tomate

The bottom line is that I have Kadisma :) - Fez
It's Carisma!! CaRisma!! - Red Forman

Uppd

Jag vet att jag inte har uppdaterat på länge men det kommer för att jag har sen förra veckan när vi begav oss på flygplanet skrivet nån slags dagbok liknande grejs om allt detta.

Några uppdateringar i livet är att hade en förjävligt liten bra tid på chicago flygplats.
Jag har träffat Arun som skaffat mustasch och blivit längre.
Träffat Roger å Susie å Ross (Familjens vänner)


So fear not, blog material is on the way!!
Jo, ni kan sms:a typ men nackdelen är att jag har INGA pengar på mobilen.

Rubriken för idag till Slagfälts ära.

Kevin Borg - Idol 2008 - I couldn't give a fucking shit!

Ja inhandlat är:

CDR Or Something Blah Blah Blaah

Nightmare On Earth - Dispose
Jag Är Lagen - Avskyvärld
Replokalsmangel - Explosivt
Raw Punk Apocalypse - Kranium

Kasset/Tape/Whatever you kids call it these days

Poochlatz
D-beat Cassette - Amiga Terror Force


NICE NICE NICE Spelning för det första !

Slagfält gick det jävligt bra för ! För första gången gick det bra, det kändes helt skönt att spela och jag fick ont i armarna och svetten raannn..Dock sade Jocke att han spela fel men ändå! Det hörs ju ändå inte!


Dispose spelade. Skit jävla bra..Dock blev de lite tekniskka fel med trummorna och sen sången..Men ändå! :) Käääng

Malins Trio spelade, jävligt bra som ALLTID...Eller dom är inte jävligt bra dom är ganska typ underbart braa :):) Magisk rock/punk som det stog på affishcen elelr vad man nu kallar det.

Sista bandet var kiruna bandet Still Drawing Blanks. Nice att det drog ut en mosh he va bra! Men jaa, asså spela lite snabbare pojkar och flickor eller spela snabbare trummis! Förstog inte riktigt hur han spelade, det var vel det som irriterad mig litegranna men förövrigt var dom rätt bra. Dom blev lite suprised att vi ville höra mera tror jag men ändå gjorde dom det, spelade Black Flag typ. Det var coolt och jag kommeri nte ihåg vilken låt det var dock.....


Jag har inte mycket mera att skriva (shit, det säger jag alltid i blöggen)
Eller...
Ja jag var fett nervös ikväll för mitt skotergrejs, så vi bad gubben att jag skulle vara först för att jag hade ju spelning kl 7 typ. Men jag var först och det gick bra, eller inte att backa men ganska bra..Jag tror jag blev godkänd inom det. Nu äre bara det teoritiska provet kvar...Och jag har bara läst igenom boken typ en gång och det var idag men jag borde nog ändå lyckas få 21 av 24! Men det SKA gå bra..Det kändes bra att köra skojtern.

Jaaa...På måndag sticker jag från Svea Rike..Ska vara borta i 3 veckor. Det är ganska länge..KOmmer bli helt anpassad där liksom. Soligt och så och sen kommer man tillbaka hit till Norrlands Kylan.

Men jag har ju nu lite lyssningsmaterial också för flygfärden. Måste bara hitta min skivspelare, ladda min mp3, packa och skit


Bye for now.



Tjäna en miljon.

Men imorrn blire Slagfält spelning på Lillan med Malins Trio, Dispose och typ Still Drawing Blanks (Nåt kiruna band) Så he blir nice! Vi har repat typ alla dagar i veckan och nu sitter det verkligen svintajt.
Did I mention att vi har även basist? Jo Jocke!

Jag kommer inte på mycket att skriva. Men jag lär ju säga att det ska bli skumt att dra ifrån Svea Rike på måndagen, var jäkla längesen man var utomlands typ ;o Men aa joo det ska bli skönt fast ändå kommer jag känna stor saknad av folk..Av folk jag känner och även dom som jag inte känner, dom som är bekanta, eller jag bara pratar med då och då när vi träffas...Aja nu ska jag inte tänka såhär!: )

Men det blir skumt.

