äslk

Jag har också varit med min vackra flickvän dessa dagar. Jättemys.

Mina recensioner.

Jag tänkte över det och tänkte att jag kanske bör göra lite recensioner på dom som spelade, hela sanning och så.


Ja okej det första att recensera är...WEREWOLF SYNDROME.

Ja okej, till en början verkade dom väldigt sådär engagerade och coola. Tydliga influenser från Ramones och Dead Kennedys, fast alldeles för mycket. Jag menar dom körde för mycket av Ramones stuket, Fail in the end. Det var som bra men sen blev man så väldans less, och alla låtarna varnästan samma ackordföld så det var lite trist.


Nästa: Socialbombs.

Jag hade hört från Ville att han tyckte att dom var sämst i Ume eller nästan bara sämst i hela världen. Och jag förstår vad han menar. Inget av det hängde riktigt ihop, sången var ganska urusel. Det var inte mycket som imponerade. Nej nej, inget för mig. Rekommenderar dom INTE.

Livslakt Och Maskin:
Jättebra grabbar, hade scenkläder in the style of The Hives, och lät även mycket som Hives. Jättebra verkligen, stampade takten och gungade hela tiden, det var jättefint. Bra 77, det är som så det ska låta. Och jag frågade sångarn varsifrån dom hade fått deras namn och det var såhär.
Jag - Asså erat namn är ju lite sådär rått och coolt men vart har ni fått det ifrån
Sångarn - Ja vi satt på Subway och käkade mackor och så ser vi ett tåg som åker förbi där det står LivSchlackt und Machine.
Haha <3


Just Get Out:
Dom är förra Still Drawing Blanks fast med lite annan uppsättning. Skitbra! Jättebra! Svinfint, så jävla mycket bättre än Still Drawing Blanks. SDB suger jämfört med JGO. Bra takter, bra spelning, bra sångare!

Fredagens huvudband The Bristles:
Låt mig först säga att detta är några festglada prickar som är väldigt pratglada och snälla också.
Jättebra show, hela tiden ville jag röja och sen gjorde jag det, det var swinfint verkligen. Dom var lätt bäst hela kvällen.
Det är en upplevelse att se dom vill jag bara säga.

----------------------------------------------------------
LÖRDAG:


Brutopia:
Såhär ska det låta väldig crustigt och väldig hardcore, sånger är skitbra påminner en aning om nya Disfear och andra band, lite nasum i det hela.
Väldigt sköna snubbar även. Fast som sagt, såhär ska crust/hardcore låta, rekommenderar så in i h-vete.

Death By Snoo Snoo:
Vild galen partaj punkrock typ, fast jag kan ändå inte riktigt förklara det. Dom var väldigt hypade, iallafall den jättesnälle trummisen Atso. Han var för det första väldigt väldigt hypade, sångerskan hade jättebra röst som tog tonerna till nya ställen. Dom hade tydligen en ny gitarrist Heiti tror jag hon hette, hon var bra, och väldigt väldigt koncentrerade, sen har vi Lauri basisten. Jättebra sång där också, bra energi som alla dom andra. Och liknar Lemmy som fan!
Jättebra DBSS

Suohauta:
Crust alá Tragedy/From Ashes Rise, jättebra. Skitbra sång, suveränna solon och bra helt enkelt, väldigt meliodiöst ocskå.

Etulinja:
Vilket jävla röj, jättecoola, med masker på, vilket gjorde mystiken ännu coolare! Dom var verkligen bra!

Polttoitsemurha:
Dom var jättegoa, schysst sång på både håll (En kille och en tjej) Bra energi, väldigt pepp såg man. Bra fantastiskt. Fast jag vill höra mera!



Min conclusion till alla detta var att dessa dagar var fyllda av skitbra musik, jättetrevligt folk, fylla och skönt umgänge!


CN, Slagfält

jag kan berätta hur det gick för Crazyness dårå.


Det gick rätt okej, fast det var otroligt kass stämning, alla bara stod och kolla och då blev man bara nervös när man var den ända som röjde. så det var lite problematiskt.


