Jag vet inte om er men...

Jag har aldrig riktigt ändå gillar "punkare" som skriver på sina helgon account att punken är deras liv, full of shit liksom. Kommer ihåg att jag själv haft en sån period när jag sa det eller trodde på det. Och fy fan, skam.
Det kan jag tänka mig och det är sant. Hursomhelst när jag går in på helgon på en viss Punkaraset (wow, du är en PUNKARE och ett AS OMG OMG OMG) då ser man jasså, tuppkam, favoritband: The Exploited, missar lite bokstäver här och var, och så står det Musiksmak: Punk: punken är mitt liv

Hursomhelst jag tycker det är fult att säga så. Eller kanske inte fult men...Glöm vad jag sa nyss, hursomhelst det låter skitkonstigt verkligen. Gudars. Trallpunkare asså. Iofs många sådana "trallpunkare" (jag har mött några som var trevliga helt okej männskor) men det verkar som resten lever i den "Vi kommer alltid älska punken, och den är inte död" Skaffa er en stake, det finns en stor chans att man faktiskt byter musiksmak eller breddar ut den (som jag gjorde som TUR FAN VAR) och btw punken är helt död. Fast jag vet ju inte, jag är inte insatt i "punk". Jag är insatt i allt annat.

Påtal om allt annat, började jag repa idag med (Hör och häpna) Müssli männen. Eller jag repade lite med Berga och Malm, och jag kan ju säga det att det kommer verkligen ta tid innan jag lär mig. Men det verkar som att dom har tålamod så det är ju jättebra :)

Ha det, stay drunk!

Jahapp.

Jag vet att jag är så tjatig om mina dreads men.
Jag har bestämt mig för att köpa lite smycken till mina dreads, det verkar som att dom har växt ihop sig litegranna.
Och jag har verkligen inte någon lust att slita på vissa av dom.
Så två ska bli en på vissa ställen.
Nu måste jag bara köpa smycken så jag kan sätta ett smycke runt två dreads, då växer dom ihop sig.
Redan på min vänstra sida av huvet har jag två som jag virkade ihop, en vid nacken som var två som hade växt ihop lite.
Och nu en på min vänstra sida igen.
Är lite orolig att jag bara kommer ha congos, nog för att det är inget fel med det, ju fetare dreads desto mera fett äre.

Plus jag skrev ett inlägg på Helgon och två stycken svarade, det var fint!
Så snart om jag orkar ska jag köpa lite smycken av olika varianter och storlekar så jag vet vilken är min sorts eller nåt =)

http://www.dreadlocktruth.com/
http://www.dreadspullen.nl/category/Beads?SESSID=a6681e32bd11bf9da881e23eb0b120d0

Länkarna ska finnas kvar för påminnelse o så.

Lördan - Dagen för Vinylhäng

Ja, som Rubriken lyder så hade vi Vinylhäng igår, vilket var verkligen jättemysigt och jättetrevligt!
Före vi kom till Anton o Hello så åkte vi bil och så, och då skulle vi lämna bilen hos Antons morsa och John å ida. Jag, och jag tror inte riktigt att dom andra räknade med att vi skulle vara kvar där i kanske 2 timmar, vilket var verkligen trevligt! Fick en massa pussar av Herman som är John å Mia (tror hon heter det, antons mor så att säga) och Ida (Johns dotter)s hund. Var lite pinsamt om just dom där pussarna men ändå!
Ja, det var riktigt trevligt. Sen vid 9 gick vi till Anton o Hello och slog igång en massa musik medans vi spelade vändtia och drack glögg, julmust. Jag satte igång Sida A på min Maldicion med The Fight, och senare fick vi alltid ha i turordning för att slå på vinyler, blev mysigt när jag satte på en tidig platta med Bob Marley & The Wailers, och senare blev det Passiv Dödshjälp, Livstid, nåt finskt band, New York Dolls, Hellacopters, Bad Religion. Vi hade det fint.

senare vid två när vi åkte bil, (dom skulle skjutsa hem mig) så vart jag less. Men jag kom hem och fann min moro maja vid datorn ätandes på godis. Sen gick jag o la mig i sängen och gjorde misstaget att slå på Pokémon och spelade det i en timma när jag bör ha sovit.

Aja.,


Idag fångade jag iaf Gerantina, Azelf, o nån till såndär pokemon. Sweet. Nu ska jag fortsätta se Cheech & Chong Still Smokin' och leta efter min mors godis. Ha det.

vi får inte förlora vår mänsklighet

Hej jag heter Kalle, och jag spelar Pokémon Platinum och lyssnar på spotify på kanske nåt av dessa listor: http://open.spotify.com/user/sotfilm/playlist/6xoZmZpBw5tflvBweKz3Gw
http://open.spotify.com/user/sotfilm/playlist/2jvhS4LtG6wJOdvQs6NM7G
http://open.spotify.com/user/sotfilm/playlist/73amPNaksYrwCiKyXR4XPr


det är några iaf.
Ja, idag var en bra dag. Skönt, roligt!
När jag och Anton satt på bussen till stan så stannade den vid Storheden, och gissa vem man såg då? Gren och Ellinor, det var roligt att bara knacka på rutan o så ser man dom! HAHAH. Sen när vi hoppade av på Kvantum för att köpa smask så kom Porsön bussen, och gissa vem man får se då? Patrik o Vicky, hahah, också roligt. En annan sak var också att busschaffisen i bussen spelade Rock'n'roll i hela bussen på hög volym, så satt jag o anton där o diggade till Jerry Lee Lewis "Shake, Baby, Shake!" haha!
Fett!