Imorrn har jag även skoterprov. Praktiken så att säga. Och jag kommer inte ihåg ett piss eller har ens pluggat. Men jag kommer ihåg att man ska be killen hoppa av skotern när man åker över järnvägar eller nåt. That's about it. Och om jag inte får det så har jag ju som skämt ut gubben som lär ut. Typ han sa för nån vecka sen att ingen av dom han har haft har fått dåligt resultat. But here I am!
Efter det måste jag få skjuts till Lillan. Vi vet också inte vilken ordning alla spelar så om vi spelar först måste jag stressa som FAAAN. Och om vi inte är först utan tredje så äre rätt lugnt ändå för att första bandet börjar 19.15 tror jag. Kostar även 40 spänn (Dyrt som fan men det är 30 spänn för medlemmar ; )

Lpong

Oj har inte skrivit hela berättelsen om min förra helg. Long story short var att på lördagen var jag full å träffade glada gubbar och tanter (kompisar/bekanta/osv osv)


Skönt med Skön kväll med Sköna människor eller snubbar.

Jag vill säga att jag hade en otroligt bra dag/kväll/natt igår :):) Det kan bero på att jag började min dag igår med att vakna och ligga bara i sängen och fundera...Efter ett tag mindes jag att jag skulle till stan till 2 å möta Minna. Jag gick ner åt mat som var torr och tog mackor istället och sydde fast mitt Appalachian Terror Unit märke på min windstopper-jacka. Sen begav jag mig mot stan medans jag rökte en ciggarett. Nej jag röker inte det gör jag inte, dock har jag gjort det dom senaste dagarna. Men hursomhelst kom jag intill stan och mötte Minna och Malin, vi gick till NTI å träffade GUstav och Micke, och må jag säga vilken jävla sköna snubbar :D:D Det var fan skoj och sen gick vi typ för att fika. När vi var vid norrbottens jag å minna å malin så snodde jag minnas mössa och sa "Ja men du kommer ändå få igen den, jag kommer nog ändå säkert halka" och vips så halkade jag. Det gjorde ont men det var fan kul att jag halkade.

Edit: Jag trodde från

Inläggens Bild-Rubrik

Jag laddade Bloc Party mest för deras låt på Guitar Hero som jag lyssnar på just nu, men det verkar lovande. Jag gillar indierock, NEJ jag älskar Indierock :)
skön röst typ...:D
Det ska bli fett nice när demon/splitten kommer :D
+ Jag har lovat Hello trettio spänn men idag när hon smsade så sa hon att jag kan få en vit t-shirt med Shit!-gubben trycket, nya demon å min skuld för 100 spänn för en Slagfält demo.

Jag åt även riktigt god lunch idag, pasta med skinksås, jag tog mycket pizzasallad och ost till och även bönor. Jag och Emil åt och små pratade som vanligt, sen kom Patrik, Kroffe å Simme :):)


Rubrikens kub

Såg nyss Dangerous Lives Of Altar Boys, den var jävligt bra film men dåligt deprimerande slut. Eller den ska vel vara så antar jag men det var så synd :(:(
Jag har inte gjort ett piss nu alls typ, idag när vi var på skolan var det bara som tur att svenska läraren fick igång filmen men den laggade så ini helvete mycket! Not cool, not fucking cool dude.
Efter hade jag min baslektion som var i ungefär 10 min för att jag hann inte med i låten och då sa han att det inte fanns så mycket att göra än att nöta typ.. Så det var kort.
Jag mötte Emil inne i stan. Sen mötte jag Joakim medans jag smsade med Degen från 1st Liberation. Sen stack jag till pophuset och repademed Slagfält. Vi har nu en basist! Det är Joakim, han som VAR med i poppis. Det var rätt coolt haha. VI spelade fyra låtar och från början blandade han ihop alla men nu var det lugnt, vi repade bara dom gamla låtarna typ.
VI repade Fan/Slagfält, Inga jävla krig, Snart Död, och Dubbelmoralens land..Om vi hade gjort mera så hade han inte kommit ihåg dem, vi fick ta om så många gånger haha!
Sen så stack jag in till stan då jag skulle invänta på Degen för att han skulle införskaffa mig sttarköl men nej han kom aldrig! Så sen kom Joakim in till stan och då pratade vi och drog och köpte folköl. Det var nice men efter första var jag inte sugen längre så vi dumpade ölen ner i snön vid max, så nu nästa gång man går förbi kan man ta upp en kall öl :D

Sen stack jag hem och då slog jag ig¨ång datorn och laddade ner film. Såg slutet på Emperor's Club, den var rätt chill bra typ...Sen såg jag Dangerous Lives Of Altar Boys, ska nu se om det har kommit nå mera av min nerladdnings grejsimojs


Nu imorrn ska jag vara med Minna..Det blir vel fint antar jag..jag.öh...nej skit ire...
Jag måste trycka lite tygmäörken å sy lite, måste bara släpa upp mitt ass å göra det.

Rubrikens Kub, det lät som en kool rubrik..Synd att ni inte kom på det era fukkers.

RSS 2.0