Denne helg

 
Denna helg har varit bra, lugn i dess konstantité.
Fredag har spenderats åt mixandes av Yara Malos låt "Three Little Words", sen har jag och Linus varit på ett födelsedagsfirandet, där en Jonathan hade ögonbindel och vart överraskad!
Sen efter det momentet sprang jag över till Leilanis pizzeria och tog en takeaway Veggielover-pizza (Givetvis utan broccoli och med stark sås)
 
I väntandet på pizzan slängde jag mina blickar på deras tv och satt i deras fåtölj och såg Skavlan, där en attraktiv svart man var gäst, det var Wyclef Jean, och jag hade inte en aning om vem det var. Det var intressant, han berättade hur låten 911 kom till osv, sen kom det Norges yngsta statsråd någonting nåt-tjej som också var gäst. 
 
Jag har märkt att dom enda gångerna jag ser på TV är, hos andra och på Leilanis (Senast var det någon dokumentär snutt om en kille i Kina som fick träffa sin farmor som han int sett på 2 år, det var ganska fint)
 
Vid ankommandet av pizzan så drog jag över till Bothnia och käkade och plinka på bas och samtalade med the Cyborg.
---
Sen tillbaka till Grottan, det var..ja trevligt är väl ett bra ord för det. Blev inte full, eller berusad ens! Havanna Blue är förövrigt en helt OK drink.
 
Lördag spenderades halvliggandes i sängen med Vänner avsnitt och sen över till Bothnia för Protoolsmixning, gick..sisådär, mycket automatisering som inte är så fin. Nåja, stegrar nog.
 
Sen var det raggmunksgörning med Blå Stenbacka och the Cyborg, dom blev goda, det och film "V for Vendetta", sen diskussioner om vi ska ha serietidningsdiskussionsgrupp.
 
Jag drog hem vid tre och satt på tradera och hittade V for Vendetta i grafisk novel format, den SKALL bli min! 
 
--
Söndag
 
Mixning idag, ätande av pommfritt i Bothnia. 
Går trögt, men skickat den till den högfärdige för feedback.
Har också vunnit Pokémon White version för ynka 130 kr (inklusive frakt) på tradera. 
Dom nya Pokémon som finns må vara måttligt (jättemycket) fula men jag är sugen på nya spelplan. Och jag kom på det nu, jag unnar mig den! :D
 
Nåja, skall snart gå och lägga mig. Eller nä.
Förresten behöver jag något i bokväg, gärna fiction, sci-fi, eller kanske någon bra Cormac McCarthy bok.
 
ps:
I öronriktning har jag denne helg lyssnat mycket på Isis och nu lyssnar jag på Propagandhis senaste platta "Failed States
Isis har jag saknat, deras metal, post metal, är så extravagant att jag skulle kunna komma i mina byxor. Och Propagandhi har alltid legat varmt om hjärtat, punkrockshardcore i kanadenisk och jättefin politisk anda (Dom är sjukt underskattade)

RSS 2.0