Robot Rock



Ja, gissa vilka jag lyssnar på :D
Tänka sig hur folk av olika åsikter tycker om nedladdning. Själv tycker jag i vissa fall "hey it's no big deal" men i andra fall kanske man ska köpa skivan. Eller jag tänker mest såhär, att om jag är på åhlens å jag ser en skiva jag vill ha då kommer jag ihåg vad den heter och sen då när jag kommer hem så laddar jag ner den. Dock så är jag nästan aldrig på åhlens så chansen att jag faktiskt gör så är inte så stor. Men om jag säger så här, om jag är på en spelning (mest troligtvist hc-sppelning) och jag hittar då köper jag garanterat om jag har pengar :) Men när det gäller kommersiella band så äre nog mest "dom har pengar att göra en nya skiva. jag laddar ner" Och så typ. Jag finner inget ´dåligt i det.

Jag har märkt att skriva gör dessa fingrar tyngre å så så jag måste slå på musiken igen för att känna den sprättlande känslan av Daft Punk. Himmelsk. Underbart. YÄY. Jag laddar ner Lightning Bolt (noiserock typ) Ride The Skies (noiserock) Alice In Videoland (Electro) From First To Last (Screamo) och Daft Punk (Electro/House) ^^
Yääy.
jag känner mitt huvud åka upp och ned i takten av musiken medans jag svänger med kroppen. UNDERBART.
Förutom det så pratar jag med Marianne om att våran konversation inte är sådär jätte livlig, Bubben frågade "vad nu då" och jag sade "Daft Punk :D", med Julia om nordic rage om hur jag inte kan komma för att jag har som ingen stans att sova och så. Jag tror inte jag ids till nordic, dock skulle det vara jäkla nice men har ändå ingen med mig,

Jag får mitt studiebidrag imorrn. Jag måste planera med mina pengar litegranna. Måste ha råd till bastrumma som jag borde ha köpt 6 månader sen, extern hårddisk å nåt mera möjligtvis. TRYck papper borde jag även inskaffa, men det kan jag inskaffa när jag köper tyg.

Around the world- Daft Punk.

Jag fortsätter med Youtube å helgon.
Helgon där jag snackar med PATCHES med caps på at all times, rätt nice.
Fan jag har blivit mycket anti allt tror jag. Typ som att jag inte orkar på crustober för att jag är så blyg att prata med folk. Jag måste ändra mig på den fronten av blyghet. Aja det går som det går.

Yää
Slutförda:
Discovery-Daft Punk
Hypermagic Mountain-Lightning Bolt
Ride The Skies
Outrageous-Alice In Videoland.


                                                                                                                                                                                Jag saknar trästock. oCh sommar å så. OCH MJUKGLASS. Iofs det kan man skaffa nu fast det var mera godare i värmen när man svettades typ.

Time

Jag gör detta bara för att ha nåt att göra, sorry för er som orkar läsa detta. Jag kommer ihåg att när dom hära strok violonisterna var på skolan hade dom sagt att det fanns en man som hade gjort en dikt som bara var en massa ord. Till exempel sa dom typ "strippa gamecube höst norrland" eller nåt. Jag har tänkt att göra en sån dikt nu. Dock är det ingen dikt för er som är nojiga om vad en dikt är och inte är. Så jag skriver rändom ord sätter in litte klotter (som allt är falskt, ångest å så som jag sett på stan)


Norrland, höst, kyla, ångest, allt är falskt, kakor, mordbrand, psykadelia, möss, våld, vrål, kall, tyngre, slöt, john lennon, fis, kliande i skrevet, missnöjd, TV, that 70's show, mörker, oktober, mys, vill ha värme, WLC, Dangerous Mind, happy people, bubben, POLAK, dark side of the moon.


Ljuset.


Looking coz I'm tired of trying *emofrenzie*

Ja asså rubriken är från Learn To Fly med Foo Fighters (dom jag just nu lyssnar på) och med emofrenzie menar jag inte nåt med emo men jag hade som bara lust att skriva det ^^

Ja idag har jag som degat hela dagen, dock inte läst nåt av Låt den rätte komma in, fast det kan jag göra när jag går å lägger mig. Jag började med att äta typ pasta å köttfärs till frukost vid 13.00 och då satte jag mig framför teven och såg Robotar; den var rätt bra faktiskt typ, inte för dålig animation DISNEY :D
Sen såg jag Hitta Nemo; Var också bra, längesen jag såg den haha. Men ja den vart bra.
Sen fortsatte jag sitta framför teven utan att röra mig i mina kalsonger (!) Och det var ju degigt det. Sen var lite fikapaus, bulle + juice :)
Sedan dusch, och jag tvättade mitt fettiga hår i duschen. Sen klä på mig shorts å en t-shirt å åt middag med dagmar,åke,morsan,micke å småglinen.