Slagfält:

Gick bra, var tvungen att säga till Anton att vi skulle skita i min sång för min röst skulle inte kunnat palla det. Men det gick bra, låtarna satt pretty tight, förutom Livet är den längsta vägen..Vilket jag skäms över att den blev så dåligt.

Helgen

Helgen har varit schwinskön verkligen, har mött en massa nytt folk såsom VMT-Robban, Kenta, Kristian (Från Just Get Out), Johann, Tommo och Sammi och nån annan snubbe från Brutopia, Atso och Lauri och Heiti och nån mer brud från Death By Snoo Snoo, en Tobias från Werewolf Syndrome, Emanjiel, Livslakt Och Maskin, Sångaren från Just Get Out, Dom mysiga skåningarna från The Bristles (Jättehärliga människor!), någon som heter Peter,

Kommer inte ihåg alla men dom här senaste dagarna har varit jättebra <3

Det har varit festival och partajing med öl. gott som fan hursomhelst. har inte varit bakfull takke gud

Stressfabriken

Dolt nummer, undrar om det var Anton.
Jag känner mig nästan lite sådär sjukt stressad med tanke på att ikväll kl 9 har vi Kollaps rep, imorrn kl 12.30 har vi Slagfält rep. Och så måste vi tydligen ha Crazyness rep imorrn också. Och imorrn är den 20:e vilket betyder att jag och Nelis har varit tillsammans i två månader!
Jag vill som hinna vara med henne, har inte varit med henne på länge känns det som.
Eller jag var med henne å Jakob, patrik, emma o folk igår men jag menar som ensamma.
Det ska gå, det ska!
Jag måste hinna, jag vill jag vill.


När jag ändå snackar om mig och Nelis så kan jag berätta en sak.
Dom gångerna jag har sagt att jag älskar henne till henne så har hon direkt bara svarat "jag älskar dig" tillbaka. Jag menar som att det var en reflex, som när någon slår en och man säger ordet "Aj".
Så ibland undrar jag om hon gör det.


Jajaj, jag ska inte oroa mig.

kommer

Idag på min ensemble kände jag mig helt stum. Helt sådär att jag inte ville prata, ville som bara alstra faktumet att jag och en bas är lite wierd, eller inte wierd, så kan man nog inte säga. Senare under ensemblen så blev det bra, jag fick en utmaning (Eller det är ingen utmaning men jag anser det vara det så...) vilket var hur jag skulle spela på låten, fast jag fick det ändå rätt litegranna i slutet fast jag tappade helt klart bort mig.
Fast det gör ingenting, jag är ju trots allt här för att lära mig. Det var då mig en cool låt C:


Hm, jag kom just hem, För en gångs skull så gick jag hem helt själv och nu är ingen hemma. Hittade mina cigg som morsan hade "gömt undan" (INte så bra dock) och bytte dom så att dom som är där nu innehåller bara 3 cigg medans jag har nu dom som innehåller typ 10.

Telefonen ringer jag måste svara brb

Okejjj

Jag har inte varit här på ett tag så I'll fill you all up with the details.

I måndags den 11 av Maj så fyllde jag Karl-Anton Vittorio Rosa år. 17 år för att vara precis. Jag kände mig glad då, eller jag var väldigt glad.
Jag fick en Napalm Death t-sha av Nelis (Som hon konstigt nog redan trodde jag hade), 700 kr, en liten lertavla, en teve + teve bord, lp - spelare. och säkert något med.
Nelis sov över den dagen, det var mys.

Sen på onsdag var det fest på Huset, eller spelning snarare och jag blev ganska packad. Kom hem vid tolv, spydde i en balja i mitt rum (This is the short story) Och min mor fick ta hand om mig.
Torsdag: Fick inte mina cigg av mor så jag berättade att jag rökte. Det var inte smart.

Fredag: Blev firad av Pia, Hilda, Nippe å Emil. Det var sweet, fick en schysst kladdkaka av Pia å Hilda.

