khoma var på höstlovet kanske det var och jag kunde inte sluta tänka vilken vacker skiva det var.
Och nu samma med Callisto.
Och btw måste jag lyssna igenom en massa mojs jag har laddat hem, det är nästan lite jobbigt.
Och förresten (igen) så träffade jag sunna idag, det var trevligt, hon hade med sig en snubbe som hette Niklas, efter sunna drog så gick han och jag runt och snackade mest. Det var rätt jävla trevligt må jag säga.! Men nu ska jag gå eftersom detta är ett så nu kallat Snabbinlägg (Ett blogg inlägg man inte spenderar särskilt mycket tid på, bara skriver ner faktan eller blhablhab dlahd ni fattar)
Men jag har haft en bra dag. Och vi ska repa med CN, imorrn, och jag ska nog ringa Ashley imorn.
Herrå.

Porträtt

Jag har som bestämt mig lite om vad jag skulle vilja ha för tattueringar, eller det är en av dom sakerna jag tänker constant på antar jag..Men jag skulle som vilja ha ett porträtt av min far, aros och elena på min vänstra arm, asså på axeln så att säga, det skulle vara jättefint. För att nåra dagar sen, hitta jag som en liten bok där min far har tagit kort på mina familjemedlemmar på hans sida, och jag kom fram till att jag saknra dom..Det gör jag nog alltid eller jag tänker typ inte på de men ändå...Synd att det inte går att prata med han, det är som...Jag har alltid varit rädd för han, för att när han var liten skojjade han med mig om att han skulle äta upp mig, och min mor. Det skrämde skiten ur mig och jag kundei nte riktigt lita på honom antar jag...
Men hursomhelst, igår när jag drog till Nippe efter Dode hade spelat så var han osocial SOM FAN. Men han var inne på photbucket och sa att ´han ska göra en tatuering på örat..På ÖRAT, jag och ssara var mest som "onödigt?" typ haha, men han var helt pepp. det ska vara en ganska cool dödskalle, så det blir som ändå rätt coolt, men ÖRat av alla ställen? Nog för att det kommer kosta han minst 500 :- så det är ju också billigt. Aja lite smått roligt iallafall hursomhelst. :)

Misär hålet

Jag mår inte alls bra, psykiskt so to speak, antar jag att man säger.. Bara typ...Jag vet inte helt..Jag ser på Eternal Sunshine of The Spotless Mind...Och av den börjar jag liksom tänka lite..Jag känner mig väldigt förvirrad, runtom en massa saker, jag har gjort en sak klar att jag ska vara som en Yes Man, att jag säger ja till myckjet, som det jag ska göra. Och det dära med att jag ska vara socialare, det går ingen vart. Jag mötte anton, hello å klas igår, kunde inte förnäma mig till att säga något somhelst intressant.. Jag är en tråkig människa jag, ibland..Den här helgen är som så jävla freaky, på det sättet att jag är så trött fastän jag sovit och så och jag mår bara piss helt enkelt.

det här har inte med nåt att göra men for fun eller snarare because I'm bored så gjorde jag en lista på vad som skulle vara coola bandnamn , jag gör det nog mest troligt för att jag vill ha ett nytt band, vadsomhelst för musikstil bara jag får ta å använda micken..Men dock så vet jag inte vem jag ska fråga, om det med tanke på att när jag tänker att "åh jag kan bilda band me den där eller han eller hon.." osv så får jag känslan som säger "nää, dom kommer ändå inte vilja." och en amassa typ "dom gillar dig ändå inte" . Och nu förtiden har jag fått alla mina tankar att circla runt det som det hela tiden säger "dom gillar dig inte, han gillar dig inte" och så börjar jag undra......Ifall att dom gör det...Ibland någon som inte har hälsat blir jag glad av att dom bara hälsar helt enkelt på mig..Det är wierd...Det är dåligt..Plust jag måste som börja göra nåt....

Här är sofar det jag kommit på för bandnamn, skriver också vars jag har fått det ifrån. Och om jag inte fått det ifrån något så skriver jag det helt enkelt inte.