Sen gick jag faktiskt in på datorn (jag sitter okcså nu vid datorn) och jag lyssnade på lite Pink Floyd på youtube å sen tänkte jag "Jag kan ju ha en emofrenzie/emomaraton :o" så jag lyssnade på Silverstein (dom gillar jag sen någon månad tillbaks,) och From First To Last och The Breeze The Breathe (dem var typ bra, samma med fftl typ)
Och jag började tänka nu att ni som läser detta å tänker säkert "Å varför sätter han aldrig upp nåra bilder?" Ja jag har tänkt att sätta upp en!! På Mig, På Tasty från lördags.
På tal om det vet jag inte vad jag ska göra imorrn :o Jag veti nte om jag orkar dra mig till Crustober eller jag kan ju fast aa. Förutom det vet jag inte, får vel höra runt.

Simme kan inte va med mig imorrn, damn. Aja jag fixar det. Nu en bild på migjj

Kolla det är mig. Hmm jag borde justera den där västen lite mera. Hmm.
Jag är pepp på att se Låt den rätte komma in, dock vet jag inte vem som ska med :o Jag menar sunna har redan sett den och förutom hon..Ja, nä jag vet inte, vill inte gå ensamen det är inte lika skojj.
Jag skriver en annons här:

"Bio människa behöves!
Hej, Jag heter Carl-Anton och jag behöver någon att gå på bio med. Låt den rätte komma in vill jag se och jag har inte nåra att se den med, så jag efterlyser DIG som vill se den, med mig :D"


I write letter.
Och jag stavade fel med mening för att jag kan inte stava fel annars.

Grindcore Parade

Grindcore Parade- Warscars. Svinbra.

Någon His Hero Is Gone skiva, svinbra iofs det är ju HHIG bra slugdy crust :D

Oj dehärkom inte med på den förra inlägget. Skriver senare. Senare än en timma

Sole of Mistrust

Hej nu var det ett tag sen, igen. Har inte riktigt orkat att gå in..Hur somhelst var jag på Helltrain i lördags och jag var inte sådär pepp. Malin å pia å nån tjej som är rädd för allt och alla var med. Malin klängde skitmycket på Emil och jag tänkte mest "Herregud" Jag blev mest irriterad, det kan ju bero på att jag inte gillar Malin så där jättemycket precis. Men hon var en aning mindre jobbig än förra gången jag träffade henne..

Nu sitter jag här och lyssnar på Leng Tch'e . Typ dödsmetall :s konstigt eller det har lite grind i sej men njaa jao det funkar. :p Träffade Sunna igår som var med någon Tim (Han var lång) och nån annan snubbe. Verkade inte vara såglad över att se mig, jävla komplicerat det verkar med Sunna.. Men jaggillar henne och jao, förhoppningsvis..Nåt...Aja..Sen när Sunna skulle träffa johan så fick jag sticka å då ringde jag till Emil och guess what, han var ju i boden och gjorde våfflor med Sanna..Så han sa attt jag borde ringa till Toffel och det gjorde jag, men han kunde inte komma till stan för att behövde ´pengar till hans umeresa, (han ska till ume på torsdag) Så han kunde ju inte komma. Men jag såg Marianne å Jakob så jag hoppa upp på Jakob och var med dom. Det var rätt kul faktiskt, han är schysst. Jävligt lång för att vara 13. Men ändå ja. Sen skulle vi möta Mariannes kusin vid godistorget å det gjorde vi. Sen skulle dom på bio så jag hängde med till max och mötte Simme å Mia där. Och Marianne å Jakob ändrade sej om att gå på bio så dom stack hem..När jag å simme å mia var där såg jag sunna, och jag blev som frozen..Jag vet inte om det är bra elelr inte att jag gillar henne. men men. Vi stack till Åhlens (I hate åhlens) Å där träffa de vi Ökan å det var kul att träffa han igen :)
Sen gick han för att betala och sade hejdå och vi träffade Cribbe å snackade med han en stund. Han skulle tydligen till systemet å köpa vin för att dricka hemma. Han tyckte att jag borde höra ett band som heter Jewel. Kanske gör det lite senare om jag orkar.

