Du frågar vad fan jag gör

Hej blogg och Internets vilda människor!

Jag har väldigt tråkigt, alla har åkt nånstans. Anton är i ume för att fira sin farbrors 63 födelsedag, Emelie i pite med sin "nya" familj, Emil var eller nåt i råne (okänd anledning) Sara är i gbg, niklas spelar säkert WoW, Marianne e i stugan, Jocke är hos Viktoria på hennes kalas, Elin ser nog på film eller nåt. Men just nu har jag inte gått ut på typ hela dagen om man räknar gå ut att faktiskt gå utanför huset. Mia å Simme ringde för att se om jag ville komma till Storsand för att bada men jag var lat, å de e jag verkligen för att dom ringde för circa 5 timmar sen.

måndagsfolket rör sig
ingen får sova då
Så många arbetsplatser
som man kan jobba på
Jag ser så mycket längtan
i varje tunnelblick
löften vi hoppats på och
kärlek vi aldrig fick

måndagsfolket rör sig
ingen får sitta still
men det finns många platser
man inte längtar till
i vagnen varulvsögon
som genomskådar dig
nån spottar åt ditt håll
kan inte hejda sig


Nina Rochelle kommer ur högtalarna och det är svinbra. Sen msn där jag pratar me 4 pers. Sen tankar jag hem Kiki's Delivery Service, Laputa Castle In The Sky, å Akira. I andra ord, lite animé för en uttråkad KalleRosa. Jag önskade de regnade idag för då skulle de passa mycket bättre att sitta här än det soliga vädret de e nu :O :(

Hmm...Jag hade tänkt att cykla till dollarstore me njag var för lat. Jag har ringt Emelie en gång för att hålla mej uppdaterad å ringer nog sen igen senare. Tydligen hade hon sett en kille som vart het. Nu vet jag inte vad som händer ska vel nog sitta här å prata på msn. Adda mej gärna [email protected]

Japp jag vet nu har jag satt ut msnen där. Ja, tristess men jag kan nog spela bloons.

sludge

Eftersom jag å anton har blivit väldigt inspirerad av Cult of Luna bestämde vi oss att göra ett eget typ sludge hardcore/crust band. Vi började repa för nåra dagar sen och vi ska leta efter basist. Igår börja vi tänka på namn som Mourning fast idag kom jag på Mourning Anxiety (fast jag glömde att anxiety inte är ångest det är nervositet fast det e ju ändå ganska nära). Influenserna till bandet är typ: Cult of Luna, Tragedy, Skitsystem, Martyrdöd, His Hero Is Gone, o Dystopia, Lifelover å även mera tycker jag. :):)

Jag längtar till lulekalaset då jag kan se Lars Winnerbäck, Ludvig Svartholm, Skaburbian Collective, Hamngatan, Cult of Luna, möjligen nåra mera :):) de ska bli bra det. Synd bara att de kommeri nte vara lika basigt som de var på trästock på Cult of Luna


greatful

Hmm nu sitter jag som här som ni ser :O:O

HUr är det här?? jo nu vet jag iallafall att mobilen är i teverummet/sovrummet. Ja här på åsgatan så att säga.

Jag lyssnar på Cult of Luna och vädret är regnigt som fan. Jag hade mest tänkt att vara ensam idag men så blire inte för att anton är tydligen påväg till mej. Jag mötte Emelie å hennes kompis idag typ vid 7 för att dom väckte mej för att dom ville ha ciggen. Jag gav en till hennes kompis men hon Emelie ska inte få nån. Hon lovade att sluta röka på måndag, det är tisdag idag. Fast jag, hon å maria gjorde en deal att hon får röka en cigg/dag kl.23.52. Jag tog hennes paket igår från henne och hon blev svinsur och slet mej i håret, men men hon vet att hon inte borde. Hon har ju som också lovat 12 personer typ. Eller inte tolv igentligen de var vad jag sa till henne men hennes morsa, angelica, mej, sin farsa, o alla hon känner som hon har berättat "jag ska sluta röka på måndag" typ. Förhoppningsvis kommer hon fatta att hon inte borde nånsin igen, men jag kan förstå att de e svårt, att ta bort en vana liksom. Eller jag kanske igentligen inte förstår med tanke på att jag har nog inte vant av mej nåt... Eller harj ag det?? (nån som kan säga till isf? så skulle jag vara tacksam)

Gick nyss in på Cassandras blogg, de var längesen man prata me henne, skulle vilja de så man kunde berätta allt som har hänt! :O


Oj nu har mia skrivit, för säkerligen 15 min sen så nu borde jag nog inte skriva mera för just nu så att jag kan vara en bra man och faktiskt inte råka dissa henne på msn. adjö,

Det här är min hemstad

Hej luleå! Hej bloggen!

jag är tillbaks från trästock sen igår på söndagen då vi åkte. Jag ids inte förklara hur allt förutom med ett ord eller igentligen flera som; underbart, fantastiskt, ett fantastiskt minne för livet :).