Until the forthcoming  (Någonting Darth Vader säger i Return of the Jedi)
Sulluust (Månplaneten i Return of the Jedi, där alla dom där björn liknande varelserna bor)
Tydirium (En skyttel som Han Solo, Chewbacca, Leia, och Luke använder för att komma förbi Imperiets skeppar till Sulluust)
Endor  (Det är månen s0m är bredvid Sulluust, tror jag iallafall)
And with her came the birds  (Det är en av Cult Of Luna låtarna, jag förslog namnet till Simme o Kroffe, men dom orkade inte)
Return of Otis
Ninetales (En pokémon, slags räv och katt kombination, jättevackert,..Evolved from Vulpix)
All Hope is Gone  (Den senaste skivan med slipsknut.)
Abandon Hope 
Seize to Exist
Along the highway  (En skiva med Cult Of Luna)
Regrets of my own
The Sound of truth (En låt med As I Lay Dying)
True Master
Socialogic Welfare
No Keene Eye
...And we all have a Hell  (En låt med From First To Last)
Plaguebearers  (Tror det är något raw distro eller nåt)
Bears, Beers, Beards
Herds of Mammoth
Fake Tale
We Don't Need No Education (Låt eller snarare vad Pink Floyd sjunger i Another Brick In The Wall Pt.2
Lost Reflection
Under Attack  (En låt med flera band)
Truth hurts like hell

stars and strife

Underbart, fantastisk var den. Jag pratar om filmen Herkules, och ja, det är barnfilmen, fick sån stor lust att se den igår när jag pluggade till mitt svenska prov eftersom att det är en bild på han i boken haha. Men hursomhelst så laddar jag ned gamla disney klassiker :):)

Det är mycket prat om Alla hjärtans dag. Ja det är ju nästa vecka det, och jag har inte tänkt på det särskilt mycket. Emil ska ju va med Sanna of course så..Jag läste på Ashleys bilddagbok att hon ska typ till sitt ex, vilket gjorde mig fundersam, eller jag vet inte hhur jag ska säga..Jag vet inte...De är kanske bara jag som tycker det e wierd...nja..eller så är jag svartsjuk eller nåt för att jag kan inte precis komma ner till henne förrän 28:e .

Jag lyssnar på Led Zeppelin, är rätt okej, fast jag är inte helt på rock n roll musik , kaske det är det. Men nå äre bra ändå =)

NEDLADDNING JUST NU:

Amebix (discography)
Du Ska Nog Se Att Det Går Över. Documentär
How I Met Your Mother. säsong 1
Kataklysm. The Devastation Begins (2007) Live Video
Peter Pan
Pokemon season 1
Star wars The Empire Strikes Back
Star wars A New Hope
Star wars Return of the Jedi


Dagen jag inte klättrade

Idag var nog en skön dag. Jag vaknade vid åtta och steg upp, klädde på mig, the usual osv. Åt två frukost mackor (varför har vi frukost hårdbröd men inte råg?!?!) å tre glas vatten. Plånka lite på basen och sen gick jag mot skolan. Kom i tid till skola (!) Och vi hade en tråkig engelska lektion (as usual) å i slutet sa hon att vi var verkligen en fin klass och hon hoppades att vi gillade att arbeta med henne lika mycket som hon gillade att arbeta med oss.

Det var då jag tänkte "Wish I could say the same, but I really can't" Hmm..Ja vi slutade efteråt. Gick till Emils skola och skulle äta med han. Fast han hade redan ätit å han skulle ha lektion den fagen så jag stannade kvar i den ändlösa matkön. And then suddenly så börjar det fan tjuta. Brandalarm. Jag stannade kvar i kön tills dom sa att vi bara absolut måste gå ut. Mötte Emil å hans klasskamrat Simba trror jag han kallas. Det var då jag Fag förklarade Emils skola. VI var drygt 500 elever + jag som inte ens går i Fagskolan som var utanför dörrarna och väntade på att få komma in. Sen så började alla jävla trycka mot, det hjälpte inte precis och sen öppnade dom som var inne i Fagskolan dörren. Och Whoops så trycks alla! Kunde knappt komma igenom den jävla dörren, jag var tryckt mot en kant som en av mina säkerhets nålar som höll dode-patchet kvar bara åkte av och nåra nitar åkte nästan av. Hände också så att min hand smälldes mot dörren, det gjorde ont. Jag rusade mot den jävla Fagmatsalen och såg Emil försvinna för att han hade ju lektion givetvis.