Jao jag har inte så mycket att skriva antar jag, fast jag måste nog tvinga mig själv att skriva. Dessa dagar har jag typ inte gjort ett piss. Vaknat och läst av Låt Den Rätte Komma In och sen gått upp vid typ 15.00 å ätit frukost och sen bara degat. På ett sätt äre skönt men jag vill ändå va med nån. Jag kan ju inte va med Anton för att han är upptagen typ alltid :/ Han repar ju å så, men nån dag ska vi dra ut med Emil. Jag får vel ta och ringa nån om jag ids.

Nu har jag kollat Dangerous Mind myspacen och bilden som jag tog åt dom använder dom ^^ Jag är en unik fotograf ;;);)
Jag kan ju passa på att göra lite reklam åt dem, som simme sa att kroffe sa deras musik är: mjukis metalcore. www.myspace.com/dangerousmindmusic  fAST ädnå är dom rätt bra. :)

Hmm, jag kan berätta om vad jag laddade ner igår. Jag laddade ner:

The Omnipresent Disease (Rätt bra typ hc-punkrock Fräsigt!)

En split med Leng Tch'e och Warscars (Leng Tch'e är lite dödsmetal med lite grind, si sådär bra typ. Warscars däremot är mycket bättre än Leng Tch'e, dom har lite grind och blandat om det i power violence:)

"Misery Index"- Assück (Grind, med en såndär mörk röst, rätt okej, rätt bra:)
en split med I Accuse! och Life Set Struggle (Typ powerviolence, lite punkrock, jäkla bra)
nån skiva med XBRANIAX (svinbra. powerfuckingviolence)

Orkar inte skriva dom andra men I will, lite senare :)
Hejrå

Great Halls of Fire

Jag är pepp, jag är pepp för att se Helltrain på lördagen. Har laddat in kamera bilderna :):) Och lagt upp dem på bdb (about time, kalle!). Idag var rätt okej dag, har ätit två luncher eller en frukost och det var i Emils matsal. Och lunchen i vår egen med Anton och Oskar. Det var gott bägge två¨gånger ^^
När jag kom hem väntade jag på Elin som äntligen kom med min massgrav skiva (som jag nu har satt in i mp3 efter krångel) Har även testat internet hära, har laddat ner 6 skivor med Eye Hate God, 1 skiva med Helltrain (rock n roll devil, bra som fan) Isis och en Khoma skiva. Nu har jag nå å lyssna på. Har satt in mera saker på mp3.

Jag har prov imorrn. Jag har inte pluggat alls,eller kanske imorrn på morgonen kanjag :) Aja :)

Jag har skrivkramp och my ass hurts.

You don't got what it takes to get under my skin

Shit! Det är typ 2 veckor sen jag skrev, jag hade tänkt att gå in förra veckan men har varit lite busy. Det är nu en vecka sen man fick veta att tjejen i parallel klassen, Emilia (Karlson tror jag hon hette) Tog självmord genom att hänga sig :o :( jag kände henne inte, men man blev rätt deprimerad pga av att folk i omgivningen inte mådde bra. Jävligt hemsk. Det var därför förra veckan gick så otroligt segt.

Men en bra sak den förra veckan var att vi ( CraZyNesS) hade vår (andra) sista spelning på huset. Jag var rätt pepp hela veckan typ, men när det kom till det blev man jäkla nervös. Dock gick det rätt så bra, jag vildade omkring mig, kanske en aning för mycket om det går att vara för mycket typ. Ska lägga upp bilder, när jag fått av Linda, som var där och fotade.

Före oss var den hemliga akten, och det var Rasmus. Han spelade 3 låtar; först nån låt med Noice som hette  nåt med Tunnelbannan (Den var bra) Sen tror jag det var nån Bruce Springsteen låt, (okej, okej) Och sen jag tror att han sade "Hjärtat" med hans band Hamngatan. (BRA!)

Sen var det ju vi of course, vi skippade All Shame. Förövrigt gick resten av låtarna bra. Efteråt hade Blassko klagat om att vi inte körde den tredje versen i Bite It You Scum med GG Allin.

Sen Amöba, var jävligt bra,

Sen huvudakten för dagen She Sells Seashells Down By The Seashore, nu med Anton som basist. Det var svinigt jävkla bra, massa saker slogs sönder. Önskade jag hade tagit kort om jag hade med en kamera och slagit sönder lite saker. Dom var höjdpunkten..

Fan, nu ändå när jag skriver altt detta är jag inte på så "blogg humör" haha, aja :)
Jag lyssnar ppå Elmo och har konverterat Security Threat, Ludvig Svartholm och nåra videor med Säkert! och det gick bra.