Men jag kan säga vilka band jag såg :):)

banden jag såg var:



Säkert!
Glesbygdn
Cult of Luna
Hadar Kasch
The Bombettes
Olle Nyman
Kilroy
Machinae Supremacy
Mystical Roots
Dogbreath
Zonaria
The Spacious Mind.



Säkert! trodde jag var nåt jävla hiphop grejs från början men när jag fick veta att de var som pop/indiepop eller nå så pop så var jag förvånad. Dom vart otroligt bra och jag fick känslan av sommarn och hur fantastiskt det var att vara där :) man såg många folk, flera man kände eller kände till och dom vart alla glada. Alla låtar som dom körde var bra, helt bra fantastiskt bra!

Glesbygdn: Glesbygdn har jag sett förut, ungefär kanske 3 månader sen elller nåt när dom spelade med Räfven. Då var det en helt fantastisk känsla av att se dom och dansa. Det var det nu också och dom verkade vara mycket bättre (inte för att dom var sämre eller nåt förra gången) de var jättebra att dansa till det hela och höra Tomma Ord För Döva Öron. Makalöst bra.

Cult of Luna: Fy fan vilken bas (positiv sagt) så jävla hårda, jag vill säga crust/hardcore men det var ju inte snabbt men det var då fan inte metal. De var som typ....Fan hur ska man beskriva? så in i helvete bra. Tre gitarrister, var av en som sjöng av dom, en sångare, två trummisar (det tog mej ett tag att se det också haha) och en noise/ljud-kille. Jag vill se dom igen och det kommer jag på lulekalaset fast dom kommer inte vara lika basiga då :(:(

Hadar Kasch: Det var det perfekta bandet på eftermiddagen på lördag, dom har jag även sett en gång tidigare och dom med var makalöst bra. Sofias och den andra sångerskans röst gör mej alltid glad och att bara se dom gjorde mej så jävla bra för att dom e verkligen FANTASTISKA!


The Bombettes: När vi såg dom tyckte man att sången var lite falsk men de var ju som för att hon var tjej, bara att den var så gjorde bandet rätt bra. En bra namn på en låt " I wanna kick your ass, because you have a nice ass" dom var ganska bra förutom att dom lät som en rad andra band (tjejband) men de var bra ändå liksom.


Olle Nyman: OH jävlar vilken otroligt bra röst, fick många soul-vibbar från den här killen och bandet och han var så himla bra, så sammanspelta, en jävla bra glöd  :) alla låtarna var soul-aktiga med rock i det hela :) skit bra skitbra!

Kilroy: I själva programet sa de att dom var lite Hives aktiga med inslag av The Who, Beatles och The Yardbirds. Men ingen jävla hives var det om dom. Dom vart jävligt bra men de var bara nåt med dom som jag bara inte gillade. Dom vart bra de var dom ju.

Machinae Supremacy: Så kallad SID-metal typ. Hårdrock i andra ord kallar jag det, ganska bra, vissa låtar gillade jag, vissa inte. Så är det, men jävligt cool röst :)

Mystical Roots: musiken var skitbra de vart de, men sångerskan å sångaren var så jävla konstiga, diviga kan man kalla det. Hur alla i bandet klädde sej var dåligt , inget passade + med att deras gitarrister såg ut som sthlm-brats. Men det dög, vissa låtar var bra musik men dom boirde ha bättre sång på de hela. De gjorde det inte bättre att ibland så rappade killen -.-

Dogbreath: Jävligt coolt som fan, de var som egen stil. Vi visste inte från början vilka de var för att de inte stog i programmet men dom hade glömt att skriva ner det i programmet. De stog (vi kollade när vi åkte från skeå på söndagen) att det var Dogbreath å de var nån slags punkrock a la 70-tal. Egen stil, skitbra :)


Zonaria: Synd att man inte hörde mycket av gitarren och rösten. De var som mest basen och trummorna. Jävligt synd för att dom verka jävligt bra :/ men får ta å ladda ner här hemma så ^^

The Spacious Mind: Jag älskar psykadelia, och dom vart så in i helvete bra. En timme nonstop av musik. Trummisen är skådespelare i teater mojs, å basisten spelar gitarr i Säkert! å nån annan kände jag å igen. Otroligt bra. Dom o Cult of Luna var som bäst på hela festivalen eller nä alla var typ skitbra men dom här mest :D och Cult of Luna.

Oh, shit!

Fan nu vare längesen jag var inne här :O fast det är ju inte precis mitt fel för att jag sommarjobbar ju. Nu äre sista veckan av sommarjobb och det e jag fanimej skitglad för :D på onsdag är det Antons kalas som nog kommer bestå av filmkväll å chips å läsk. Sen dagen efter äre trästocks men då kan jag inte fara och då missar jag Doktor Kosmos och Kapten Röd :( men morsan sa nåt om att hon kunde hyra ett hotellrum för mej eller nåt på fredagen så då e hoppet inte lost, fast då måste ju hon följa med -.-

och nu funkar inte jävla skit internet helt för att jag inte kan komma in på jävla helgon.


jag har nu tänkt på att jag är bra på att göra folk sura, jag gjorde nyss morsan sur och mej irriterad. vilket liv. vilket skit. aja.