Lördag: Sara kom förbi och gjorde mina dreads. Nu är jag äntligen kool.

Det här är en bild på mina dreads, som står upp.sweet

Helgen och mer

Hej hej!
Jag är ganska så pepp! MEst för att jag fyller år imorrn och jag är sjukt nyfiken för att se vad Nelis har skaffat mig, det känns som thrilling and exciting liksom.
Jag har haft en jätteskön helg! :D
Igår (Lördag) så repade vi med Crazyness, eller jag kan inte säga riktigt att vi repade men anton och simme spelade in trummorna och gitarren på portan så vi vet hur låtarna ska låta. Det är inte för någon demo men ni förstår nog.
Tydligen när vi var där hade Pojo, Fanny och nån till tjej satt ihop en massa bord för att det skulle vara knytmiddag eller något, och sen när simme stack så var det det!
Mycket folk kom, och det var satans roligt och mysigt!
Jätte go vegetarisk/vegansk mat och mysigt med prat och glada människor och skön musik! Helt skönt. Pratade mest med Anton, Hello, Angelica, Anna å Erkki.

Idag (Söndag) Så sov jag många gånger och varje gång drömde jag att det var måndag och att alla skulle komma och överraska mig i sängen som dom gjorde när jag var liten, och att jag skulle få mina presenter och sånt. Det här är som något jag har väntat på länge, för nu är det bara ett år kvar tills man blir arton ändå!
Det blir fint ändå.
Vi har repat med Slagfält idag, det var rätt nice, gjorde några nya låtar och spelade in på portan där också. Och suprsingly så lät det schwincoolt! Så det är det vi ska använda till splitten med Chaotic Disorder!
Vi ska typ bara spela in en till låt så äre set!
Det var skönt att repa, dock märks det att vi inte repat på ett jävla tag. Var jättetrött i armarna och överallt.
Men hursomhelst gick det bra iaf.
Efter vi hade repat så stack jag och Anton till Edefors och hjälpte till med flyttningen och sen åkte vi och hello å klas till Tuna och var där och packade.
Fick träffa lille Kostian igen (Söt katt :)
Och det var sweet, fick ett Skitsystem patch och ett par byxor av Anton vilket var härligt.
Det var härligt där, och maten Klas gjorde var mumma!
Men i slutändan blev det lite ttråkigt att för mig att bara driva omkring i alla rummen när det inte fanns nån stans att sitta. så  jag drog hem, på promenad och lyssnade på Thåström, (CHILL)
Det var jätteskönt att bara gå där. :)

Aja nu ska jag fokusera på msn och se klart Miami Ink

Beyond the veil

In our haste we crowned a king
In our haste we bore his skin
In our haste we saw him god
In our haste; born again

Not in life, but words in fiction
Another fable carved in stone
His crucifix a graven image
Impotent faith, to die alone

A bastard son of a bastard god
Stolen saviors of ancient tome
Misshapen idols in manmade temples
A bloodied hand across our mouths

Man the martyr; Self appointed king
Lied in blood this selfish sin
Cast aside our sanity
The trinity of filth and lies

His majestic pestilent form
A rotted visage of our vanity

A cross, a star, a glyph
Burnt into our flesh
From our untimely birth
Cast upon us until death
And so we stand, ever waiting the end
Eyes skyward, ever waiting the end

Vacous words read by naive eyes
Coaxed out of pages, best forgotten
Cast a trillion shadows in their wake
Lay waste to all that we know

Bloated apes feign ignorance
Gilded cloth to hide our roots
Our murderous nature in pastel rouge
These morals we attempt to fain

Man built God creates to the veil
It hangs before us all and waits
Those who chose its warm caress
Dignify this empty fate

Angelic mythos cracked in the kiln
Shards embedded in the mouths of liars
Charged nature as unfit
Disfigured the sanctity of love
Tore down all that is good, all that is whole



Beyond The Veil - Fall Of Efrafa






wie

Vad i hela? Tokio hotel och H&M?

H&M = Hora & Mysig.
tack o hej

RSS 2.0