Förövrigt kan jag säga att jag inte vet hur jag mår, det rullar på antar jag...På fredag om jag inte har nåt för mig ska jag se om jag kan komma in på Jazzomat och se Populärverksamheten. Om jag inte ids göra det så skulle jag vilja se "Låt Den Rätte Komma In" Dock harjag inte läst boken :o men ändå :O

På lördag äre Helltrain releaseparty så det ska jag på med mina kamrater Emil (Fjumpen) och Simme (Simon The Gorgeous) så då borde jag ändå ha lite pengar i fickan för att köpa litegranna grejs. Annars den dagen är det spelning på huset med Abernaith, Dodeskaden och Dispose. Synd att det är samtidigt, vill fan dit också men man kommer ju kunna se dom banden mer gånger så ^^. KOmmer ihåg att Anton sa att det lär bara vara stammisarna på Huset som är där. Jao, det kolliderar ju med releasepartyt så. Men aja, det lär vara bra. Nån dag ska jag, Emil och Anton ut å tag:a litegranna. ^^


Jag ringde till Elin idag och sade att jag ville ha igen min Massgrav skiva och jag skulle hämta den. Hon skulle träna så hon sa att jag skulle komma till hennes skitskola imorrn för att hämta den. Då får jag ta och hälsa på henne och få min SKIVA :D :D Har inte lyssnat på den på länge!
Jag har inte så mycket mera att skriva eller snarare inte på humör så jag går. Hej!

Förföljaren på internet

Ja, nu var man här och det kan bero på att det försa sisw skrev till mig var "Nu är det ett tag sen du skrev i din blogg" Och det förvånad mig, typ "Öhh, har du koll? ;O" Hahah aja. Men det är faktiskt ändå rätt bra att uppdatera detta för det finns säkert dom som vill läsa om mitt fantastiska liv. Haha.

Hmm. Idag var det skolfoto, vi hade ingen NK (tack gud fan!=) Men den jävla skolfoto grejset tog ju sitt tag. I gruppfotot var jag längst ut till höger. På det personliga fotot tog vi en bild och han sade till mig "Vill du inte ta om bilden, du såg så ledsen ut. Vill du inte le lite?" Och jag sade till han "Nä, jag orkar inte, det blir bra som det är" Och så blev det.

Sen var det engelska och helvete vad jävla tråkigt. Tråkig lektion med en tråkig lärare, det är för lätt för mig! Hon sa att vi skulle vara karaktärer i en story att Vi är fyra personer på ett spacecraft i rymden och vi kommer alla att dö om inte en av oss hoppar ut. Det var ologiskt. Min karaktär var att jag var tjugo år och jag hade hoppat av skolan för att jag gillade inte att plugga och jag borde få stanna kvar i farkosten för att jag var ju tydligen jättebra på att laga saker. Det var inte roligt. Fast å andra sidan sög det itne. Eller jo skit i vad jag sa, det sög.

Sen var det lunch av någon vidrig fiskmat. Det var inte gott, INTE GOTT. Men ändå åt jag det. Jag åt även grovt hårdbröd (är detta kalle?)

Jag och Emil D gick runt på stan lite och småpratade som vanligt. Vi gick upp till Maud och Emil sa att han behövde gå hem för att han hade ont i magen. Efter vi kom ut ur rummet sträckte han upp händerna och sa tyst "Yes". Då gick ner till norra hamnen och in i bildmagasinet. Två minuter före jag skulle börja så han och vi sa hejdå till varandra. På bilden fick vi höra om bilder och mona lisa, om hur många som har gjort om henne. Rätt intressant men vi hann inte mycket. Efter så hade vi dans men det gick jag inte på, jag gick istället till kulturens hus där jag bara satt i en fåtölj och lyssnade på musik. det var jävligt skönt. Påvägen dit hade jag tråkigt så jag kom på att man kan ju spela in med MP3n så då spelade jag in lite noise låtar till O,M + XS (antingen är det xs eller sx men du/ni fattar)

Sen gick jag till åsgatan och Emil kom och vi åt mackor å såg på smalville. Han berättade om Switch Converter, ett program då man konverterar typ wave-ljud till mp3 format. Och det var wave-ljud på min mp3 inspelningar.

Sen stack jag och familjen till kallax. Vi åt en god middag bestående av korv, ärtor, pasta och ketchup. Det var jävligt gott!
Sen var jag vid teven och latade mej och gladjade mej :):)

Nu gick jag in på datorn för ungefär nån timme sen och laddade ner Switch Converter och konverterade låtarna, och fy fan va lätt det var :D Jag menar jag är ju inte direkt tekniskt av mej haha :D

Nu har jag skrivit in informationen på låtarna.

