Lite tidigt eller?

Det känns som att dagarna sakta går mot sitt slut och att snart innebär resan till Italien med morsan och Maja kommer bli verklig. Ska skriva tillbaka till Antonio imorrn, pallar inte nu, fastän jag inte gjort ett skit hela dagen. Det är en av dom sakerna som jag är dålig med; även om jag är sjuk så gör jag ingenting. Har inte börjat på The Sound & The Fury, eller läst mera av Förvandlingen av Franz Kafka. Men igår gjorde jag en bok recension i engelskan som har varit ett halvår försenat. Jag bombas med IG-varningar, jag har låg aktivitet, och jag väljer att inte göra nåt. Bra summering ändå. Men nu måste jag nästan ta tag i allt.

Saker jag måste göra (skolmässigt)
Kuhi rapporten (Göra om lite, skicka in till historie läraren, svenska läraren och engelska läraren)
Läsa klart Förvandlingen
Läsa The Sound & The Fury
Arbeta upp mitt ig i Idrott
Lämna in bokrecensionen till engelskan
Göra Humorberättelse, göra klart novellen (som jag knappt börjat med), skriva dikterna klart
basläxan.

Det finns mera. men vad?


Orkar inte skriva med, ettt tråkigt inlägg detta blev, fingrarna vill inte skriva, eller har inget intresse.

Jag traskar

Om vi skulle säga att demokrati, var att ge alla samma respekt, blickar eller känslor alla på samma sätt till alla, exakt alla.
Det tror jag inte hade gått, jag kan inte älska alla, jag kan inte hata alla. Jag skulle kunna driva med alla, men det vill jag inte, jag känner inte mig skyldig till att göra så eller sjunka till den nivån kanske man säger? Nä, jag pratar bara jibberish, men sanningen är att helgen var konstig på ett annat sätt, ett nytt sätt? Kanske ett dåligt sätt? Aja.

Jag traskar igenom oplogade vägar genom vindens kalla brus
Känslan av avdomnade lemmar, förstörda nerver
Allt i ett, ett enda sus
Förhoppningar fastnar i det gammla, det nya och det gråa
Hade ingen förväntningar men det var dåligt ändå
Som solen vandrar över horisonten, som den skiner mot mig, dess varma strålar
Jag känner lyckan värma min kropp, åh sommar, vart är du?
Åh sommar, du är ännu inte här ännu.

- Carl-Anton Rosa.


nenene

Neliiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Firandet!

Hej hopp det var längesen!
Vet att det var längesen, jag har varit upptagen med annat (Dock inte skola)

Idag/Ikv är det 20:e mars och det betyder en sak: att jag och Nelis varit ihop i ett år! Det gör mig glad, just nu sitter vi i hennes lägenhet och väntar på att daim-kladdkakan vi gör ska bli klar :) Vi har också gjort en god middag Tortellini gratäng och så har vi sett filmen The Illusionist (BRA FILM RIKTIGT BRA)

Och sen ska vi kanske se Up eller nåt, hon vet inte om att jag har hyrt dom filmerna; The Illusionist, Up, och Resan till jordens mittpunkt :)



bk

Åh orka kolla på dig du lägger ju bara upp saker på din jävla häst som jag inte ens kunde fan bry mig om

Och du samma med dig förutom att du inte har en häst men du lägger upp saker jag inte heller bryr mig om eller förstår för den delen

Du du lägger väl upp bilder på digsjälv som man har sett typ femtusen jävla gånger och alltid med någon bildtext som är antingen en lista eller nåt annat skit enda skillnaden mellan dig o dom andra är att jag kommer nog kolla på din

Jag förstår fortfarande fan inte varför du har addat mig här ett jävla mysterium fjortis

Dig saknar jag saknar våra sms konsversationer om livet om allting om kärlek och sånt jag undrar om jag någonsin kommer få träffa dig jag hoppas då det

Du du är ganska snäll trevlig och sådär och du spelade på lördagsrock idag tydligen

Jag förstår inte riktigt varför jag bevakar dig men du är väl schysst fastän jag bara träffat dig två gånger kanske aja du är helt ok

.

Jag känner mig tom och hjärtlös, varför? För att det känns som att jag medvetet vill fucka med skolan, vilket jag egentligen inte vill. Men dessa saker jag har kvar, det är så jobbigt, har nästan lust att bara sluta, men det skulle innebära att jag inte skulle ha ett liv. Jag skulle inte göra ett skit, och skulle säkert vara isolerad från omvärlden och stirra in i väggen i flera dagar som aktivitet istället för skolan. Men jag känner ändå inte att jag klarar av det, jag behöver hjälp med dessa uppgifter. Jag kan inte ens fokusera och dra igång med mina saker nu på datorn. Jag vill nästan gråta, vad patetiskt. Jag hatar.

Sov konstigt

och dåligt men hade en riktigt chill dröm, det var action/äventyr aktigt och jag var typ två personer i den. Den var konstig, men skönt att iaf ha drömmar!
Idag är det fredag och jag har inte gjort ett skit av nåt av det jag skulle göra nu detta sportlov, de har som bara susat förbi, amazing att det är fredag när jag inte  ens kommer ihåg måndagen, eller någon annan av dagarna denna vecka förövrigt (wierd)
Jag vill ha mera ledighet.

Som sagt, med läxorna...Jadu. Man gör sin egen tur.
Påtal om det så vaknade jag några timmar sen och har än inte orkat göra mat, men ska nog ta tag i det efter detta blogginlägg, sen klä på mig och kanske ringa någon. Ska nog göra pasta med qournfärs blandad med tomatsås och salsa. Det går på typ en kvart att göra, give or take. Magen låter som fan.
Hej o hejdå.

RSS 2.0