Funderingar Menar jag

Ja, jag funderar på att kanske slå på dessa.




Kanske.

Funderar på att dra bort patchet jag har av dom på brallorna och sätta den kanske på kepan (baksidan eller nåt) Eller på tröjan min...Anarcho/Oldschoolish punkish oi!ish nåt?

Livet är en gåta.

Livet är en gåta, man blir till och lever sitt liv igen, igen tiden går och plötsligt är det slut. Sen vet jag inte hur den går men idag så vare stråk-kvintett på lärkan som konsert i aulan. Dom var förvånansvärt bra. Riktigt djupt och coolt faktiskt. Fick oss i publiken att sjunga med lite. Najs var det. Jag kommer ihåg att idag på svenska pratade vi om bloggar å sisådär med nårå två som ska hjälpa oss med våran miljöblogg. Ena är datornörd. Han har en tröja där det står " I pwn n00bs" så there you go.

Nytt inlägg.

Den förra gången jag var inne här kommer jag ihåg att jag mådde rätt dåligt tror jag.. De kanske var för kjanske hmmm nån vecka eller två veckor sen?? Aja nu mår jag bra eller jag mår dåligt och bra och det åker öpp å naer.. Men jag mår bra typ.. Har suttit och lyssnat på två Disfear skivor när jag kom hem idag, Laddade ner Abernaith ' s demo och sitter å lyssnar på den nu, Den är faktiskt rätt bra eller rättbra/rätt okej ^^. Jag å Anton Å Erik spelade på Lördagsrock igår och det gick jävligt bra, alla satt kvar, ingen gick ! (Y) :) :) Sen stack jag å var med nåra. :):) Lördagen var en jättebra förövrigt som jag inte ids gå in på detaljer på...Söndagen (Idag) var även jävla bra :):) Jag tror att jag måste ladda datorn, ska nog hämta kabeln snart.


"Livet är inte alltid som man tänkt sej, nedgångar och fall, men nog står vi alltid upp ändå"

Jao, jo, Det skulle jag kunna hålla med om...Men ja, vi står alltid upp ändå...


Jag borde plugga. Jag har naturkunskaps prov på tisdag. Och ja,, det är ju NATURkunskap...Jag var aldrig bra på NO i högstadiet men nog fan ska jag plugga..Tror jag...:) Eller jag måste. Iallafall lite. Emil har sagt att man får 3 tillfällen att göra om provet om man ska göra omprov.

Jag fryser smått. Jag har jävligt lite batteri på mobilen. Nu loggade Linda in! Måste se om jag kan komma in på hennes facebook å sno bilder :)


Ha det bra. Ha det bra du med Cassandra ^^ Hoppas du mår bra där nere

Allt är skit

Jo tillbaka till square one...Jag vet inte hur jag känner mig, allt har blivit komplicerat för att alla går emot alla..Jag vet inte längre nåt..Jag tror inte att jag kan förklara för att jag fattar själv inte vad som fan händer. När jag gick in på datorn idag tänkte jag mest att "yay imorrn träffar jag Sunna" Men nu är det som mera "Jaha. Vad händer? Vad har hänt? Jag förstår inte" Å så är det..
Jag känner mig otroligt förvirrad och jag fick nästan lust att gråta. Men nu är jag nog tillbaka till "när jag är ensam så är jag deppig"-perioden. Och om jag känner mig rätt så lär det säkert vara så ett tag...Jag gillar någon antar jag man kan säga..Och jag förstår inte nåt...Jag lyssnar på Ludvig Svartholm, på något vis hjälper det vel lite antar jag...Men...Fan jag vet inte...Det hjälper ändå fastän det inte går att hjälpa mitt problem....

Underbar Dag

Dock så stämmer inte hela Underbar Dag- Perkele in på dagen så som texten går "wooho vilken underbar dag, jag ska bli full o glad" Det stämmer inte men ändå.

Jag hade en bra dag igår, dock så hade jag naturkunskap men jag lyckades hålla mig vaken (how does he do it?) Och för att få betyg i det måste jag mest vara trevlig mot läraren. Jag hade en bra lektion av Samhälls, vi började med hela Sydafrika projekt grejset och jag noterade lite saker från sidan jag var inne på. Matten var också rätt okej, vi fick börja i boken och jag kände mig att "Fan jag kan typ inte ett piss" men jag fattade ändå sakerna rätt bra.

Teatern igår var kul, ids inte förklara vad vi gjorde men de var kul ^^
Musik var, jao, rätt okej..Vi fortsatte lära oss proud mary xD

Sen drog jag till bv-gården och vi satte upp sakerna och sen kom emil förbi (mycket senare) och då spelade vi sen med CrazyNess, det gick rätt bra och det var ovant..Vi ska få releaseparty biljetter från Patrik för att dom släpper deras andra platta så de e najs (Patrik är gitarrist i Helltrain)

Skön kväll, gott folk=nöjd kalle


Jag hade också en rätt fin dröm, trodde inte att jag skulle ha en på länge + det var längesen jag ens hade en dröm när jag sov, (som jag kom ihåg)

Jag skriver säkert senare..

Jag såg på VH1 igår å fick höra Slipknots nya låt, den var rätt bra men jo han har ändrat sångstilen en aning....Men det var rätt bra ändå :):) Den ska jag tanka hem (skivan inte bara låten)

Såg också Number of the Beast med Iron Maiden (vart förvånad att jag orkade se hela)

Sen var det nåt pop/indiepop band som spelade nån låt, dom hette The Editors och jag ides inte lyssna igenom hela, men ändå..

Och när jag kom upp till min säng, GUUUUD vad skönt att ligga i den :D Jag hade otroligt bra sömn + drömmen och skööööööönt...Vaknade ungefär vid 10 6 men låg kvar i sängen tills tio i sju å gick på toa. Sen klä på mig, äta frukost...Dock har jag inte druckit nåt, aja..

Idag har jag engelska, matte och nk (blöbb -.-) och jag ska igentligen ha idrott men idrottsläraren sa att vi inte skulle ha nå idag....:D

Jävla Fittor

Fan ta min mor, får tydligen inte åka med på crustober för att det finns inte nån ansvarig som är med...Det är nog samma med punkfest 10, fan jag blir irriterad.. Jag tvättar mina byxor, sist dom tvättades var 2 och halv månader sen.

RSS 2.0