Och låtarna som jag har gjort idag är på "skivan" "Let Them Destroy It" Och låtarna är (inte i någon ordning)

+D4
Eat Me
Femte Våningen
Kråkes Sverige Resa
Mein
Potatoes
Squeal
Sting
Street
XB


Och detta glädjer mej :D Men jag är osocial på msn eftersom jag skriver denna blogg. Så jag övergår tillbaka till det. Påminn mej att skriva imorrn om jag nu ids. Hej.

Chained to life

Hmm, jag började tänka nu. På en sak. Jag har inte uppdaterat min då-började novell på engelska. Det blev ju inte mycket av det direkt. Hmm....Fan jag måste skriva om skiten. Jag kommer nog inte orka tror jag. Fan jag blir less på denna låt. Eller den är bra, de är den men lång känns de som.
Jag lyssnar på låtar ur mottagna filer nu nån som jag tror Marianne har skickat; Cat and Mouse med Red Jumpsuit Apparatus. Killen låtar som en tjej. Dock det är okej. Fast jag förstår varför så många tjejer gillar dom hära. För att ja texten som detta "You said you would die for me" Usch. Fast på ett sätt inte. Jag menar jag gillar ju ändå Silverstein så. Fast med dom är det upp och ner dalobaner. Typ.


Jag har raderat All Hope Is Gone skivan med Slipknot. Inte för att jag inte ville ha kvar den men det var lite diskuttrymme kvar på datorn så jag beslöt att ta bort den. Fast sen så fick jag reda på att jag inte direkt behövde det. Aja.

Do The Rat- Boomtown Rats. Skönt yeah. Har lust att slå på Stray Cats men jag har inte dom på datorn. Kommer ihåg när Erik skicka dom för nåt år sen. Det var coolt tyckte jag då.

Jag är inte så insatt i metal längre. Förut var jag det typ litegranna iallafall. Eller jag vet ju vad som betraktas som thrash metal och black metal, men that's it typ. Jag skrev så för att jag har brist på saker att skriva om. Tack å hej. Nu äre Extinction Of Mankind som ska slås på!

Det är något med hösten

Det är definitivt något med hösten, jag menar idag snackade jag o jocke om att det känns som att livet är över för han och då sa jag till han att det kan bero på två saker. 1. Han är nog fortfarande lite lessen över att hans ex Elin gjorde slut med han (och hon var taskig genom att också göra det via sms) och 2. För att det är höst. Jag menar när det blir höst då äre som att "jahopp, sommaren e över, den kommer tillbaka om ett år." Fastän ett år känns som en evighet typ.

'Nough said about that. Jag ska säga er hur jag mår: Jag mår bra, uttråkad. Laddar iallafall ner en demo med Extinction Of Mankind (slö-crust för er som inte känner till dem) Och lyssnade nyss på Falling Leaves med Billy Talent och fick en stor lust att spela trummor i ett sånt band. Typ alternativo-rocknrola. Eller nåt. Men ja man kan inte riktigt fasställa Billy Talents musikstil. Det är ju nåt med rock. Jag vevar med mina låtsas trumpinnar på mitt trumsett här. Fastän den inte existerar den heller

Och nu såg jag på msn att Sunna drog. Och att jag gärna får smsa henne :)
Yaaaay nu äre 93 % på Extinction Of Mankind skivan :D

Har laddat ner typ en Hellbastard skiva också, den var rätt okej..Inte så crust men typ slött. Nåt...Laddade även hem After The Massacre och dom var rätt bra faktiskt. Lite tråkigt dock men bra crust iallafall.!

Imorrn äre fredag. Jag vill att Sunna kommer hit.

Vad jag gör: Jag skrev nyss klart en renskrivning av elbilar. Och jag kom på nu att jag måste renskriva om det för att jag gjorde fel på vissa saker i det. 250 ord på det. Sen måste jag också ha bilder tydligen. Dock har jag skrivit ner det på block så då måste jag skriva om det på block och sen in på datorn. Och det kommer ju krångla som ett as. Men ändå :P

Men nu måste jag vara lite social på msn fastän jag inte riktigt har lust, få se vilka är inne som pratar me mej? Mia, Linda och David. Jo David är kvar. Damn Mia! Hon avbröt låtarna! Aja.


Tänk hur deprimerad vi kommer att vara på vintern, för att det är vinter. Dock inte Emil, han blir ju överlycklig. Men det är för att han tänker bara på sin skoter.

RSS 2.0