Notera att jag har inte skrivit med allt för er som var med då:

På fredagen när vi hade jobb pratade mest jag och Lisa om va skönt de skulle bli att få helg äntligen! Och så var det, efter jobbet så stack jag till statsparken och mötte Jocke, Elin och Molly. Vi satt där och pratade om hur vi skulle göra med vår picknick och all mat och så. Jag bestämde mej för att raka Jockes hår och då gick vi till norrbottensteatern för att vara nära vattnet så då rakade jag lite, fast sen gick vi därifrån och sen till godistorget och då kom Anton på sin skateboard och Mia med sina kryckor (hon har kraschat med moppen.Igen) Vi var mest där och väntade på att Janne skulle komma (Jockes bonuspappa) och när han kom så var hans morsa med och hade passet hårt i sin hand..

Men det ordnade sej och Mia och Anton stack hem till Antons farsa med bussen för att hämta hans rosa skateboard, och de var ju bra det för att vi hittade mycket på Willys. Anton kom dit, Mia och t.om simme kom och Emil också. Anton köpte ett sexpack 3,5or. Tydligen hade de varit nåt bråk på Willys parkering om att nån turk hade blivit tokig för att nån kille hade nuddat han, de var då sen Anton sa till mej " Asså jag är inte rasist men som det där bråket, det var utlänning som började :S" och ja, de stämmer ju.

Vi gick till varvet där min arbetsplats var på en av stränderna, och då ringde Emelie och hon hade med sej en 08. En väldigt trevlig 08 vid namn Maria, jättetrevlig. Sen kom Angelica. Och jag glömde säga att mia å simme dom stack till pite för att se neverstore (blääää) och skumdum (Y).

Även Amanda å Tony kom (Amanda är Elins syrra och Tony är hennes kille) och nå var de trevligt. Men sen stack Emelie och Angelica och Maria för att Emelie å Maria skulle se Mamma Mia. Och även Tony å Amanda stack.

Sen stack Elin med Amanda å Tony för att dom hade nog mopparna.

Vi åkte skateboard och jag tog Jockes rygga och sen tog jag Emils cykel, och vi var på örnäset och vi köpte lite öl och var vid örnäsets skatepark och var där å snackade.



















Sen nu igår på lördag, var jag med Emelie, Angelica å Anton hela dagen :) Sen på kvällen vare lite annat

Nu står han här

Nu står anton här och undrar när vi ska ha våran picknick, jag känner hans onda blick över min axel och hatets i hans blick som säger "när då?" "NÄR DÅ" och nått...

Jag har spenderat dagen med att sommarjobba (-.-)

hej

Hej! Ni har säkert undrat vars fan jag har varit hela veckan eller så har ni inte gjort det. Either way så äre kanske bra att jag skriver hur min vecka har varit om jag nu ids säga ALLT, men jag ids inte säga allt, men lite kommer jag säga.

Jag var med anton å nåra andra för nåra dagar sen då han sa "helvete hela din blogg handlar ju bara om Marianne ;O" (juste "henne" är marianne vet inte om jag har berättat de så jag gör det nu) och då tänkte jag att "fan han har rätt ju" och här är de som e bra; jag har inte tänkt på marianne på en vecka :):) vilket e bra, de e ju bara bra att vi bara e kompisar me tanke på att hon kommer inte gilla mej på det sättet och det gör mej faktiskt inte så mycket nu...Så i andra ord kan man nog säga att jag har kommit över henne tror jag iallfall, jag har ju ändå inte träffat henne på två veckor och jag kommer nog träffa henne när hon har varit i sthlm å de e typ ja få se nu det är....typ i slutet av juli så de gör inte så mycket det.

Jag sommarjobbar å de e faktiskt rätt helt okej, förutom att de e slavhandel med 42 kr/timme men ändå jag tjänar lite pengar på det. Ingen i vår grupp har typ börjat prata eller jo jag å lisa pratade flitigt igår och i förrgår på torsdagen. Alla dagar efter jobbet har jag varit med Emelie :):) förutom igår då hon var tvungen att barnvakta typ=/ men då var jag med Emil å visade vars vi har gjort sommarjobb på norrbottensteater typ. Nu idag ska jag mest troligen vara med Emil, göra soporna med morsan, få pengar av morsan å så..

Jag är glad eller ganska iallafall. Vi har grillat, jag, elin å jocke fast de var typ bara jag å jocke som åt nå, Vi köpte 8 korvar med 4 olika smaker på kvantum för 25 :-, ICA Cookies för 16:-, 2,25 cider för nåt.


Å vi var då¨på Gültza å hade de skönt :):) fast de var  ju på tisdag troor jag :):) men ändå de vart trevligt som fan



Nu ska jag göra nåt annat på datorn mest troligen, ändra lite på helgon å så.

RSS 2.0