Shit's so real, Can't believe it





Ska bara se ett eller två avsnitt till. Ska typ se det 50:e avsnittet, och Dragon Ball Z är 300 avsnitt totalt, och sen måste jag se dom andra uppföljarna :)


In other news så har jag litterärgestaltning och än har jag inte kommit igång med min novell...Och jag ska ha presentation imorrn som jag inte heller övat på..Veckodagarna går lite för snabbt ibland. Aja. Hejdå

Kom igen nudå! Aurora e bäst!

Mitt hår gör ont, har virkat typ 4 av dom samt innan slitit så att dom inte växer ihop, det har varit ett helvete..Det gör ont samt att det kliar. Skrev nyss klart min komplettering i Idrotten, har också hittat mitt papper om bokrecension på engelska samt boken jag ska skriva om. Men det orkar jag inte göra idag/ikväll (Fastän jag har skjutit upp det i drygt en månad), har kollat ett snabbt snäpp genom Svenska dialekter som vi ska ha på förhör imorn, försökte räkna en matteuppgift; kom på att jag inte har en miniräknare eller mobil med "roten ur"-knapp så det sket sig, och förövrigt har jag inte börjat på Litterär gestaltningen. Jag tror dock jag vet hur det ska börja kanske såhär:

"Måste det vara så här?" Sa Andreas tittande in i prästens ögon, dom lyste av marinblåa och skymte även grönt. "Du vet hur det är, det är bara så synd att du måste gå igenom detta igen" sa prästen tillbaka till Andreas, han sa det som om det vore en ursäkt för allt som hade hänt, allt som inte gick att fixa. Prästen gick fram till Andreas, klappade honom stadigt och snabbt på axeln och sa "Det ordnar sej" och gick ut ur rummet kvikt. "Hur? Hur ska det ordna sej" tänkte Andreas och satte sig ner på den gyllenröda stolen som stod bredvid prästens eldspis.


Nåt sånt tänkte jag, fast jag vet inte ens vad jag skrev. Men om det börjar så där så att säga.
Idag är nog den enda dagen i veckan jag har varit hemma känns det som...Det är nog så, det är rätt lugnt och skönt. Dom senaste dagarna har jag varit med Isse, Snickarn, Kim och Anton. Det har varit LA ROLIGT :)




Jag har lust att se Avatar igen, fast i 3d. Det skulle vara fett värt faktiskt, filmen är så otroligt bra så.

hej o hejdå

Kom på att mina dreads fyller 8 månader den 16:e januari.
Fint att det har gått så snabbt, nu har jag iaf inge äckel vax ire c:

The Moon Is Down

Har suttit på Knottylocks.tk och kollat över den så kallat "The congo game", seriöst vilka vackra congos dom som är där har!
Har nästan bestämt mig nu att jag ska sluta virka. Men jag tror inte det kommer gå särskilt bra, så istället kan jag minska på virkandet. Btw jag tvättade dreadsen idag, det var så sjukt skööööööönt verkligen! Ren hårbotten och ren kropp! Åååh jag har ett sug i kroppen, ett litet pirr.
Lycka.
Sweet.
Jag älskar mina dreads för övrigt, måste köpa smycken till dom när jag fått pengar.
Ska nog gå till Killerqueen å se om dom har några smycken/beads så kan jag kombinera några jag har där baki :)

Great nyår, congrats everyone

Vill då säga att mitt nyårs firande var väldigt trevligt och roligt. Jag och Nelis spenderade det hos Sandra och Tomas, och drack även lite. Det var även därför Patrik och Vicky inte ville komma (blekfisar)
Det var fint, verkligen jag hade mera roligt än jag hade förväntat mig. Jag orkar inte gå in på detaljer när jag kan lika gärna berätta IRL eller något.

Aja, det är fint detta. Klockan är 12.03 och jag lyssnar på 1995 (Live) av The Hellacopters, från Antons decemberlista. Det är fett!
Ååh detta året kommer bli så jävla bra, jag känner på mig det. Det är året jag fyller år, 18 år dessutom. Dagarna till frihet känns inte så långt bort :)

Vi ska göra detta år till ett äventyr.

RSS 2.0