Aja, jag kanske ska göra nåt vettigt, fortsätta spela så jag får min förbaskade Rock Climb move som jag kan använda utanför strid.
Btw så äre Vinylkväll imorrn, det blir roligt. Ska typ ta med mig Maldicion - The Fight och kanske Framtid w/ Seein' Red Split 7" :)

 

Ha det göööööttttt


Härligt!

Fick se att kanske Moloken skulle lira på House of Metal som jag har lite lust att gå på. August Burns Red, Scar Symmetry, o lite annat smått o gott lirar där. Det enda problemet med HoM skulle vara 1. Jag har aldrig varit i Umeå. 2. Jag har ingentstans att bo 3. Min mor - Hur löses detta?
Men det skulle vara fett grymt om det gick :)

Förövrigt kan jag säga att jag känner mig härligt sunkig just nu, det är nog en av dom dagarna. Jag förvånas alltid att jag känner mig mera sunkig också pga jag har dreads. Fast dom mår fint, eller fint o fint vet jag inte. Måste virka dom igen (jag tvättade dom för 2 dagar sen, och mitt bra arbete med virkning hölll inte riktigt) Dock så har jag satt ihop två stycken av mina dreads (igen) i bakhuvvet och det känns bra, då har jag ännu en till "fet dread jag kan klämma på"

Hm, imorn kommer Nelis o sover över det blir fint. Idag när vi var på Willys var jag på sådär "jag vill pussa dig jättemycket"- humörn. Men fick inte sååå många pussar :( men som sagt hon kommer imårn, så då kanske det blir något härligt mys! Kanske borde hyra film (igen? [vad mera ska man göra? Jag har inte en aning] ). Det känns som när det kommer förhållande att jag inte vet vad vi ska sysselsätta oss med förutom den fullsmockade schemat av film + mys + mys + (möjligen) sex + mys och ännu mera härligt mys...Plus gå på toa och kanske äta litegranna också. Men vad ska man göra seriöst? Se film? Ta en promenad kanske? Ja, det hade varit trevligt. Måste komma på lite saker om detta.

Medans jag skrev så fick jag lite ont i handen, jag har inte berättat att jag, Min mor, Aron och Stina stog i kön för Svininfluensan vaccinet igår. Vi väntade i 2 timmar! Det kallar jag uthållighet, speciellt när man smått fryser och man ständigt får höra en massa av Aron (som inte kan riktigta hålla mun) Men när man väl tog den så kändes det knappt, det kändes mera bara mysigt. Fast sen timmar senare så fick man ont i armen. (Vilket jag fortfarande har, och lär väl ha det dom närmaste dagarna) Och det var jättekul speciellt när jag sen la mig i sängen och skulle (egentligen) sova men låg i sängen o spelade Platinum tills kl2. Inte skönt att somna sen, berodde ändå inte på dom få timmarna av sömn men det var att jag inte kunde sova på vänstra sida, det var sjukt konstigt! Och inte skönt alls :(
Däremot hade jag roliga drömmar: ena var att (jag brukar ha på mig en bandana på mig när jag sover över mina dreads som jag vant mig att sova med) jag hade vaknat och tagit av mig denna bandana och mina dreads samt mitt hår slets av och wait for it (här kommer det sjukt konstiga) att jag slet av mig mitt ansikte också. Att jag i stort sett ser mig från en spegel perspektiv, utan hår och utan ett ansikte, bara kött som är istället för ansiktet (som i en skräckis) DET VAR SKUMT.

Jag pratade om detta med min mor och hon sa att det kanske berodde på vaccinet, och drömmen kanske handlade om vad som var viktigast eller något. Hon berättade att i sin dröm hade hon svarta tänder eller inga tänder alls (Jag minns inte fullt vad hon sa) För att om det är något hon tycker är viktigt är det Tandhygien.

Ja...men nu orkar jag inte snacka om det.

Jag har spelat pokémon idag (as usual again) och tetris ofc och annat som är på mitt M3 DS REAL Kort. Jag fick byta min Thompa (Det var en Haunter) och min Gorgoyle (Det var en Graveler) med Felix, så då utvecklades Thompa till en Gengar (JAAAA) och Gorgoyle till en Golem. Det var fett!

Jag har även skrivit lite texter idag, kanske möjliga pop dängor kanske? Tittade även igenom vad jag har för texter på min dator + Doris. Jag hittade intressanta texter, en del som var lite halvbra, några jag tyckte om, några som var sadistiska. (Jag försökte hitta texten om att jag bränner ner ett hus med en man inuti i huset, men jag hittade den inte)

Wow! Nu har jag rejält skrivit

P.S. Jag har gjort en Reminder till mig att jag inte ska skriva "Det var längesen jag skrev" på början på varje blogginlägg!

Nu bär det av till Sängen för att ligga o spela Pokémon! Och sen sömn!

Puss, love ya and so forth!

RSS 2.0