Det var köttbullar och makaroner. Jag var nog en av dom tio första som var i matkön och jag lassade på med sallad och mat. Gick till ett bord och kom på att "Fan också, jag glömde bestick" , så jag tog någon annans (I matsalen var det kvar en massa tallrikar efter att dom hade dragit ur därifrån när det jävla tinitus alarmet var på G) Ja, det kanske är äckligt att jag tog någon annans gaffel, men really i slutändan så gör det fan inte ett skit. Så jag åt. Och sen ville jag ta mera men jag såg kön och tänkte att "nä jag går om en halvtimme" så gjorde jag det, om en halvtimme. Sen när jag kom tillbaka vare en massa pojkar som satt vid bordet, när jag satte mig ner var det en snubbe som gick direkt ifrån platsen bredvid mig och satte sej nån annanstans. Lyssnade in lite på deras konversation om att en av killarna skulle äntligen sluta snusa. Och att han hade redan sagt till sin morsa för nåt år sen att han hade slutat snusa och FÅTT FEMTUSEN KRONOR. Jag blev häpen. Det var då han sa att just nu var det mest så att han bara smygsnusade, och han ville sluta för att han gick ju trots allt inte i Mellanstadiet längre. Det var intressant.

Jag hade ätit upp all min mat, utom några få kärnbönor eller vad fan nu det egentligen är när jag tog på mig jackan och gick därifrån samt slängt maten.
Slog igång Hellnation på mp3:n å var glad i typ tio minuter och sen var tolv Hellnation låtar slut.
Jag gick till handelsbanken automaten för att ta ut en hundring för att kanske typ köpa Tryckpapper. Men ack nej, Uttag medges Ej. Jag kom på då att morsan har nog inte flyttat pengarna. Jag gick till kärleksbutiken och frågade om man kunde sommarjobba där och hon sa att dom inte hade behov av det samt att dom hade redan nu också fått en ny flicka på jobbet så dom skulle klara sej hela sommarn. Det var en besvikelse så jag kollade mest runt där inne. Köpte en liten mojäng.

Sen till bussen där vid max å stack hem till åsgatan, där jag nu sitter och försöker se The Tattooist, en film där en tatuerare snor ett samoanskt tatueringsföremål. Han blir förbannad, och han förbannar andra folk genom tattueringarna han gör på dom, som dom senare dör av. Det är en thriller och jag blir lite spänd faktiskt. Men det är som ändå rätt coolt. Jag menar det finns ju inte många Thriller som handlar om Evil stuff och Tattueringar. Så det blir nog fin fint.


Dessutom jag har gjort en liten lista av saker jag har att se framemot.

11 Mars, Anna Ternheim på KH 300 kr. (Blir great att se en av dom svenska popakterna som verkligen är bra, hennes senaste skiva Leaving On A Mayday är förbannat jävla bra. Lyssnade på den idag.)

14 Mars. Minus 30 festivalen. 200 kr (Vet inte vilka andra artister/band som kommer men Sugarplum Fairy kommer. Och MARDUK kommer till piss staden LUleå, Helt otroligt)

28 Februari (det blir Eksjö, vara med Ashley, är excited, nervös och mera blahblahblah.)

Och...Hm..Emelie sa på bdb att hon kommer nästa torsdag. :)

Ett fake anagram.

Av alla dessa som jag har taggat med eller kommer. så blir namnet tillsammans Osyrae Zyhw

Fånky Fräsh

Jag kan med all ärlighet säga att jag har inte något alls att klaga på idag. Det var helt enkelt en glad dag. Skratt, en del vänner. Lite smått ny bekantskapp med en ny. Och jag såg ut som sotare.

Det kommer bilder senare på min dag igår på Emils födelsedag, då jag var svart.

RSS 2.0